Herkese selam! Ben bir erkeğim, biraz kız olmak isterim, kendime iç çamaşırı ve peruk aldım ama imajı tamamlamak istiyorum. Yüz hatlarınızı daha kadınsı hale getirmek için makyajı nasıl kullanabilirsiniz? Tecrübelerini paylaşanlara minnettar olacağım.) You need to register to see the link.
Herkese selam! Ben bir erkeğim, biraz kız olmak isterim, kendime iç çamaşırı ve peruk aldım ama imajı tamamlamak istiyorum. Yüz hatlarınızı daha kadınsı hale getirmek için makyajı nasıl kullanabilirsiniz? Tecrübelerini paylaşanlara minnettar olacağım.) [img]https://ne.sexforum.top/images/smilies/smile.gif[/img]
Kendi yumurtalarımı örmek istediğimi düşündüm ama bu tehlikeli görünüyor ve özel nesnelerle doğru şekilde yapılması gerekiyor, ama bir çeşit ev yapımı yumurta ile bu mümkün mü?
Herkese selam! Yakında adamı iki ay sonra ilk kez göreceğiz, bir haftalığına başka bir şehre gezi düzenledik, erkek arkadaşımın da uzun zamandır görmediği en yakın arkadaşı oraya gidecek. Sorun şu...
Foruma anonim olarak erişmek için VPN uygulamasını akıllı telefonunuza indirebilirsiniz! Örneğin Gezegen VPN ! Kesinlikle Google Play'de. Ya da belki App Store'dadır.
Arkadaşlarınıza bundan bahsedin!...
Biseksüeller, Gerçek hikayeler, Eş Değiştirenler, İçeri Boşalma Eşimin adı Oksana. Onunla 8 yıl birlikte yaşadık ve ne kadar çabalasak da çocuk doğuramadık. Tüm bu süre boyunca hamileliğe dair tek...