Benim adım Zhenya. 21 yaşındayım, ince, kısa boylu, hoş ve kalın bir penise sahip bir adamım. Yaşına göre zaten kadınlarla deneyimi vardı. Şimdi yaklaşık bir yıldır bir kızla yaşıyorum, benden 9 yaş büyük, zaten evli, yatakta öyle şeyler yaptık onunla!
Mayıs tatiliydi. Kız arkadaşım işe gitti ve ben de derin bir akşamdan kalma geçirerek bira almaya gittim. Hava güzeldi, hatta mayıs ayına göre çok sıcaktı. Birkaç şişe aldım ve bahar doğasının ve soğuk biranın tadını çıkarmak için dışarı çıktım. Elinde bira olan, kırk yaşlarında bir adam yanıma geldi, ateş istedi ve konuşmaya başladık. Adamın adı Slavik'ti, iki metre boyundaydı ve muhtemelen yüzden fazla ağırlığı vardı. Hiçbir şey hakkında böyle konuştular. Sonra bir bulut geldi ve şiddetli bahar yağmuru yağmaya başladı. Slavik bir bira daha alıp evine gitmeyi önerdi; yakınlarda yaşıyordu ve karısı bir iş gezisindeydi. Tereddüt etmeden kabul ettim.
Sonra odasında bira ve kalamarla birlikte sehpanın başına oturduk. Bir süre sonra kendimi yorgun hissettim ve Slavik'e biraz uyumasını önerdim. Hiç sorgulamadan bana çift kişilik yatağını teklif etti. İç çamaşırlarıma kadar soyundum, uzandım ve nasıl bayıldığımı hatırlamıyorum. Yanımda yatarak uyandım, arkamda biri sıcak nefes alıyordu, bir eliyle meme uçlarımı büküyor, diğer eliyle külotumu yırtıyordu. İlk başta kız arkadaşım olduğunu bile düşündüm. Bu arada seks konusunda tecrübeli bir bayandı, çoğu zaman ilk görüşmeden sonra diliyle anüsümü okşamaya başladı, sonra parmağını içime soktu, aynı zamanda derin bir oral seks yaptı ve bir süre sonra taşım savaşçı yeniden savaşa hazırdı. Gecede üç dört kez onunla geliyordum... İşte, işte burada: Kendimi külotsuz buldum ve sırtıma sert bir şeyin baskı yaptığını hissettim ve birinin parmağı aktif deliğimi tükürükle bolca ıslatıyor, bazen içine giriyordu. Onun Slavik olduğunu söylemeye gerek yok.
Bunu fark ettiğimde direnmeye başladım, ama o sağlıklı bir domuzdu, iki kat daha ağırdı, beni yüzüstü çevirdi ve kulağıma tısladı: Çöreklerinizi gevşetin, yoksa daha çok acır! Hala onun altında direnmeye, çığlık atmaya çalışıyordum ama o başımı yastığa bastırdı ve kabaca içeri girdi. Keskin acıdan inledim: Penisi büyüktü, 18 santimetreydi, en azından şişman değildi ve kafası küçüktü. Slavik öfkeyle sikini taşaklarıma kadar içime sokarak nefes almaya başladı. İlk dakikalarda Slavka'nın vücudunun acısından ve ağırlığından başka hiçbir şey hissetmedim. Sonra deliğim büyüdü ve güçlü bir heyecan hissettim, penisim kazık gibi dikildi! Slavik bunu fark etti, memnun bir şekilde kıkırdadı ve görünüşe göre vaktinden önce boşalmayayım diye topları eliyle tabana doğru bana uzattı. Slavik ya içkiden ya da bazı afrodizyaklardan kırk dakika kadar beni becerdi, ikimiz de zaten terden ıslanmıştık, sonra vahşi bir kükreme ile içime girdi ve içimde güçlü, sıcak bir sperm akışı hissettim. Sonra beni dışarı çıkardı, beni sırtüstü çevirdi ve hemen sikimin üzerine atladı!
Bir piliç gibi üstüne atladı, inledi, dili ve parmaklarıyla göğüs uçlarımı okşadı! Slavik'in penisinin nasıl yeniden dolmaya başladığını ve tüm ihtişamıyla ortaya çıktığını gördüm: gerçekten uzun ve inceydi, keskin bir kafası, kesilmemiş sünnet derisi ve benimkinin iki katı büyüklüğünde kocaman topları vardı! Slavik benden onu mastürbasyon yapmamı istedi ve hiç durmadan sikimi sürmeye devam etti. Daha önce hiç başkasının penisini ellerimde tutmamıştım. Ama kıçım zaten acıyordu ve karnıma boşalmasına izin vermenin daha iyi olacağını düşündüm. Sağlıklı toplarını yoğurarak onu mastürbasyon yapmaya başladım. Birkaç dakika sonra yaklaştığımı hissettim ve Slavin'in kıçına bolca geldiğimi hissettim, akıntımı hissetti ve ikinci kez boşalmaya başladı, zaten üzerimde, sıcak spermi mideme, göğsüme uçtu, yüzüme birkaç damla düştü. Slavik memnun bir sırıtışla onu dudaklarıma sürmeye başladı. İşin tuhafı, herhangi bir tiksinti hissetmedim. Üzerimden kalkıp yanıma uzandı. Rahat bir nefes aldım.
Yıkanma bahanesiyle duş almak istedim, Slava aldırış etmedi. Küvete girip duşu yanan kıçıma doğru yönlendirdim ve bu biraz daha kolaylaştı. Sonra perde aralandı ve Putil banyoma girdi. Duşun altında durduk, beni okşadı, benden spermleri yıkadı, kalçalarımı yoğurdu ve yaydı. Daha sonra elini başıma koydu ve beni zorla dizlerimin üzerine indirmeye başladı. Penisinin yine burnumun önünde kazık gibi çıktığını gördüm. Onu dudaklarımın üzerine kaydırdı, beni ağzıma almaya zorladı, arkamı döndüm, ama sonra beni burada bükeceğini ve kırk dakika daha beni zaten parçalanmış olan kıçımdan sikeceğini hayal ettim. Rose, onu emmeye karar verdim ve ancak keskin kafası zaten ağzıma girdiğinde ağzımı hafifçe açabildim. Kızların bunu yaptığını gördüm. Penisini ve taşaklarını yalamaya başladım, kafasını emdim, daha da derin yutmaya çalıştım ama Slava hala bitirmedi ve bitirmedi... Kız arkadaşımın bana ne yaptığını hatırladım ve parmağımı anüsüne soktum diye inledi. Deliği benimkinden daha büyüktü ve ikinci parmağını, ardından da üçüncü parmağını içine sokmaya başladı!
Slavik'in organı ağzımda titredi, elleriyle ağzımı daha derin ve daha keskin bir şekilde penisinin üzerine itmeye başladı ve güçlü bir şekilde üçüncü kez ağzıma geldi. İlk defa spermin tadına baktım, kalın ve tuzluydu. Bana onu yutmamı söyledi! Her damlayı itaatkar bir şekilde yuttum. Duş aldık, Slavik bana kartvizitini verdi ve bir dahaki sefere dördümüzün kadınlarımızla buluşmasını önerdi. Biraz düşüneceğim dedim, giyindim ve çıktım...
Akşamdan kalma deneyimi ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version