Beklenmeyen dönüşseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Beklenmeyen dönüş

Post by Guest »

Merhaba, adım Nastya, 19 yaşındayım. Biyoloji 2.sınıf öğrencisiyim. Hayatım boyunca mütevazı bir kızdım, iyi çalıştım, itaatkardım, eve akşam 22'den önce geldim ve bunun gibi şeyler. Ebeveyn ilgisi beni çılgına çevirdi ve özellikle başka bir şehirdeki üniversiteye, pansiyona gidip kendi başıma yaşamak için girdim.

İlk yılımda bir sınıf arkadaşımla bekaretimi hızla kaybettim, ikimiz de sarhoştuk ve bu deneyime tam olarak başarılı diyemem. Peki, nasıl görünse de: bitirdi ve son yıllarda sınıftan aptalların benimle dalga geçtiği "bakire-alıngan" olmayı bıraktım. Kendim hakkında biraz: 170 boy, neredeyse 65-70 kilo, şişman değil gibi görünüyor ama ona güzel de diyemezsin. Benim gururum uzun, gür mavi-siyah saçlarım, ikinci büyüklükte göğüslerim, büyük kalçam ve birçok insanın bana söylediği gibi gamzeli sevimli bir yüzüm.

Eğitimin ilk aylarında yaşadığım kötü bir cinsel deneyimin ardından ara vermeye karar verdim ve pek kimseyle yakınlaşmadım. Evet ve çok sayıda erkek arkadaşın olduğunu söylemek yalan olur - bakireler çoğunlukla ilk kez seks yapma umuduyla benim gibi çöreklere sarılırlardı. Ağustos ayının sonunda, ikinci yılımdan önce, birinci sınıftan bir öğrenciyle birlikte çift kişilik odaya taşınacağımı öğrendim ve onun hakkında bildiğim tek şey adı Alice'ti.

Alice'in 18 yaşında süper kadınsı bir güzel olduğu ortaya çıktı, benim boyum ve kilomdaydı, ama görünen o ki kütlesinin üçte biri göğüslerindeydi, bazı canavarlar ya 5. ya da 6. büyüklükteydi. İlk izlenim anlaşılırdı: Adamların sonunun gelmeyeceğini hemen anladım. Ancak zamanla bunun yanlış olduğu ortaya çıktı. Alice'in çok hoş ve akıllı bir kız olduğu ortaya çıktı, iyi çalıştı, çiftler için mütevazı giyindi, bol kıyafetler ve mizah anlayışıyla şeklini dengelemeye çalıştı. Tüm erkekleri nazikçe ama sert bir şekilde uğurladı ve boş zamanlarının tamamını odamızda TV şovları, kitaplar ve bilgisayar oyunları eşliğinde geçirdi.

Kasım-Aralık ayına doğru bana ruh eşimi Alice'te bulmuş gibi oldum. Sanki hiç sahip olmadığım ablamla birlikteymişiz gibi yatmadan önce saatlerce sohbet ettik. Gizli arzuları ve sırları paylaştık, her konuyu tartıştık. Ve samimi konular hakkında konuşmaktan hoşlanmamasını gerçekten sevdim, bana tek partnerimle onun ilgisini çekmeyecekmiş gibi geldi. Sonuçta muhtemelen zaten biraz deneyimi vardır.

Yaklaşık bir ay sonra, dürüstçe kendime aşık olduğumu itiraf ettim. Hafta sonları Alice'in eve gitmesi benim için işkenceye dönüştü. O olmadan kendimi terk edilmiş ve işe yaramaz hissettim. Gruptaki adamlara tepki bile vermedim: neden? Çünkü Alice'im var. O benim akraba ruhumdur. O benim kaderim. Her şeyi anlayacaktır, değil mi?

Ona nasıl hissettiğimi söylemek için aylardır doğru anı bekliyordum. Kar çoktan erimeye başlamıştı, çalışmalarımızdaki bazı yerel başarıları kutladık ve Cuma günü odamızda bir şişe müstahkem porto şarabı içtik. Ucuz ve neşeli, öğrencilerin sevdiği şey. Kelime kelime, satır satır, burada Alice'in elinden tutuyorum, zifiri kara gözlerine bakıyorum ve şunu söylüyorum:

- Dinle Lis, sanırım senden hoşlanıyorum. Yani .. öyle görünmüyor. Bilmiyorum. Yani seni sevdiğimi söylemekten korkuyorum çünkü daha önce seni gerçekten sevmiyordum, bilmiyorum. Senden çok memnunum ve sakinim ama sensiz çok berbat. Benim ilk denemem. Peki, sen de bana karşı iyi görünüyorsun, diye düşündüm, ya bu karşılıklıysa... - Sustum, gözlerimi indirdim ve sanki hakimin önündeymiş gibi kararımı bekliyordum.

Alice birkaç dakika, belki saatlerce gözlerimin içine baktı. Bundan sonra sessizce yaklaştı, eliyle çenesini tuttu ve tutkuyla dudaklarından öpmeye başladı. Öpücüğüne sevinçle ve ölümcül bir hızla atan bir kalple karşılık verdim. Sarıldık, birbirimizin vücutlarını incelemeye başladık, muhteşem göğüslerini zevkle okşayıp sıktım. Sıcak nefesini hissedebiliyordum ve kalbinin ne kadar hızlı attığını görebiliyordum. Ama elimi göğsümden aşağı indirmeye cesaret ettiğim anda, o da korkuyla seğirdi, elimi durdurdu ve geri çekildi.

- Nastya, ben de seni sevdiğimi düşünüyorum. Ancak korkarım ki birlikte olmamıza izin vermeyen koşullar var.

Ona boş boş baktım. Her şey çok iyi mi gidiyordu?

- Fox, ne oldu? Yanlış bir şey mi yaptım?

- Hayır, hayır, konu bu değil. Naska, sen sadece bir rüyasın, yıllardır böyle bir şeyi bekliyordum.

Peki sorun ne??? Drama nedir? Ben seni istiyorum, sen de beni istiyorsun, genciz, özgürüz, haydi hayatın tadını çıkaralım!

Aliska uzun dakikalar boyunca sessiz kaldı, gözlerinden yaşlar aktı, bana baktı ve kendisiyle bir tür acı verici iç diyalog gerçekleştirdi.

– Olay şu… – Bu sözlerle elbisesini ve altındaki külotunu yırttı, altından etkileyici büyüklükte dik bir penis kaçtı. Üye. Alice.

Boş boş ona, sonra Alice'e, sonra tekrar ona baktım ve nasıl tepki vereceğimi bilemedim.

- Nastya, eğer ayrılmak ya da kaçmak istersen, anlarım. Bu doğru mu. Ben bir ucubeyim Ve hayatım boyunca bununla yaşıyorum.

- Sen neden bahsediyorsun Fox, sen benim aşkımsın! - İçtenlikle konuştum ama birkaç hafta önce özenle kesilmiş saçlarla çerçevelenen kalın aletine bakmaya devam ettim.

- Kısaca açıklayayım. Bu genetik, göğüslerim ve penisim doğuştan itibaren gerçek ve doğal. Annemle babam hayatım boyunca beni her türlü hormonla doldurmaya çalıştı ve görünüşe göre bu yüzden göğüslerim uygunsuz bir şekilde büyüdü.

- Peki sen... tıpkı bir erkeğin yapabileceği gibi mi? Peki, orada ve sikiş gibi ve .. boşalmak?

- Evet biyolojik olarak erkeğim, sperm üretiyorum. Onlarca kez girdiğim testlere bakılırsa oldukça verimli.

Dudağımı ısırdım. Vahşi ve beklenmedikti ama bir yandan da inanılmaz bir deneyimin kapısını araladı. Özellikle de gerçekten sevdiğim kızla. Veya bir erkekle. Önemli değil.

Elimi indirdim ve elimi Alice'in sikine doladım. Şu anda bile "Alice'in Siki" ifadesi kafamda bir tezat gibi geliyor. Kalındı, sıcaktı ve dokunuşu çok hassastı. Onu okşamaya başladım ve büyük kırmızı kafasını ortaya çıkardım.

Beğendin mi?

- Çok Nastyusha ... - Alice'in gözlerinde büyük bir şükran, minnettarlık ve ancak o zaman heyecan gördüm

Arkadaşımın önünde diz çöktüm ve kalın kafayı dudaklarımla tuttum. Tecrübesizce onu yalamaya ve emmeye başladı. Yukarıya baktığımda meme uçlarını okşadığını, devasa göğüslerini buruşturduğunu ve leğen kemiğini benim hareketlerime doğru hareket ettirdiğini gördüm. Ellerimle testislerini keşfetmeye başladım. Yavaşça emmeye devam ettim ve onun büyük, ağır toplarını parmakladım. Benim için beklenmedik bir şekilde, okşamaların başlamasından sadece birkaç dakika sonra Alice titredi ve okşamayı ağzımda bitirdi.

- Oooohhhh, ne hoş... Nastya, kusura bakma, bu benim için sadece ilk sefer... Endişelenmiş olmalıyım, kusura bakma, lütfen, bu kadar açık sözlü olmak istemedim.. - Her şey süper, rahat olun. - Sıcak kalın spermi zevkle yuttum, tadına baktım ve dilimle güzel başını okşamaya devam ettim.

Kaldırdım, Alice'i yatağa attım ve ellerimizin birbirimizin vücutlarını keşfetmesine izin vererek öpüşmeye başladık. Parmakları hızla ıslak çukurumu buldu ve gizli bir noktaya baskı yaparak daha da derinlere nüfuz etmeye başladı, bu da her seferinde güçlü bir titreme ve sıcaklığın vücuduma yayılmasına neden oldu. Göğüslerini öptüm ve ezdim, meme uçlarını ısırdım, düşen penisini elimle sıktım ve onu tekrar 7 santimetreden 18 santimetreye çıkarmaya zorladım.

Ah, o gece nasıl bir seksti... Neredeyse hiç konuşmadık. Arkadaşımın üstüne bindim ve neredeyse bir saat boyunca onu boşalmaktan alıkoydum, bu süre zarfında çoklu orgazm dünyasını keşfetmeye zamanım oldu. İkinci boşalmasından sonra uzun süre dilimi çalıştırdım ve sonra onu tekrar içeri aldım. Birbirimizi hissettik. Göğüslerinin arasına daldım ve bir orgazm daha yaşadıktan sonra ortaya çıktım. En son içimde bitirdi. Ve ne olursa olsun gel. Biz de öyle, çıplak, onun tohumuna sarınmış, sımsıkı sarılmış bir halde uykuya daldık. Bu inanılmaz bir ilişkinin başlangıcıydı.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Beklenmeyen teklif
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    65 Views
    Last post by Anonymous
  • Gidiş-dönüş 340km