Kendi yumurtalarımı örmek istediğimi düşündüm ama bu tehlikeli görünüyor ve özel nesnelerle doğru şekilde yapılması gerekiyor, ama bir çeşit ev yapımı yumurta ile bu mümkün mü?
Kendi yumurtalarımı örmek istediğimi düşündüm ama bu tehlikeli görünüyor ve özel nesnelerle doğru şekilde yapılması gerekiyor, ama bir çeşit ev yapımı yumurta ile bu mümkün mü?
Merhaba kızlar. Kocanız veya erkek arkadaşlarınız seks sırasında sizden kendilerini bağlamanızı veya fiş takmanızı istiyor mu? Beğendin mi, hangi kayışı kullanıyorsun? Bu konuda genel olarak ne...
Herkese selam! Ben bir erkeğim, biraz kız olmak isterim, kendime iç çamaşırı ve peruk aldım ama imajı tamamlamak istiyorum. Yüz hatlarınızı daha kadınsı hale getirmek için makyajı nasıl...
Merhaba arkadaşlar! Böyle bir soru - Bir yerde özel analin zararlı olduğunu okudum. Bunun hakkında ne söyleyebilirsin? Partnerinize ne kadar zarar veremezsiniz?
Örneğin, Güney Afrika'da, arka arkaya 62 seans mastürbasyondan sonra bir adam öldü: https: //i.postimg.ccgjc2c/fb-img-1747607130607.jpg Ne sıklıkla sarsıntınız?