Artık kapalı olan onanistov net forumunda, kullanıcıların hem flört hem de çeşitli sapkınlıklar için kanal alışverişinde bulunduğu bir konu olduğunu hatırlıyorum. Hatta birisinin eşcinsel kanallarını içeren bir koleksiyona bağlantı verdiğini bile hatırlıyorum Paylaşacak bir şeyi olan var mı? Bir şey olursa tg@iam_just_lex
Artık kapalı olan onanistov net forumunda, kullanıcıların hem flört hem de çeşitli sapkınlıklar için kanal alışverişinde bulunduğu bir konu olduğunu hatırlıyorum. Hatta birisinin eşcinsel kanallarını içeren bir koleksiyona bağlantı verdiğini bile hatırlıyorum Paylaşacak bir şeyi olan var mı? Bir şey olursa tg@iam_just_lex
Bunun için amaçlamadığın en ilginç şey nedir? Kıçına soktun mu veya neyle mastürbasyon yaptın?
Bir keresinde koluna oturmuştum bir piston, sonunda buna pek uygun değildi ama direnemedim)
En başından...
Merhaba, burada tabu olmayan kızlar arıyorum, birçok ilginç fikir var, kedinizdeki nesneler ve analizle, katılmak istiyorsanız, yazmak, adaylığı seçeceğim, hazır videolar ve fotoğraflar izninizle...
..... şahsen benim için - güvenlik. Bu adamla seks yapıp yapmayacağıma karar verirken onun ne söylediğini, nasıl yaptığını, nasıl göründüğünü izliyor ve dinliyorum.
Ve romantizm mi istediğim...
Bu başlıkta sadece gülümsemelerin olmasını isterim. Fotoğraf Oyunu konusuna iki tanesini koydum ama ikisini de sildim. İlk fotoğraf artık yok ama dünkü fotoğrafı buraya koyacağım. Genelde tüm...