Genel olarak...
Böylece seksten sonra tohum düşüncesi birdenbire ortaya çıkmaya başladı. Hiç ilişkiden sonra bir paket tohum, hatta belki kabak çekirdeği yemek için çılgınca bir istek duydunuz mu? Şimdi yazıyorum ve seksten sonra tohumların düşüncesi beni gerçekten heyecanlandırıyor. Mmm...
Genel olarak... Böylece seksten sonra tohum düşüncesi birdenbire ortaya çıkmaya başladı. Hiç ilişkiden sonra bir paket tohum, hatta belki kabak çekirdeği yemek için çılgınca bir istek duydunuz mu? Şimdi yazıyorum ve seksten sonra tohumların düşüncesi beni gerçekten heyecanlandırıyor. Mmm...
Genel olarak...
Öyle bir şey ki, seksten sonra tohum düşüncesi birdenbire ortaya çıkmaya başladı. Hiç ilişkiden sonra bir paket tohum, hatta belki kabak çekirdeği yemek için çılgınca bir istek...
Herkese merhaba, durum şu: OMP 31 yaşında (boşanmış, bir kızı var) OZHP 27 yaşında, her şey Moskova'daydı. Yaroslavl'dan. Eski işyerinden bir arkadaşım, iş sırasında 5 kez yanına gittim, konuştu,...
Şubat 2023'te bir kızla tanıştım. Ama bir şekilde iletişim yürümedi, ona sık sık uzun cevaplarından (1-2 gün) memnun olmadığımı söyledim, ayrıca bir gün beni bir hafta boyunca görmezden geldiği için...
Kadın kasıklarını (popo + kedi) gerçekten seviyorum, akşamları koku tamamen doğal.
Etli dudakları seviyorum. Bu genellikle kızlarda yaşla birlikte gelir.
Kim aynı şeyi düşünüyor?
Kızlar, bayanlar,...
Merhaba. Ben bir erkeğim, 28 yaşındayım. Kadınlara özel bir soru var. Bir erkeğin penisini bir kadının elleriyle elle okşamak sapıklık sayılır mı? İlgilenirim. Bir kızın penisimi elleriyle okşaması...