İlk eşcinsel deneyimiseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 İlk eşcinsel deneyimi

Post by Anonymous »

You need to register to see the link. 16 yaşımdayken bir spor eğitim kampındaydım. Bu tek "eşcinsel deneyimidir".
. Sanki o da herkes gibi kızlarla konuşuyordu... Bir otele yerleştirildik. Bizim yanımızda Türkiye'den gelen inşaat mühendisleri de vardı (işçiler ayrı yaşıyordu). Onlardan biriyle arkadaş oldum. Yaklaşık 27 yaşındaydı ve oldukça iyi Rusça konuşuyordu. Sık sık spordan konuşurduk. Bir gün beni bir kafeye davet etti ve karısıyla tartıştığını, bir şeyler içmek istediğini söyledi. Oturup içtik. Bana içki içemeyeceğimi söyledim, yarın antrenman vardı, o yüzden biraz içtim. Ama çok fazla içmişti, bu yüzden odasına kadar kendisine eşlik edilmesini istedi. Odada müzik açıp dans etmemi istedi, utandım. Sessizce ayrılmayı denemeye başladım. Türk onu yanlış anladığımı söyleyerek beni durdurmaya çalıştı, ardından kapıyı açıp uzaklaştı. Bana ve kendime bir bardak votka koydu ve vedalaşmayı teklif etti. İçti, ardından Türk beceriksizce pantolonunu çıkarmaya ve yatağa uzanıp uykuya dalmaya başlamış gibiydi. Bir dakika şaşkınlıkla durdum, sonra sonunda onu bir insan gibi yatağına yatırmaya karar verdim (onu soyun ve üzerini bir battaniyeyle örtün). Bir şeyler mırıldanıyordu, ben onu soyuyordum, bol aile şortuna ulaştığımda birden kalbim çarpmaya başladı. Kafamda her şey birbirine karışmıştı, yetişkin bir erkeğin penisinin, özellikle de sünnetlinin nasıl bir şey olduğunu merak ediyordum. Uzaklaştı, kapıyı kapattı... sessizce iç çamaşırını çıkardı. Açıkçası eşcinsel değilim ama o an sırf merakımdan sünnetli penise dokunmaya karar verdim. Önce parmaklarıyla büyük tüylü toplara dokundu, sonra 18 cm'lik şaftın kendisine dokunmaya başladı, nedenini bilmiyorum ama ben onu ağzıma almayı denemeye karar verdim. Dua eden başını yaladım. Ayağa kalkmaya başladığında çok heyecanlandım. Bir tür heyecana kapıldım, emmeye ve yalamaya başladım. İşin komik tarafı sanki bekaretini kaybediyormuşçasına mutluydu. Bir noktada bana Türk uyanıyormuş gibi geldi ve ben kaçtım.
Ne olduğunu Tanrı bilir ama yine de bir adamın sikini yalamayı tekrar denemek istiyorum.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post