Bir keresinde bir kulüpte silikon bir kızla tanışma şansım olmuştu. Her zamanki gibi birkaç saat sonra yatağa geçtik. Ve sonra artık böyle insanlara bir şans için yaklaşmayacağımı fark ettim. Öncelikle öpüştüğünüzde sanki bir paket sosisi öpmeye çalışıyormuşsunuz gibi görünüyordu. Yani dudaklar bir şekilde serttir. Ve oral seksten kaynaklanan hisler öyle. Diliyle nasıl çalışacağını biliyor gibi görünüyor ama artık dudaklarıyla yapamıyor, görünüşe göre Botoks müdahale ediyor.
Ve göğüslere geldiğimde "Sportmaster" da topların olduğu rafı hissettiğim izlenimini edindim ve meme uçlarıyla bile oynayamadım. Oraya bazı yüzükler takılmış. Onlar. Güzel gibi görünüyor ama hiç de seksi değil.
Birincisi halkalar yüzünden meme uçları görünmüyor ve ikincisi göğüsleri öpmeye çalıştığımda dişlerime bir demir parçası çarpıyor gibiydi.
Yani şimdi sadece doğal olanlarla. Ancak yapay olanlara yandan bakmak daha iyidir)))
Bir keresinde bir kulüpte silikon bir kızla tanışma şansım olmuştu. Her zamanki gibi birkaç saat sonra yatağa geçtik. Ve sonra artık böyle insanlara bir şans için yaklaşmayacağımı fark ettim. Öncelikle öpüştüğünüzde sanki bir paket sosisi öpmeye çalışıyormuşsunuz gibi görünüyordu. Yani dudaklar bir şekilde serttir. Ve oral seksten kaynaklanan hisler öyle. Diliyle nasıl çalışacağını biliyor gibi görünüyor ama artık dudaklarıyla yapamıyor, görünüşe göre Botoks müdahale ediyor. Ve göğüslere geldiğimde "Sportmaster" da topların olduğu rafı hissettiğim izlenimini edindim ve meme uçlarıyla bile oynayamadım. Oraya bazı yüzükler takılmış. Onlar. Güzel gibi görünüyor ama hiç de seksi değil. Birincisi halkalar yüzünden meme uçları görünmüyor ve ikincisi göğüsleri öpmeye çalıştığımda dişlerime bir demir parçası çarpıyor gibiydi. Yani şimdi sadece doğal olanlarla. Ancak yapay olanlara yandan bakmak daha iyidir)))
Toplarınızı nasıl memnun ettiğinize dair deneyimimizi paylaşalım, sürekli sahipsiz kalıyorlar ve onlar da bunu istiyorlar.
Benimkileri sedyeyle çekiyorum, zaten şişmişler. Bacaklarınızın arasında 14...
Şubat 2023'te bir kızla tanıştım. Ama bir şekilde iletişim yürümedi, ona sık sık uzun cevaplarından (1-2 gün) memnun olmadığımı söyledim, ayrıca bir gün beni bir hafta boyunca görmezden geldiği için...