Sosyal medyada bir kızla tanıştım, o 22, ben 25 yaşındayım, genel üniversite. Mesajlara nadiren cevap veriyordu, günde bir kez ama çok detaylı sorular soruyordu. Sanata olan ortak ilgi alanlarımızı tartıştık ve bu konuda bir anlaşmaya vardık. İlgi karşılıklıydı, "aynı dalga boyunda" çok şakalaşıyorlardı vb. Randevumuz mükemmeldi, bir kafede coşkuyla konuştuk, birbirimizin gözlerinin içine baktık ve gülümsedik. O da gözlerini yaptı. Ayrılmadan önce ikinci randevunun taslağını tartıştık, fikri destekledi ve iletişim konusuna birkaç şaka ekledi. Bir saat sonra eve varıp varmadığını sordu. evet cevabını verdi ve her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Birkaç dakika sonra, henüz bitmemiş konuya, tartışılan kitapla ilgili bir tarih mesajı ekledim. Ve sonra zaten uzun bir görmezden gelinme yaşandı. Ben de sakinleşmeye karar verdim, ama sonuçta onun cevabını beklemeden bir gün sonra bir kuruşla iltifat gönderdim. Sadece ertesi gün kısa ama genel olarak olumlu mesajlarla yanıt verdi. Tekrar ara verdim ve ikinci bir randevu istedim. 1,5 gündür yanıt vermiyor.
Onunla ilgili bir dizi alışılmadık ayrıntıyı vurgulamak istiyorum:
!) Onunla belirli bir süre için özel olarak düzenlenmiştir. Ona bir şey göstermek istediğini söyledi (bunun için kararlaştırılan zamanda gelmesi gerekiyordu). Bunun yerine biraz gecikti ve özür dilemedi.
2) Periyodik olarak, "ve işte buradayız" gibi bazı erkek ilgi alanları hakkında konuşmaya çalıştığımda. .." veya "ne güzel bir arabanın değeri ....", garip bir hoşnutsuzluk gösterdi - gözlerini devirdi, "Aman Tanrım" vb. Aynı zamanda genel konuları da hiç durmadan ve duygularla konuştuk
3) Bana bir kafede ikram etti - bana teşekkür etmedi. Para için üzülmüyorum ama bu garip, en azından insanlar her zaman kendilerini çok kibar ve iyi huylu olarak sunmak isterler. O da bir istisna değildi ama bazen canını yakmak istiyormuş gibi görünüyordu. Bunu hiç görmemiştim
4) Sosyal ağlarda, onun "tümü" gibi alıntılar içeren şakalar içeren bir dizi gönderisini veya öyküsünü gördüm adamlar benden kaçtı " ve "normal bir erkek bul".
5) Belli ki boyuyla ilgili bir kompleksi var, topuklu ayakkabıyla geldi. Kendine çok güvenen bir kız olmaya çalıştım.
Alanlarım hakkında tahminde bulunmaya çalışacağım:
1) Periyodik olarak ona baktım, hâlâ elbisenin içindeydi. Korkutabileceğine dair bir his var ama bunu canlıyken fark etmedim.
2) Duygulara fazla önem verdim, ona bundan hoşlandığını gösterdim
3) Ona biraz dokundum, gerçi büyük ihtimalle yaklaşmak için bir işaret verdi; iddiaya göre saç tokası yakaladı. Ama nedense ona hemen dokunmak istemiyorum.
4) hemen dikkat çekmemek ve karmaşık bir iltifat yazmamak gerekiyordu. Öyle ya da böyle, aşık olduğunu ve ilgi beklediğini gösterdi
5) Zaten etkilenmiş olmasına rağmen onu etkilemek için çok uğraştım Burada her şey çoktan kayboldu mu? Neyi yanlış yaptım ve o ne?
İlk buluşmadan sonra yoksay ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Seks karısı/aldatılan erkek konusundaki ilk deneyiminiz. İlk sefer nasıldı?
by Anonymous » » in General - 0 Replies
- 56 Views
-
Last post by Anonymous
-
Mobile version