Bebekler nasıl yapılırseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Bebekler nasıl yapılır

Post by Anonymous »

Biseksüeller, Gerçek hikayeler, Eş Değiştirenler, İçeri Boşalma Eşimin adı Oksana. Onunla 8 yıl birlikte yaşadık ve ne kadar çabalasak da çocuk doğuramadık. Tüm bu süre boyunca hamileliğe dair tek bir ipucu bile yoktu. Zaman geçtikçe bu soru giderek daha sık gündeme gelmeye başladı, genellikle karımın Ira adlı arkadaşı bizi ziyarete geldiğinde. Daha sonra karımı başka bir adamla denemeye ikna etmemi önermeye başladı, bunun nesi var? Bakalım ikimizden hangisinin, benim veya Oksana'nın çocuk sahibi olamayacağını öğrenelim. Eşim hamile kalsa bile çocuk normal olacaktır ve sadece bir test tüpü olmayacaktır, ancak daha sonra aniden fikrimizi değiştirir ve onu istemezsek, o zaman bu küçük bir sorundur ve haplarla kolayca çözülebilir veya, aşırı durumlarda kürtaj.

Irina her şeyi çok ikna edici bir şekilde söyledi ve ardından kendisinin birkaç kez kürtaj yaptırdığını ekledi - hem kocasından hem de erkek arkadaşından hamile kaldı. Ayrıca onu bizimle tanıştırabileceğini ve sohbetin konusunu organize edebileceğini söyledi. Oksana ve ben Ira'yı eve götürdükten sonra muhtemelen günün geri kalanını bu konuyu tartışarak geçirdik. Eşimle yaptığım bir konuşmadan onun buna karşı olduğunu ama ikna edilemeyecek kadar olmadığını anladım ve ona hamile kalmayı başarırsam bu çocuğun benim çocuğum olacağını söylediğimde benim rızamla hamile kalın ve benim huzurumda eşim doğuracak ve onu birlikte büyüteceğiz.

Karısı o sırada zaten 34 yaşındaydı. Çok uzun boylu değil ve fazla kilolu olmaya hiç meyilli değil ama hamile kalmak ve ilk kez doğum yapmak için 34 yaş zaten bir yaş. Sekiz yıl önce hiçbir şey yolunda gitmediyse, şimdi bir şeylerin yolunda gitme şansının ihmal edilebilir düzeyde olduğu tahmin ediliyor.

Bundan sonraki birkaç gün boyunca eşim ve ben arkadaşının teklifini tartışmak dışında hiçbir şey yapmadık. Sonunda eşimin de bu konuyla ilgilendiğini fark ettim ve ona doğrudan arkadaşımın bahsettiği şeyi önerdim ve eşim biraz düşündükten sonra tereddüt etti, kızardı ve eğer istediğim buysa deneyebileceğimi söyledi. BT. Oksana, Ira ile neredeyse her gün telefonda konuştuğundan, arkadaşını tekrar bizi ziyarete davet etmesini ve detayları konuşmasını önerdim. Ve Irina her şeyi hissediyor gibiydi, çünkü birkaç gün sonra işten döndükten sonra onu evimizde buldum ve kelimenin tam anlamıyla kapı aralığından onun tavsiyesini dinlediğim için ne kadar iyi olduğuma dair iltifatlar duydum.

Eşiyle daha önce konuşmuş olduklarını hemen fark ettim ama konuşmaya bensiz başlamalarında bir yanlışlık görmedim. Eşimle nihai kararımızı vermiş olmamıza rağmen arkadaşım her şeyin ne kadar güzel olacağını söylemeye devam etti ve eşimle ilk başta pek önemsemediğimiz şu haberi verdi. Erkek arkadaşının arkadaşımızdan biraz daha genç olduğu ortaya çıktı, o da karısından bile daha gençti, ama en önemlisi penisinin ortalamadan çok daha büyük olmasıydı ve gerçekte ne olduğunu görmeden, hatta hayal bile etmeden, ne ben ne de eşim buna hemen dikkat etmedik. Daha sonra arkadaş organizasyon konularına geçti. Bunun gerçekleşmesi gereken yer hemen belirlendi - eşim ve benim dairemizdi, ancak bu olayın zamanı internette bir şeyler okurken bir arkadaşım ve eşi bana uzun gibi gelen bir süre boyunca tartıştı. . Bunu adetin bitiminden sonraki 5. - 8. günde organize etmenin en iyisi olduğuna karar verdik. Tarihe göre hafta sonuna denk geliyordu ve herkes için uygundu, çünkü bundan sonra onlar da rahatlayabilirdi.

Ve sonra o gün geldi. Cuma günüydü. İşten her zamankinden biraz daha erken döndüm ve eşim benden daha erken geldi. O ve ben, Ira'nın hakkında çok şey duyduğumuz ama onu hiç görmediğimiz bir adamla ziyarete gelmesini beklemeye başladık. Oksana, toplantının ilk gününde her şeyin başlayabileceğini hayal bile etmeden, muhtemelen her ihtimale karşı duş almaya gitmiştir. Duştan çıktığında benden kendisiyle birlikte dolaba gitmemi ve bugün ne tür iç çamaşırı giymesi gerektiğini söylememi istedi ve gülümseyerek sordu: "Ya gerçekten soyunmam gerekiyorsa?" Kapı zili çaldığında iç çamaşırına yeni karar vermiştik. Kapıyı açmaya gittim ve eşim, odasına kimsenin girmemesini rica ederek giyinmeye başladı.

Kapıyı açtığımda Irina'yı ve yanında genç bir adam gördüm, daha sonra adının Igor olduğu ve 28 yaşında olduğu ortaya çıktı. İzin isteyerek daireye girdiler ve ben onları odaya gitmeye, daha uygun bir yere oturmaya ve kocamı birkaç dakika beklemeye davet ettim. Oksana geldiğinde Ira onu arkadaşıyla tanıştırdı ve hemen konuyla ilgili konuşmaya başladı. Igor'un karar verdiğimiz şeyle ilgili her şeyi zaten bildiğini ve Igor'un da ilk başta sadece başını salladı ve sonra bize tekrar düşünmemizi söylediğini ve karar değişmezse, o zaman ona bağlı olan her şeyi yapmaya çalışacağını söyledi. özellikle de ona göre Oksana çok güzel ve ilginç bir kadın.

Muhtemelen bir saatten fazla kahve içtik, çeşitli konular hakkında konuştuk ve sonra arkadaşım bir şekilde tuhaf bir şekilde sohbeti yarıda kesti ve daha da tuhaf bir şekilde gözlerime baktı ve bana aptalca bir soru sordu - "Yani?" Sonra karısına baktı, gülümsedi ve ona aynı derecede aptalca bir soru sordu: "Peki nasıl?" Bize sorulan sorular en hafif tabirle aptalca olsa da hem eşim hem de ben bunların ne demek istediğini anladık. Eşim ve benim için bu, bir sonraki noktanın geri dönüşü olmayan nokta olduğu noktaydı. O an Oksana'nın gözlerine baktım ve onun da ruhunda benimle aynı şeyin olduğunu ve benim son "Evet" veya "Hayır"ımı beklediğini fark ettim. Hiçbir söz söylemeden ona başımı salladım, böylece fikrimi değiştirmediğimi açıkça belirttim.

Ira gülümsedi ve ilk başta direnen karısını hemen soymaya başladı. Karısının bluzunu zorla çıkarıp onu sutyeninin içinde bırakan arkadaşı, ona çok seksi olduğu konusunda iltifat etti ve çift kişilik yatağın zaten serilmiş olduğu yatak odasına gitmeyi teklif etti (muhtemelen o ve karısı bu konuda daha önce anlaşmışlardı) ve karısı her şeyi hazırlamıştı). Hepimiz yatak odasına gittik ve burada arkadaşım, sütyenle aynı takımdan olan külotuyla ilgili iltifatı unutmadan karımın eteğini çıkardı - beyaz. Bu takımı beğendim çünkü kumaş dokunuşu çok hoştu, Oksana'nın vücudunu çok iyi sıkıştırmıyordu ve tam oturmuyordu, yakından bakmadan bile gür ve zifiri siyah kasık kıllarının siyah üçgeni külotunun önünden görünüyordu. . Igor'un da buna nasıl tepki verdiğini fark ettim. Elini pantolonunun üzerine koydu ama muhtemelen herkes onun haysiyetinin zaten büyük şeylere hazır olduğunu fark etti.

Ira, Oksana'yı soymaya devam etti ve bir nedenden dolayı önce külotunu, sonra sutyenini çıkardı, ancak karısının kız gibi göğüsleri olduğuna dair bir iltifat daha yaptıktan sonra hemen sütyenini tekrar giydi ve sadece "sadece" olduğunu söyledi. Böyle göğüslerin görülmesi Igor'un olması gerekenden daha erken boşalmasına neden olacaktır. Daha sonra Ira, karısından bir süre beklemesini istedi ve Igor üzerinde çalışmaya başladı. Gömleğini ve pantolonunu çıkarıp onu sadece mayosuyla bırakan arkadaş hepimizi güldürdü, ancak eşim ve ben bu kahkahayı biraz korkutucu bulduk. İgor'un mayolarından, elastik bandın ötesinde, muhtemelen göbeğine ve belki de daha yukarısına kadar uzanan saygınlığı, her şeyin ötesinde inanılmaz derecede kalındı. Ira, Igor'un mayolarını çıkardığında ve dedikleri gibi onu tüm ihtişamıyla gördüğümüzde bunun olabileceğini düşünemedik bile. Irina, eşimin ve benim boyut konusundaki endişelerimi çözmüş gibi görünüyordu, bu yüzden kimsenin ona zarar vermeyeceğini ve penisi yerleştirmeden önce rahatlamasına yardımcı olacaklarını söyleyerek eşime güvence vermeye başladı. Igor penisinin tamamını içeri sokmayacak, ancak acımayacak kadar yeterli olacak, ancak orgazmın yaklaştığını hissettiğinde bir süre sabırlı olması tavsiye edilir ve Igor doğru şekilde boşalabilecektir. rahmine.

Arkadaşı bunu söyledikten sonra karısından yatağın kenarına sırt üstü yatmasını istedi. Oksana'nın bacaklarını açan Ira, parmaklarıyla dudaklarını açtı. Oraya bakarak şöyle dedi: “Evet dostum, muhtemelen canını biraz acıtacaktır. Orada olduğundan daha kalın. En azından bir şeyler çözelim mi?” ve bize gelmesi için Igor'a başını salladı. Ira bana dönerek karımı sözlü olarak uyandırma konusunda ne hissettiğimi sordu. Gülümsedim, karıma doğru eğildim ve altını yalamaya başladım ve Irina, Igor'un yanına oturdu ve dudaklarını penisinin başının etrafına sararak onu okşamaya başladı ve sonra aniden durdu ve çoktan başladığını söyledi. kayganlaştırıcı salgılamak için ve onu yapıştırmayı deneyebilir. Sonra o ve Igor yanımıza geldiler ve Ira karımı okşamama yardım etmeye başladı. Birlikte Oksana'nın kadınsı şeylerini yalamaya devam ettik. Labiadan sonra klitorisini yaladım, ancak daha sonra ağzımda birkaç kasık kılı hissettim ve onları uzun süre çıkardım, ta ki Ira benden ağzımı açmamı isteyene ve gülümseyerek onları kendisi çıkarana kadar. Böylece pubisin hemen üstüne, kılların yeni çıkmaya başladığı yere taşındım. Karnının bu kısmını öptüm ve bugünkü toplantıdan sonra en yakınımızdaki kişinin hayatının burada başlayabileceğini hayal ettim.

Kendimi kaptırdığımda, yakınlarda garip bir gölge fark ettim ve yüzümün yanında, karımın tam dudaklarının içinde, Igor'un penisinin neredeyse dinlendiğini gördüm. Ira onu kendi eliyle oraya yönlendirdi. Bana öyle geliyordu ki, Igor'un penisi heyecandan daha da büyümüştü, başı ıslaktı ve Ira'nın bahsettiği kayganlaştırıcının şeffaf bir damlası kanaldan çoktan çıkıyordu. Bana baktı ve eşimin pubis'ten popoya kadar tüm kasıklarını kaplayan saçlarının biraz engel olacağını söyledi, bu yüzden benden saçını iç dudaklar bölgesinde yanlara ayırmamı istedi. aynı zamanda labiaları kendileri de yayarlar. Çünkü hem Irina hem de ben orayı yaladık, saçlar ıslaktı ve çok zorlanmadan arkadaşımın istediğini yaptım. Eşime bakmak için bir anlığına gözlerimi kaldırdığımda onun seğirdiğini ve inlediğini hissettim, yüzünde ya acı ya da korku ifadesi vardı. Bu sırada Igor'un rahatlatıcı sözlerini duydum: “Her şey, her şey, her şey. Acıdığını görüyorum. Şimdilik daha fazla uzatmayacağım." Geriye baktım ve Igor'un penisinin iç dudaklarını, başını veya belki biraz daha fazlasını ayıran parmaklarımın arasında karımın vajinasına tamamen girdiğini gördüm. Ira karısına acı çekip çekmediğini sordu. Ama hiçbir şey söylemedi, sadece omuz silkti ve sordu: Peki, henüz kaç kişi girmedi? Çok fazla değilse sabırlı olacağım.

O zamana kadar, Igor penisini çoktan çıkarmıştı ve oradaki karısına bakan Ira, orada kan olmadığını, yani her şeyin yolunda olduğunu ve genital yarık olduğundan gözle görülür şekilde daha geniş hale geldiğini söyledi. önce. "Peki, tekrar deneyelim mi?" diye sordu Ira karısına, o da sessizce başını salladı ve zorlukla duyulabilecek bir şekilde onu incitmemesini istedi. Burada Ira emirler verdi. Bana dönerek yine Oksana'nın dudaklarını açmamı istedi ve eliyle Igor'un penisini alarak kafasını yavaşça karımın dudakları arasında hareket ettirmeye başladı. Penisin başı ıslandı ve susturmaya benzer bir şey bile duyuldu. Eşimin yüzündeki ifadeden bundan memnun olduğunu fark ettim ve bakışlarımı başka bir yere çevirdiğimde İgor'un penisinin vajinasına yaklaşık olarak ilk seferki kadar girdiğini gördüm. Igor'a dönen Irina, Igor'dan dikkatlice ileri geri denemesini ve sonraki her hareketi bir öncekinden biraz daha derin yapmaya çalışmasını istedi. Eşim bana dönüp sordu: “Şuraya bak. Çok mu kattı? Ve elini, labiamı tutmaya devam ettiğim elimin üzerine koyarak, altında ne olduğunu hissetmek için uzandı. Zaten neredeyse üçte biri kadar olan penise iki parmağıyla hafifçe dokunan karısı şaşkınlıkla sordu: Vay be! Orada zaten böyle bir delik var mı? "Ne sandın? "Irina yanıtladı" ve bir gülümsemeyle kendisinin de daha azına sahip olmadığıyla övündü, çünkü Igor'la arkadaşlıktan çok daha fazlasına sahip.

Daha sonra Ira, amcıkları karşılaştırmanın zaten yeterli olduğunu ve hepimizin burada neden toplandığımızı biraz unuttuğumuzu söyledi ve ardından bir gülümsemeyle çocukların hem erkek hem de erkek olduğunda tam cinsel ilişkiden sonra doğduklarını ekledi. bir kadın orgazm olur. Bunu söyledikten sonra Ira, Oksana'ya kendisini üste konumlandırmasını tavsiye ederek bunun daha rahat olacağını ve penisin acımaması için ne kadar derine yerleştirileceğini kendisinin belirleyebileceğini söyledi. Igor itaatkar bir şekilde sırtüstü uzandı ve Ira karımın üstüne oturmasına yardım etmeye başladı. Karısı zaten Igor'un karnının üzerinde oturuyordu ve penisi tam onun kıçının arkasını işaret ediyordu. Tamamen içine girerse nereye ulaşacağını anlayınca tedirgin olmaya başladım. Gözlerimin önünde Igor'un aletinin karımın içini parçaladığı bir resim vardı.

Ben bundan sonra ne olacağını hayal ederken eşim biraz ayağa kalktı, poposunu geriye itti ve penisi saçlarının altından önden dışarı çıkacak şekilde oturdu. Ira eğildi ve dudaklarıyla Igor'un penisini hafifçe okşadı, Oksana'dan biraz ayağa kalkmasını istedi ve alt katta sikini kıpırdatmaya başladı. Irina, yağlayıcının yeniden akmaya başladığını ve eklenmesi gerektiğini söylediğinde muhtemelen bir dakikadan az zaman geçti. Yakınlarda durdum ve kocaman bir cinsel organın kalın kafasının yavaşça karımın vajinasına nasıl tırmandığını gördüm ve karımın yüzündeki ifadeden henüz acı çekmediğini anladım. Ira yine penisin girdiği yerde kılları yanlara doğru çekmemi istedi, kılları çekip ağrıya neden olacağını söylediler. Ben de öyle yaptım ve eşime döndü: "Yavaşça dene." Oksana yavaşça oturmaya başladı ve kocaman bir penisin vajinasına nasıl güvenle tırmandığını gördüm.

Artık erkek onurunun yaklaşık yarısının oraya az çok kolaylıkla girdiği açıkça ortaya çıktı. Eşim elimi tutup tutarak daha da derine oturmaya çalıştı ama durdu ve nedense diğer elini karnına koydu. Nasıl olduğunu sordum ama hiçbir şey söylemedi ve yüzünde hiç de neşeli olmayan bir ifadeyle başını salladı ve görünüşe göre "yapamam" diyerek tekrar denedi. Bu sefer penis yarıdan daha fazla içeri girdi. Ira acele etmemeyi tavsiye etti ve Oksana yavaşça yukarı aşağı hareket etmeye başladı. Muhtemelen bir düzine bu tür hareketten sonra kadın aniden kendini penisin üzerine tamamen indirdi ve iç dudakları Igor'un testislerine dokundu.

Gözlerime inanmayarak yaklaştım ve penisin girdiği yerin o kadar gergin olduğunu ve tüm kan damarlarının görülebildiğini gördüm ve Igor, penisinin tamamen girdiğini hissetti ve ellerini karımın beline koydu. tam cinsel ilişkiye başladı. Gergin olmamak için tekrar kenara çekildim, ancak karıma nasıl hissettiğini soracak zamanım oldu mu? Hareket etmeyi bıraktı, eliyle iki kılların birleştiği ve siyah ve kırmızı bir hayvana benzediği yeri yokladı ve sonra bana şaşkınlıkla sordu - ne? Zaten orada mı? Oksana gözlerimin içine bakmayı bırakmadan ayağa kalktı, sadece penisin başını kendi içinde bıraktı, ancak bakışlarımın çiftleşme yerine yönlendirildiğini anlayınca meydan okurcasına hemen yere çöktü. Bana artık hiç acı çekmediğini söyledi ve hemen yüzünde çocuksu bir ifadeyle sordu - biraz daha alabilir miyim?

Hiçbir söz söylemeden ve sadece ağzımı açarak ona başımı salladım ve o yine tamamen yere çöktü ve leğen kemiğiyle birkaç hareket yaptı, bu da bana Igor'un bacaklarının arasındaki her şeyin tam olarak nereye uyduğunu merak etmemi sağladı. ? Eşim düşüncemi çözmüş gibiydi ve Igor'un penisinin rahmine girdiğini hissettiğini ve artık ona zarar vermediğini söyledi ve sonra beni yanına çağırarak sessizce şöyle dedi: “Nedenini bilmiyorum ama bana öyle geliyor ki Igor oraya boşalırsa hamile kalacağım. Belki oraya gitmesine gerek yoktur...” Ira konuşmaya müdahale etti. "Eğer bu kadar haklıysan," Irina Oksana'ya döndü, sonra önce kocanın sana boşalmasına izin verdi, sonra da Igor.

Bunu söyledikten sonra Irina elini pantolonuma koydu, gülümsedi ve ekledi: "Bu arada, bütün pantolonları zaten ıslak ve on sekiz yaşında gibi duruyor." Bunu söyledikten sonra Ira, külotumla birlikte pantolonumu da çıkarmaya başladı. İgor'unkiyle karşılaştırıldığında penisimin demir gibi durmasına ve kanaldan bir damla kayganlaştırıcının da sarkmasına rağmen acınası bir manzaraya benzemesi beni en çok utandırdı. O zamana kadar karısı çoktan Igor'dan inmiş ve yatağa uzanmıştı. Karımın bacaklarını ayırdıktan sonra yukarı çıktım ve penisimin onun içinde olduğunu bile hissetmedim. Hareket etmeye başladım ama ne olduğunu anlamadım. Penis muhtemelen duvarlara değmeden karımın vajinasına girdi ve eşim korkmuş, suçlu bir bakışla gözlerimin içine baktı. Ira!!! - arkadaşına döndü. Artık benim için hep böyle mi olacak? Ayağa kalktım ve karımın bacaklarının arasına baktım. Benim için bir şoktu. Igor'dan sonra karısının vajinası hala açık kaldı ve siyah çalılıklar arasında geniş bir kratere benziyordu ve içeride bazı iç kısımlar görülebiliyordu ve sanki karısı ayağa kalkarsa yere bir şey düşecekmiş gibi görünüyordu. Korktum ve onunla işimi bitiremeyeceğimi fark ettim.

Yanıma gelen ve karısına bakan Ira ona şöyle dedi: “Vay be dostum. Tıpkı doğumdan hemen sonra olduğu gibi; rahminizin tamamını görebilirsiniz. Nasıl hissediyorsun? İçiniz acımıyor mu? Zamanla elbette normale dönecek ama artık eskisi kadar dar bir aralığa sahip olmayacaksınız. Igor'la en son iki ay önceydi ama şimdi her şey normal görünüyor. Bu arada özellikle ben de bir insan olduğum ve ben de eğlenmek istediğim için bu konuda bir fikrim var. Bunu söyledikten sonra Ira soyunmaya başladı.

Bunu yavaş ve baştan çıkarıcı bir şekilde yaptı. Zaten külot ve sutyen giydiğinde, bunlar da çok güzel gipür süslemeli, kar beyazı renkte bir takımdı. Ira'nın poposunun eşininkinden iki kat daha geniş olduğunu ve göğüslerinin yaklaşık 4 beden olduğunu gördüm. Karısı gibi kıllı pubis'i de külotunun arasından görünüyordu. Doğum sonrası karnımda çatlaklar oluştu. Hepimize dönerek, bir aydan fazla bir süredir Igor'la birlikte olmadığını, bu yüzden Oksana'nın şimdikinden çok daha dar olacağını ve benim için onunla boşalmanın daha kolay olacağını, ancak oraya boşalamayacağımı söyledi. çünkü eşim ve ben yumurtlama dönemindeydik. bugün onunla aynı zamana denk geldi.

Boşalmadan önce onu çıkarıp karıma takmam gerektiğini zaten fark ettim. Eşimle biraz fısıldaştıktan sonra Ira bana sırtını döndü ve dört ayak üstüne çıktı, eşim de daha yakına oturup külotunu aşağı çekti. Karısı gibi Ira'nın da bacaklarının arasından çıkan bir saç teli vardı, her ne kadar saç rengi ışığa daha yakın ve çok belirgin olmasa da, muhtemelen Ira'nın iki yıl önce doğum yapması nedeniyle saçlar çok kabaydı. ve doğumdan önce pubis traş edilir. Oksana iç dudaklarını açtı ve benden onu oraya yerleştirmemi istedi. Arkadan yere yerleştim ve penisimin Irina'nın vajinasının duvarları tarafından nazikçe sarıldığını hissettim. Irina'nın bacaklarını açıp ellerimi poposuna koyarak onu maksimum uzunluğa soktum ve hareket etmeye başladım. Bir düzine bile hareket etmeden Irina'nın inlediğini, sırtını büktüğünü ve belini çok ilginç bir şekilde hareket ettirmeye başladığını duydum, bunun sonucunda penisim ya vajinaya tamamen girdi ya da neredeyse tamamen dışarı çıkıp sadece ucunu bıraktı. kafa orada. Penisim, çevresinde açık kahverengi ve çok kaba tüylerin büyüdüğü yumuşak bir deriyle kaplıydı. Bir sürü tanesi alt kısımdan dışarı çıkmıştı ve penisim tamamen içeri girdiğinde, onların testislerimi hoş bir şekilde gıdıkladıklarını hissettim.

Ira tekrar inledi ve sonra iç dudak kaslarıyla organımın sadece başını tutarak ve leğen kemiğiyle çalışarak penisimi yukarı aşağı hareket ettirmeye başladı ve sonra boşalmak üzere olduğunu fısıldadı. ve hiçbir koşulda onu çıkarmamamı söyledi. Eğer buna gerçekten dayanamıyorsan, o zaman şimdi onu dışarı çıkarmak yerine oraya boşalmak daha da iyi. Bunu söyledikten sonra kıçını bana bastırdı, penisimin tamamını içine aldı, inledi ve yeniden daha da yoğun hareket etmeye başladı. Penisimin fışkıracağını hissettim. Eşim de bunu anladı ve Ira'ya sordu: “Yakında gelecek misin? İçinize boşalmak üzere! Ira'nın yanında dört ayak üzerinde duran eşim yanına gelmemi istedi ve Ira sessizce geldiği için kendini iyi hissettiğini fısıldadı. Bütün bunlar birkaç saniye içinde gerçekleşti ve Ira'dan çıkıp eşime soktuğumda penisimden sperm akmaya başlamıştı bile. Tohumu karıma soktuğum anda, tohumun kalıntılarını Igor'la tanışmadan önce hâlâ vajina olan deliğine saldım.

Yanındaki yatakta oturan Igor olup biten her şeyi izliyordu. Geçen sefer boşalmaya vakti olmadığından muhtemelen onu neyin beklediğini hayal etmişti ve bu yüzden siki bu kadar zaman ayakta duruyordu. Ira orgazmdan sonra aklını başına toplamıştı ve tekrar emir vermişti. Igor hazır olana kadar çıkarmamamı söyledi. Ona doğru eğilerek penisini ağzına aldı ve diliyle okşamaya başladı ve muhtemelen yarım dakika sonra Igor'a benim yerimi almasını söyledi. Garip ama ben geldikten sonra penisim hala oldukça esnek kaldı ve bir mantar gibi karımın vajinasında tutuldu ve bu potansiyel olarak ona ve bana çocuk verebilirdi.

Igor yanıma geldi ve Ira karımdan daha az dökülmesi için kıçını daha yükseğe kaldırmasını istedi. Dikkatlice penisimi çıkardım ve vajinadan sadece birkaç damlanın aktığını gördüm, bu damlalar yatağa bile düşmeden saçlarıma asıldı. Igor benim yerimi aldı ve organını Oksana'ya yerleştirmeye başladı. Yanına oturdum ve devasa penisinin yavaş yavaş bildiğiniz nereye doğru tırmandığını gördüm. Yarısına kadar soktuktan sonra karımı nazikçe kıçından tuttu ve canının acıyıp acımadığını sordu çünkü bunun daha da zor olacağını hissetti. Oksana başını çevirdi ve kendisinin de bir şeylerin onu içeri almadığını hissettiğini söyledi. Bunu söyledikten sonra omuzlarını hafifçe kaldırdı ve kıçını indirdi, biraz geriye doğru hareket ettirerek Igor'un penisinin daha da ilerlemesine ve yavaşça tam olarak içeri girmesine neden oldu, ancak yine de oraya nereye oturacağı belli değildi.

Igor için bu muhtemelen bir gizemdi. Tekrar Oksana'ya acı duyup duymadığını sordu ve artık eskisi gibi olmadığını duyunca kendi elleriyle bacaklarını biraz açtı ve sonra onu poposundan tutarak kendisine doğru bastırdı. onu mümkün olduğu kadar derin bir şekilde içine sokuyordu. Oksana yine zar zor duyulabilecek şekilde inledi, ancak sırtını büktü ve aynı zamanda kıçını penisin hareketine doğru hareket ettirerek Igor'un tamamen içeri girmesine yardımcı oldu. Onun yanındaydım ve mümkün olan en yakın mesafeden, daha önce hayal bile edemeyeceğim bir şey gördüm.

Kendi karım ve tamamen yabancı bir adam, gözlerimin önünde üreme amacıyla cinsel ilişkide bulundular. Igor'un penisi ileri geri hareket etmek daha da kolaylaştı, zaten tamamen ıslaktı. Penis vajinadan çıktığında, yarı saydam bir et kenarı tarafından nasıl sıkı bir şekilde sıkıştırıldığı ve bu yerin etrafında dikkatsizce farklı yönlere çıkan siyah kıvırcık kılların büyüdüğü görülüyordu. Benim için bu, karımın olgunluğunun ve dölleme yeteneğinin bir işaretiydi. Ben rüyadayken Oksana elimi tuttu ve bir şey söylemek istediğini belli etti. Sorunun ne olduğunu öğrenmek için harekete geçtim, beni öptü ve yakında boşalacağını söylemeye başladı ve sordu: "Belki de Igor oraya boşalmamalı?" Diğer tarafta oturan Ira, dikkat etmemem ve ona yaklaşmamam için başını salladı.

Ira'ya yaklaştım ve bana şöyle dedi: “Görüyorsun, Ksyusha artık ne istediğini bilmiyor. Ona hiç aldırış etme. Şimdi kendini çok iyi hissediyor ve boşalmak üzere ve onun ve Igor'un bunu birlikte yapmasına ihtiyacımız var. Onun hamile kalmasını istiyorsun. Onlara yardım edelim." Bunu söyledikten sonra Irina, çiftleşme yerine eğildi ve Oksana'nın vajinasına girdiği yerde Igor'un penisine diliyle dokundu. Ira bana dönerek her şeye aşağıdan bakmayı teklif etti, bunun için eşimle 69 gibi bir pozisyon almak zorunda kaldım.Karımın göğsünü ve karnını okşarsan kendini daha da iyi hissedecek ve ben de Igor'un ayrıca onunla boşalıyor. Ira yine diliyle Igor'un penisini okşamaya başladı ve ben de karımın altına uzandım.

Aşağıdan yeni bir görünüm açıldı. Kocaman bir penis karısının siyah, tüylü kasıklarına girip çıkıyordu. Dört ayak üzerinde duran karısı, tüm gücüyle onu daha derine inmeye çalıştı, bunun için belini hareket ettirerek kıçını kaldırıp indirdi. Karnını öpmeye başladığımda karım inledi ve ben de kasık kıllarının başladığı yere doğru ilerledim. Sonra Ira bana döndü ve elimle Igor'un testislerine dokunmamı istedi, ne kadar büyük ve sert olduklarını, Oksana'nın rahmini kaç sperm istediğini söylüyorlar. Onları elime aldığımda ve Ira'nın haklı olduğuna ikna olduğumda, Igor çoktan boşaldığını söyledi. Bu arada Ira, Oksana'nın da boşalması için bir şeyler yapmamı talep etmeye başladı. Aklıma gelen tek şey dilimi saçlarına sokup klitorisini okşamaktı. Ben de öyle yaptım ve ardından Igor'un penisinin girip çıktığı yeri de yaladım.

Eşim elini kalçasının altına koydu, başımı hissetti ve kendine doğru çekti. Birkaç saniye sonra çoktan boşaldığını fısıldadı. Ira yukarıdan yalamaya devam etti ama ben aşağıdan yalamak istedim. Igor'un penisi ıslak ve yapışkandı ve Oksana'nın vajinası zaten su basıyordu. Ira gibi ben de çiftleşme yerlerini ancak aşağıdan okşamaya başladım. Yapışkan ve biraz tuzluydu. Burada Igor da sesini yükselterek kendisinin de boşaldığını uyardı. Sonra hareketlerini nasıl yavaşlattığını ve penisinin zonklamaya başladığını gördüm. Karısı tekrar inledi ve kıçını Igor'a daha da yaklaştırdı ve o, onu belinden tutarak onu kendisine doğru bastırdı ve her şeyi doğrudan rahmine indirdi.

İş bittiğinde Ira benden Oksana'nın poposunun altına bir şey koymamı istedi, böylece bir süre dökülmeden orada yatacaktı. Battaniyeyi katladım ve karımın üzerine koymaya başladım ve o, bacaklarını yarı açarak, Irina'nın söylediklerini yapmam için itaatkar bir şekilde kıçını kaldırdı. Ve karısı, poposu vücudundan biraz daha yüksekte olacak şekilde yalan söylemesine rağmen, Igor'un spermi hala vajinasından çıkıyordu ve kıçının altında küçük bir su birikintisi parlıyordu.

Bir süre sonra eşim, adetinin geciktiğini söyleyerek beni şaşırttı ve dokuz ay sonra, benim için tam olarak net olmasa da, herkesin belirlediği gibi bana benzeyen bir erkek çocuk doğurdu. . Kendisi zaten iki yaşında ve ona küçük bir kız kardeş vermeyi düşünüyoruz. Bunu eşimle birlikte yapmaya çalışacağız ama işe yaramazsa artık oğlumuzun vaftiz annesi olan Irina'yı tekrar arayacağız.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post