Neden burada 18'den fazla konu oluşturuyorum? Evet, bu site birçok insanın hayatta konuşmaktan rahatsız olduğu konular hakkında iletişim kurmak amacıyla oluşturulduğundan, burada hayatta sorması zor olan soruları sorabilirsiniz, ancak arkadaşlarımla veya ailemle harika bir şey hakkında konuşabilirim.
Neden burada 18'den fazla konu oluşturuyorum? Evet, bu site birçok insanın hayatta konuşmaktan rahatsız olduğu konular [url=viewtopic.php?t=2464]hakkında[/url] iletişim kurmak amacıyla oluşturulduğundan, burada hayatta sorması zor olan soruları sorabilirsiniz, ancak arkadaşlarımla veya ailemle harika bir şey [url=viewtopic.php?t=2464]hakkında[/url] konuşabilirim.
Şubat 2023'te bir kızla tanıştım. Ama bir şekilde iletişim yürümedi, ona sık sık uzun cevaplarından (1-2 gün) memnun olmadığımı söyledim, ayrıca bir gün beni bir hafta boyunca görmezden geldiği için...
iframe
Erkekler ve kadınlar neden anal seks deniyor? Ne sıklıkla ve kiminle uğraşıyorlar? Bunun için nasıl hazırlanıyorlar? Anal seks ne kadar güvenli? Seksolog Olga Vasilenko'nun yorumlarıyla anal...
Saçınızı neden kendi renginizde veya tonlarında boyamasınız? Çok aldatıcı, gereksiz görünüyor! Onun için objektif olarak uygun bir şekilde uygun olan güzel bir Russ gölgesine sahip bir meslektaşım...
Paylaşmak istiyorum Arkadaşıma gelen hikaye .... Görünüşe göre kocası bir noktada seks hayatında çeşitlilik aramaya başladı. Meslektaşlarının kızlarını ziyaret etmek için eve gitmeye çalıştım -...