Merhaba. Ben 27 yaşındayım, boyum 182, kilom 80 kg, oğlum 4 yaşında. Hiç evlenmedim ama bir ilişkiye ihtiyacım var, bu yüzden bir arkadaşlık sitesine kaydoldum. Orada iş yerinde birkaç kez yolumun kesiştiği bir adamla tanıştım. Kendisi 44 yaşında, kendisi de sağlıklı. Ve ilişki için bir şartı var: Hemen onunla yaşamaya başlıyoruz. Ve hemen kayıt ofisine başvuruda bulunabilirsiniz ve bir ay içinde göreceğiz. “Biz yetişkiniz, yaşayacağız ve birbirimizi daha iyi tanıyacağız.” Bu yüzden bunun mantıklı olup olmadığını merak ediyorum
Merhaba. Ben 27 yaşındayım, boyum 182, kilom 80 kg, oğlum 4 yaşında. Hiç evlenmedim ama bir ilişkiye ihtiyacım var, bu yüzden bir arkadaşlık sitesine kaydoldum. Orada iş yerinde birkaç kez yolumun kesiştiği bir adamla tanıştım. Kendisi 44 yaşında, kendisi de sağlıklı. Ve ilişki için bir şartı var: Hemen onunla yaşamaya başlıyoruz. Ve hemen kayıt ofisine başvuruda bulunabilirsiniz ve bir ay içinde göreceğiz. “Biz yetişkiniz, yaşayacağız ve birbirimizi daha iyi tanıyacağız.” Bu yüzden bunun mantıklı olup olmadığını merak ediyorum
Merhaba . Sarışınım ve kısayım. Sayfacılık ve boynuzlama temasını gerçekten seviyorum. Karışıklığı hoş karşılamıyorum ama bu ilişki formatında BDSM temaları kavramını gerçekten seviyorum. St....
Düzenli olarak evin yakınındaki bir kafeye gidiyorum, tüm baristleri biliyorum. Bir kez güzel bir kız geldi (25 yaşında) ve çalışandan yeni sipariş ettiğimi sordu, başka bir şey aldı....
Bu, ben on altı yaşımdayken oldu. İnce bir adamdım, sarı saçlıydım - yaz daha yeni başlıyordu ve henüz güneşlenmeyi başaramamıştım. Haziran ayıydı, tatil başlamıştı. Amcam bizi ziyarete geldi, daha...