Neden bunu acil duruma ekledi?kadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Neden bunu acil duruma ekledi?

Post by Anonymous »

Şubat 2023'te bir kızla tanıştım. Ama bir şekilde iletişim yürümedi, ona sık sık uzun cevaplarından (1-2 gün) memnun olmadığımı söyledim, ayrıca bir gün beni bir hafta boyunca görmezden geldiği için ona sert bir şekilde saldırdım. Bundan sonra iletişimi kesmeye karar verdik. Bir gün iş yerinin yakınındaydım ve kendisine hakaret ettiğim için yanına gidip özür dilemeye karar verdim. Çiçek vermeyi bile düşündüm. Hayır dedi (hediye kabul etmiyor). Peki, 2 hafta sonra tekrar işyerine uğradım ve konuşmaya karar verdim ama bir erkek arkadaşı olduğunu söyleyerek hemen sözümü kesti (bunun doğru olup olmadığını hala bilmiyorum). Bundan sonra ona bir kez arabada yazdım ve altı ay sonra ilk kez beni acil servise ekledi (gerçi daha önce beni asla eklemeyeceğini çünkü onun için burası bir anaokulu olduğunu söylemişti). O zamandan beri bir kez daha onun işyerine uğradım (Ekim ayının başında), ısınmak için bir fincan kahve aldım (hiçbir şey hakkında konuşmadık) ve oradan ayrıldım. Şehir merkezinde o zamanlar çalıştığım yerin hemen yanında çalışıyor. Buna ek olarak, bazen diğer birçok kızın (en az 10 tanesinin), hatta arkadaşlarımın sayfaları gibi, sıkıldığım anlarda onun VK'daki sayfasını (sıkıntıdan) takip ettim ve sayfalarına gittim. Ve böylece onu bir, belki iki, belki üç hafta ziyaret etmedim ve bugün VK'da beni acil duruma eklediğini keşfettim. Soru şu; neden?
Sayfasında tek bir giriş yok, sadece 1 fotoğraf var ve ona yazma fırsatı YOK çünkü... Ona yalnızca arkadaşları yazabilir ve onun arkadaşı olarak ben yokum.
Mart 2023'te VK'da birbirimizi arkadaşlıktan çıkarmıştık.
Bu bir provokasyon olabilir mi? Değilse beni acil duruma eklemenin amacı neydi?
Altı aydır iletişim kurmuyoruz.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Acil bir soru
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    38 Views
    Last post by Anonymous
  • Acil bir soru
    0 Replies
    36 Views
    Last post by Anonymous
  • Bir kızla çıkmak (geçmiş kontrolü zorluğu + acil durum) yardım!
    by Anonymous » » in kadınların baştan çıkarılması
    0 Replies
    22 Views
    Last post by Anonymous
  • Bunu neden yapıyorum?
    0 Replies
    45 Views
    Last post by Anonymous
  • Anal seks: neden erkekler bunu seviyor ve kadınlar nasıl hissediyor? 18+
    0 Replies