Komşum, bir erkeğin penisi ne kadar küçükse, oral seks yapmasının o kadar iyi olduğunu iddia ediyor.
Lütfen yazın, yaşam deneyiminize dayanarak bu doğru mu? Mesela penis boyutları 23 cm'den 10'a kadar değişen 20 erkeğim vardı, en iyi oral seks 10 cm'ydi.
Komşum, bir erkeğin penisi ne kadar küçükse, oral seks yapmasının o kadar iyi olduğunu iddia ediyor. Lütfen yazın, yaşam deneyiminize dayanarak bu doğru mu? Mesela penis boyutları 23 cm'den 10'a kadar değişen 20 erkeğim vardı, [url=viewtopic.php?t=3193]en iyi oral seks[/url] 10 cm'ydi.
Geçenlerde bir kızı ziyarete gittim; 20 yaşındaki kız kardeşi ve annesi evdeydi. Mutfakta oturup konuştuk. Daha sonra kız kardeşim tuvalete gitti. Ve orada çok uzun süre oturdu. Oraya kaka yaptığını...
Bir erkeğin bana oral seks yapması hoşuma gidiyor, özellikle de evli ve kendi oğlu varken. Bu çocuğun, babasının bir adamın sikini emdiğini görmesini hayal ediyorum!..
Ve yakın zamanda onunla hafta...
4 yıl önce evlendiğimizde benden daha inceydi. Ama kilo vermeye ve kilo vermeye başladım, ama aksine taşındı (fotoğrafa bakın). Şimdi 69 ağırlığındayım ve 80 yaşın altında. Boşanma için hizmet etmeyi...