Analseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Anal

Post by Guest »

O anda ** günlerce ve gecelerce evde olmadığım ve kız arkadaşlarımla birlikte sokaklarda, anaokullarında bir yerlerde kaybolduğum bir dönemdeydim. Evet, henüz giymediğimiz yer.

Sonra arkadaşım beni ve kızları kendisinden çok daha büyük olan Yeni Tanıştığı kişiyle tanıştırdı.

Konuşuyorlardı, Dima sık sık gelip bizimle vakit geçiriyordu.

Bir keresinde Dima, Olya'yı ve hepimizi arkadaşının kulübesine kebap kızartmaya ve havuzda yüzmeye davet etmişti.

Ole'un bize yalvarması uzun sürmedi)

Ve şimdi Dima ve arkadaşı Vadim ile iki arabada aynı kulübeye gidiyoruz, çok fazla alkol ve çok fazla sigara var, o zaman böyle bir set olmadan gidemeyiz)< /p> Kulübeye vardık, Dima ve Vadim hepimizi herkesle tanıştırdı, hala hemen hatırlamıyorum, sadece bir çocuk çok sosyaldi ama benden oldukça büyük olduğu ve bir şekilde göründüğü gerçeğiyle beni uyardı bana. Ama uzun zamandır bunu dert etmedim, adamlar çok havalı ve komik.

Geceye doğru işini yapan alkol hepimizi havuza sürükledi, kulübenin sahibi Max'in yoksulluk içinde yaşamadığını söylemedi, çünkü yazlık gerçekten çok büyüktü ve benim için çok güzel yapılmıştı.< /p> Vadim ikinci katın balkonundan havuza atladı, bu da bildiğiniz gibi reklam arası olarak farklı aralıklarla hayatı hakkında endişelenmemize neden oldu)

Geceye yaklaştıkça müzik daha sessiz çalmaya başladı, birisi çoktan yatağa gitmişti, birisi elinde bir sigarayla şezlonglarda çürümüştü ve diğer elinde neredeyse bir bardak egzotik bir şey, belki Tay romu deviriyordu. veya Küba likörü. Bu günde her şey sarhoştu ve her şeye karışmıştı.

Ve ilk bakışta çok şüpheci görünen o çocukla arka bahçedeki büyük ahşap salıncakta sallanıyorduk, ona bir şeyler anlatmaya çalıştığımda dilim geveleyerek konuşuyordu

Ve bir sonraki hikayemde dudaklarıyla ağzımı tıkadı, karnımı ve ardından göğüslerimi okşayan ellerinin sıcaklığını hissettim. Dilimle diline tutunup gözlerimi kapatıyorum, usulca inliyorum, parmaklarının amımı okşadığını hissediyorum. Bir parmağını soktu ve ben iç çektim. Külotumu çıkarıp boynumu öptü, sonra karnımı öptü ve sıcak nefesiyle onu istememi sağladı. Aaam, dudakları amımı öpüyor ve dilini onun üzerinde gezdiriyor. Hımm

Saçını okşuyorum, o beni inletiyor. Sonra dizlerinin üzerine çöküyor ve bacaklarımı ayırarak penisini tanıtıyor, aaaam yüzümü okşuyor ve parmağını dudaklarımın üzerinde gezdirerek kendini öne doğru itiyor, onu tamamen içeri itiyor, aaa parmağını ağzıma alıp yavaşça emiyorum.

Onu arzuluyorum, onu seviyorum.

Sikini çıkardı ve dudaklarıma götürdü. Kafamı kaldırdım, özür dilerim ama çok hassasım. Ne kadar üzgün olduğunu görünce tekrar özür dilerim.

Eğildi ve beni dudaklarımdan öptü ve bunu ağzımdan ya da kıçımdan öptü, ben de istemediğimi söyledim ama o beni çoktan çevirdi ve köpek stili yaptı, ellerimi dinlendirdim Salıncağın kenarına gelip bir ciyaklama sesi çıkardı. Öne eğiliyorum aaa.

Af diliyor, beni okşuyor ve köpek stili yapıyor, canım yanıyor diyorum ve gözlerimi deviriyorum, dilini hissediyorum. Mmm deliğimi okşuyor ve parmağını sokuyor. Bir tane daha.

Şu anda kaç parmak olduğunu bilmiyorum ama onlara doğru ilerlemeye başladım. Sonra eline bir üye alıp kafasına girdi, mmm iyice sıçradı, sırtımı eğdim. Kıçımı okşuyor ve saçımı almak her şeyin içine giriyor. İnledim, acıyor. Çıkarmak. Ama belimi güçlü bir şekilde tutuyor ve hepsine giriyor, öne doğru eğiliyorum, o bana yaslanıyor ve kıçıma sikişiyor, yüksek sesle inliyorum. Canımı acıtıyor ve sevindiriyor, birkaç kez itiyor ve vahşi bir kükreme yaparak kıçıma düşüyor. Gözyaşlarımı sildim ve yavaşça geri çekildim. Bu kadar hızlı olmasını istemiyorum ama aletini çıkardı. Giyinmeye başladım.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post