- Andryush, yardım et! – kız adama yalvardı.
—Marin, bilmiyorum.
— Andryush, lütfen! Aksi takdirde bütün gece burada oturacağım.
Andrey eve gitmek üzereyken Marina ona seslendi. Çalışma gününün sonunda yönetmen, Marina'nın yardım talebiyle Andrey'e bildirdiği acil iş nedeniyle kızı şaşırttı. Andrei kızdan hoşlansa da onun iyiliği için bile gece geç saatlere kadar işte kalmayacaktı.
—Burada karmaşık bir şey yapmanıza gerek yok! – Marina gevezelik etmeye başladı. "Bunu yarın sabaha kadar yapmamız gerekiyor, orada çok iş var ve seninle daha hızlı halledebiliriz." Patron bana birisine sormamı söyledi, hatta bana izin vereceğine söz verdi. Peki, lütfen Andrey!
—Marin, buradan uzakta yaşıyorum. O zaman şehrin yarısını yürüyerek geçmem gerekecek.
—Geceyi benimle geçireceksin, işe gitmek için 10 dakikam var. O halde bana yardım et!
Andrey'in hâlâ kalma arzusu yoktu ama kızın neredeyse ağlayacak yüzünü görünce şunları söyledi:
—Tamam, bana ne yapacağımı göster.
Anahtarla açılan kapının sesi duyuldu ve gençler karanlık daireye girdi. Eşiği ilk geçen kız oldu. Yirmiden fazla görünmüyordu. At kuyruğu şeklinde toplanmış kahverengi saçları kürek kemiklerine kadar ulaşıyordu. Beyaz bir bluz ve siyah pantolon giymiş ince bir kız, ışığın düğmesine bastı ve dairenin derinliklerine doğru yürüdü. Onu takip eden, tişört ve kot pantolon giymiş, zayıf, koyu saçlı bir adam içeri girdi. Aynı zamanda genç görünüyordu, hatta bazı yerlerde çocuksu bile denebilir. Kapıyı arkasından kapattı ve sanki devam etmek için bir davet bekliyormuş gibi beceriksizce durdu.
"İçeri girin" mesajı geldi, "ama ikinci bir çift terlik yok."
"Sorun değil" diye yanıtladı Andrey ve davete uydu.
"Ben hızlı bir duş alacağım, çekinmeyin, etrafa bakın," Marina gülümsedi ve banyonun kapısını arkasından kapattı.
Daire küçüktü ama boştu. Pencerenin hemen yanındaki yatağın yanında, üzerinde katlanmış bir dizüstü bilgisayar bulunan bir sehpa vardı. Duvar boyunca büyük bir gardırop ve birkaç şifonyer vardı; bunlardan birinde düz ekran televizyon vardı. Karşısında bej renkli bir kanepe vardı. Genel izlenimde göze çarpan tek şey köşede duran koşu bandıydı.
Marina, sanki Andrei'nin düşüncelerini okumuş gibi, egzersiz makinesine yaklaşan genç adama gülümseyerek, "Eh, spor yapmaya karar verdim" dedi.
Şimdi komik tasarımlı hafif bir tişört ve kot şort giyiyordu. Zaten gevşek olan saçları kızı daha da güzelleştiriyor gibiydi.
— Duş almak ister misin?
"İsterdim," diye yanıtladı Andrey belli belirsiz.
Marina dolaba gitti, bir havlu çıkardı ve Andrey'e uzattı.
"O halde ben ne yememiz gerektiğine karar verene kadar tut şunu," Marina gülümsedi ve mutfağa gitti.
Gençler kızın hazırladığı yemeği bitirirken Marina aniden sordu:
— Andrey, kız arkadaşın var mıydı?
—Neden soruyorsun? – adam şaşırmıştı.
—Sadece merak ettim.
Andrey isteksizce dürüstçe "Hayır, değildi" diye yanıtladı.
—Biliyordum! – Marina sevinçle bağırdı. – Çok mütevazısın, kadınların yanında paslanıyorsun ve henüz on dokuz yaşındasın, ben de öyle düşünmüştüm.
Andrey buna nasıl cevap vereceğini bilmiyordu ve bu konuyla ilgili konuşmaya devam etmek istemiyordu. Ancak Marina bir süre durakladıktan sonra devam etti:
—Dinle, seni memnun etmeme izin ver?
—Ne? – Andrey anlamadı.
—Peki, erotik masajın ne olduğunu biliyor musun? Eski erkek arkadaşımla pratik yaptım, gerçekten hoşuna gitti. Sizin de beğeneceğinize söz veriyorum.
— Hatta...
"Sakın öyle düşünme," diye sözünü kesti kız, "bunu acıdığımdan ya da buna benzer bir şeyden teklif etmiyorum." Çok tatlısın canım, bana yardım ettin, seni memnun etmek istiyorum.
Andrei'nin düşünceleri çılgınca kafasında dolaştı ama baştan çıkarıcılık hakim oldu ve şöyle dedi:
— Peki, tamam.
—Harika!
Gençler yatağa doğru yürüdüler ve Marina, Andrey'den külotuna kadar soyunmasını ve yatağa sırtüstü uzanmasını istedi.
— Ellerinizi yalnızca ben bağlayacağım.
—Neden? – Zaten yatakta yatan Andrey şaşkınlıkla sordu.
Marina kategorik bir şekilde "İnan bana, böyle olması gerekir" dedi.
"Tamam" diye yanıtladı Andrey, bu kızın ne yapacağını merak ediyordu.
Marina şifonyerden uzun bir naylon ip aldı, yatağın altına gerdi ve yatağın her iki ayağını da her iki tarafa sardı; serbest uçları adamın ellerine ulaşacak kadar uzun bıraktı. Marina ellerini bağladıktan sonra banyoya çekildi. Andrei ellerini sıktı; onları ancak yatağın biraz yukarısına kaldırabildi. Kız geri döndü ve masaya masaj yağı koydu.
—Evet, başlayalım! – Marina memnuniyetle söyledi.
Marina avuçlarına biraz yağ döktü, yatağa tırmandı ve Andrei'nin kalçalarına oturup adamı bacaklarının arasında tuttu. Kız göğsüne nazikçe masaj yapmaya başladı, yavaş yavaş midesine doğru giderek alçalmaya başladı. Daha önce hiç bu tür dokunuşları hissetmemiş olan Andrey, arzu ettiği hoş duygunun aşağıda yavaş yavaş ortaya çıktığını hissetti.
"Görüyorum ki şimdiden iyi hissediyorsun," Marina alaycı bir şekilde gülümsedi ve avucuyla adamın kasıklarını kapattı. Andrey'in penisi çoktan sertleşmişti ve kız onu eliyle zevkle yoğuruyordu.
Marina külota atıfta bulunarak, "Sanırım sen zaten onlardan rahatsızsın" dedi.
Andrey'den olumlu bir ses alan kız, adamın dizlerinin altındaki iç çamaşırını çıkardı ve zaten ereksiyon halindeki penisini ortaya çıkardı.
—Ne yakışıklı bir adam! – Marina, hem bu garip durumdan hem de övgüden dolayı kızaran Andrey'e bağırdı.
Kız avuçlarına daha fazla yağ döktü, sağ eliyle adamın taşaklarını yakaladı ve onlara nazikçe masaj yapmaya başladı. Sol eliyle sandığı yakaladı ve aynı nazikçe ve yavaşça elini yukarı ve aşağı hareket ettirmeye başladı. Andrey'in vücudunda mutluluk dalgaları dolaştı. Daha beş dakika bile geçmemişti ve adam artık taburcu olmaya hazır olduğunu hissediyordu. Sanki bunu biliyormuş ve adamla oynamayı bırakmak istemiyormuş gibi Marina durdu.
"Sana baktım, sen de bana bakarsan adil olur," Marina gülümsedi ve tişörtünü çıkarıp küçük, sıkı göğüslerini ortaya çıkardı. Kız bir kap yağ alıp göğsüne döktü ve tüm bölgeye daha da bulaştırdı. Marina öne doğru eğildi ve göğsü doğrudan Andrei'nin yüzünün önündeydi.
— Beğendin mi? – kız sordu.
“Evet,” diye mırıldandı Andrey olumlu bir şekilde. Adam, kadın bedeni kokusuna karışan narenciye kokusunu yakaladı. Kendisi için bile beklenmedik bir şekilde dilini çıkardı ve kızın meme ucunu yaladı.
—Ve artık o kadar da mütevazı değilsin! – Marina sırıttı.
Kız döndü, adama sırtını döndü ve adamın göğsüne oturdu. Artık Andrei kıza yalnızca arkadan hayran kalabiliyordu, daha fazlasını göremiyordu. Marina bir porsiyon daha yağ döktü, sol eliyle penisi, sağ eliyle de kafasını tuttu. Fırçayı başının etrafında hareket ettirmeye başlar başlamaz, Andrei acımasız bir zevk enjeksiyonuna maruz kaldı. Ve Marina elini ne kadar yavaş ve yoğun bir şekilde hareket ettirirse, o kadar dayanılmaz hale geliyordu. Andrey istemsizce inledi, nefesi giderek sıklaştı. İkinci dalganın yaklaştığını hissetti ve taburcu olmaya hazır olur olmaz Marina stimülasyonu durdurdu.
—Biraz daha sabırlı olun.
Bu kez sol eliyle penisi tutan Marina, sağ avucunu başına koydu ve dairesel hareketler yapmaya başladı. Andrey daha da yüksek sesle inledi, mutluluk dalgaları daha güçlü ve daha acımasızca çarpıyordu. Artık her şeyden çok, ellerine hakim olamadığı için pişmandı!
Bir sonraki serbest kalma hissi yok oldu, ancak Marina adama dinlenmesi için zaman tanımadı ve dizginlerin takılı olduğu yeri okşamaya başladı. Buna daha fazla dayanamayan Andrei dizlerini büktü ve bu işkenceden kurtulmak umuduyla leğen kemiğiyle belirgin hareketler yapabilmek için kendine destek oluşturdu.
"Tamam, tamam," diye güldü Marina, "haydi bitirelim."
Şimdi Marina adamın penisini kilide sıkıştırdı ve iki elini penisin tamamı boyunca hareket ettirmeye başladı. Önce yavaş yavaş, sonra baş döndürücü bir hıza ulaşana kadar hızlanarak. Andrei yine arzu edilen rahatlamayı hissetti ve bu kenara yaklaştığını hissettiğinde Marina'nın baskısı keskin bir şekilde azaldı. Adam ilk başta aldatıldığını düşündü, ama sonra Marina'nın yavaşladığını ve ellerini yavaşça penisinin üzerinde hareket ettirmeye devam ettiğini fark etti. Final hissi kaybolmadı, aksine yoğunlaştı ama çok yavaş ve acı verici bir şekilde. İçini bir coşku duygusu kapladı. Adam istediği serbest bırakılıncaya kadar bu süreç sonsuza kadar sürecek gibiydi.
Andrey penisi patlarken mutluluktan kıvrandı ve Marina yataktan kalktı. Kız birdenbire adamın kasıklarına doğru eğildi ve aşağıdan yukarıya doğru akan spermi yalamaya başladı, özellikle kafayı tercih etti, bu da adamın istemsiz titremesine neden oldu.
Sonunda eğlenen Marina, Andrey'e doğru eğildi, gülümsedi ve sordu:
— Beğendin mi?
— Harika! – diye fısıldadı.
Marina memnun bir şekilde gülümseyerek adamı çözmeye başladı.
Beklenmeyen teklif ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Bir adam, yanına taşınmak şartıyla bir ilişki teklif eder. Bu mantıklı mı?
by Anonymous » » in General - 0 Replies
- 44 Views
-
Last post by Anonymous
-
Mobile version