Bir kez daha sikildiğim gün geldi. Yalan söylemeyeceğim, bu günü bekliyordum. Varlık büyük bir üyeyi duyurdu...4.5x18. Sabah pek yemek yemedim... Kıçımı armutla yıkadım... Tilki kuyruklu mantarı soktum... ve toplantıya kadar gittim. Rahiplere bir tişörtle kapıyı ona açtı .... hemen bir tilki kuyruğu gördü .... bu onu elbette inanılmaz derecede heyecanlandırdı. İtiraf etmesi şartım vardı, o yüzden hemen kanepede kanser oldu. Fişi çıkardık. Ben de asıl noktayı kaçırdım. Beni dövdü elbette, harika ... Homurdandı ... sonra kıçımdan bitirdi ... Bunca zaman başımı kanepenin arka duvarına yasladım ... çünkü onun itişlerinden dolayı üye koltuktan uçtu göt. Şimdi yalan söylüyorum ve düşünüyorum ... Buna neden ihtiyacım vardı? Bir orospu gibi sikildim ... ama sikin emmemesi dışında. Anal sikişmeyi nasıl bitireceğimi bilmiyorum ... Yine de mastürbasyon yapmak zorunda kaldım. İhtiyacım var mı? Ve böylece her seferinde...
Bir kez daha sikildiğim gün geldi. Yalan söylemeyeceğim, bu günü bekliyordum. Varlık büyük bir üyeyi duyurdu...4.5x18. Sabah pek yemek yemedim... Kıçımı armutla yıkadım... Tilki kuyruklu mantarı soktum... ve toplantıya kadar gittim. Rahiplere bir tişörtle kapıyı ona açtı .... hemen bir tilki kuyruğu gördü .... bu onu elbette inanılmaz derecede heyecanlandırdı. İtiraf etmesi şartım vardı, o yüzden hemen kanepede kanser oldu. Fişi çıkardık. Ben de asıl noktayı kaçırdım. Beni dövdü elbette, harika ... Homurdandı ... sonra kıçımdan bitirdi ... Bunca zaman başımı kanepenin arka duvarına yasladım ... çünkü onun itişlerinden dolayı üye koltuktan uçtu göt. Şimdi yalan söylüyorum ve düşünüyorum ... Buna neden ihtiyacım vardı? Bir orospu gibi sikildim ... ama sikin emmemesi dışında. [url=viewtopic.php?t=641]Anal[/url] sikişmeyi nasıl bitireceğimi bilmiyorum ... Yine de mastürbasyon yapmak zorunda kaldım. İhtiyacım var mı? Ve böylece her seferinde...
Günümüzde birçok platformda sesli ve görüntülü görüşme desteği bulunmaktadır. Ayrıca sesli ve görüntülü mesaj da bırakabilirsiniz. Bütün bunlar çok kullanışlıdır ve zaten sahip olunması gereken bir...
Merhaba. Tüm korkularımın üstesinden gelmeme ve bekaretimi alabilmeme yardımcı olacak hassas bir erkek varlık arıyorum. Yardım edeceğime, ileri gideceğime, itaatkar olacağıma söz veriyorum....
16 yaşındayım, kalın kuşaklı, bakireyim, Sverdlovsk bölgesinde yaşıyorum, internette seks veya iletişim, fotoğraf paylaşımı vb. için bir varlık arıyorum. Ve kıçımı nasıl buldun ve onunla ne...
Herkese merhaba!
Moskova ve bölgeden, 40 yaşında (27 yaşındayım), sık sık toplantılara hazır, çok aktif bir adamla tanışmak istiyorum (yalnız yaşıyorum, ancak bir yerde tarafsız da olabilirsiniz veya...