Genç arkadaşımseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Genç arkadaşım

Post by Anonymous »

Yaklaşık iki yıl önce birkaç genç adamla vakit geçirmeye karar verdim. O zamanlar toplantılarla ilgili duyuru yayınlamak hâlâ mümkündü ve ben de şunu yazdım: "Erkek, 55 yaşında, 182 cm, 98 kg, 25 yaş altı genç bir erkek arıyor." Birkaç kişi hemen yanıt verdi ama hepsi 30 yaşın üzerindeydi.
Üçüncü gün, komşu kasabadan genç bir adamdan bir mesaj aldım. 23 yaşındaydı, kısa boylu ve zayıftı ama bunu ancak tanıştığımızda öğrendim. Telegram üzerinden iletişim kurduk ve sohbet etmeye başladık.
Adam, yaşlı erkeklerle birkaç deneyimi olduğunu ve çok utangaç olduğunu itiraf etti. Onunla konuştuk ama bir şekilde bir sonraki toplantıyla ilgili konuşmayı görmezden geldi. Ama onunla iletişim kurmak beni heyecanlandırdı ve ona özel fotoğraflarımı göndermeye karar verdim. Bana kendi fotoğrafıyla cevap verdi: külotlu, küçük bir çıkıntılı çıplak bir gövde. Tabii ki hâlâ yüzü yoktu.
Malosunun içinde sakladığı şeyin fotoğrafını göndermesi için onu ikna etmeye başladım. Uzun süre direndi ama sonunda bana mayolarının elastik bantlarını kaldırdığı bir fotoğraf gönderdi. Fotoğrafta ince, neredeyse çocuksu penisi ve üstündeki kabarık saçları görülüyordu. Bu yazışma beni o kadar heyecanlandırdı ki onu en kısa zamanda buluşmaya ikna etmeye başladım.
Benim şehrimde buluşmak üzere sözleştik. Ben set boyunca yürüyüş yapmayı ve bir kafeye gitmeyi önerdim. Birisinin onu görmesinden korktuğu için kendi şehrinde buluşmak istemedi.
Tren hava karardığında geldi. Onunla buluşacağım ceketli fotoğrafımı ona gönderdim ve trenden inen 20-27 yaşlarındaki adamların yüzlerine bakmaya başladım. Ama kimse benimle ilgilenmedi, ben de beni aldattığını ve gelmediğini düşündüm.
Ona mesaj gönderdim: “Neredesin?” Cevap verdi: "Buradayım." Meğer beni hemen fark etmiş ama herkesin önünde yanıma yaklaşmaya utanıyormuş. İstasyon meydanını geçti ve karşı tarafta durup beni izledi. Onu hemen fark etmedim çünkü hava zaten karanlıktı ve kendi boyumda bir adam arıyordum ama kısa ve zayıf olduğu ortaya çıktı, okul çocuğu gibi görünüyordu.
Sonunda el sıkıştık ve huş ağacı yapraklarıyla dolu bir sonbahar sokağında yürüdük.
Yürürken ben konuştum ve o daha çok dinledi ve sorularıma cevap verdi. 15 yaşındayken ailesiyle birlikte kaza geçirdiğini öğrendim. Ailesi öldü ve kendisi uzun süre hastanede kaldı ve bacağında bir sorun var; hafif bir topallaması var. Hastanede yaklaşık 60 yaşında eski bir arkadaşı vardı ve You need to register to see the link. koğuşta yalnızdılar. Yaşlı adam samimi konular hakkında konuşmaya başladı ve adamı birlikte mastürbasyon yapmaya davet etti. Sonra adam ilk kez yetişkin bir adamın elinde coşkuyu hissetti. Ve sonra yaşlı adam ona oral seks yaptı. Birkaç sefer daha yaptılar ama çok geçmeden yaşlı adam taburcu oldu.
Yağmur yağmaya başladı ve bir kafeye gittik. Ve ancak o zaman, parlak ışıkta, benim 16 yaşımdayken sahip olduğum gibi zar zor fark edilen kabarık bir bıyığını fark ettim...
Isınmak için bir şeyler içmeyi teklif ettim ama adam alkol içmediğini söyledi ve biz sadece kahve sipariş ettik.
Hâlâ onu bana gelmeye ikna etmeyi umuyordum ama sonra telefonu çaldı. Bir akrabasının aradığını ve kendisini mahallede beklediklerini söyleyerek uzaklaştı, konuştu ve aceleyle dışarı çıktı.
Akrabalarını ziyaret ederken iki gün boyunca iletişime geçemedi. Daha sonra her akşam görüntülü iletişim kurmaya başladık. Onun da benimle tanışmak için can attığını hissettim...
Bir araba bayisinde 2'ye 2 çalışıyordu ve Çarşamba günü bir izin günü vardı. Görüntülü görüşmeyle dışarı çıktık ve onunla konuşurken ona şunu önerdim: "Şimdi sana evime bir taksi ısmarlayayım!.." Ve o da kabul etti!
Geldiğinde duş aldım, sehpanın üzerine bir şişe şampanya koydum (alkol içmez ama şampanyayı reddetmesi pek mümkün değil...) ve bahçemden bir salkım olgun üzüm koydum.
... Ve burada evimde durdu, utanmış, şaşkın bir bakışla ve heyecandan yanakları hafifçe kızardı. Onu kanepeye oturmaya davet ettim ve bardaklara şampanya döktüm. Oldukça kaliteli ve tadı hoş olduğu ortaya çıktı. Bir süre konuştuk ve elimi omzuna koydum. Utandı ama uzaklaşmadı. Yanakları alkolden pembeleşti, ben de bir bardak daha içmeyi teklif ettim. Kabul etti. Sonra kardeşlik için içmeyi teklif ettim ve öpüştük. Sevimli kırmızı dudakları ve beni gıdıklayan, heyecanlandıran yumuşak bıyıkları vardı. Dokunuşumla ağzını hafifçe açtı ve tutkulu bir öpücükle dağıldık. Ben inisiyatif aldım ve gömleğinin düğmelerini çözmeye başladım ve çıplak vücuduna dokundum. Göğsü görünüş olarak on altı ya da on yedi yaşındaki genç bir adamınki gibi kırılgandı, hafif, pembe meme uçları ve göbeğinden pantolonuna kadar uzanan koyu renk bir saç şeridi vardı... Zayıftı ve yanlarından kaburgaları görünüyordu. Böylesine genç bir vücuda dokunmak nefesimi kesti ve şortumda zaten sıcaklık vardı, penisim aşırı heyecandan yanıyordu.
Göğsünü öpmeye başladım ve o da kanepenin arkasına düştü. Boynunu öptüm, meme uçlarını emdim, erkek teri ve hoş parfüm kokan hafif kıllı koltuk altlarını yaladım. Ve bu beni daha da heyecanlandırdı. Aşağı ve aşağı öptüm ve ellerim bir keresinde pantolonunun etiketini yaptı. Onları biraz aşağı çektim ve yüzümü gövdelerine yasladım, aromayı içime çektim ve tatlı kokuyu hissettim. Gözleri kapalı, tamamen benim hareketlerime teslim olarak uzanmış oturuyordu. Kanepenin önünde yere çöktüm ve pantolonunu ve külotunu çıkardım.
Önümde onun penisi vardı - yaklaşık on beş santimetre, ince, bir "kılıfın" altında küçük bir kafaya sahip, tüylü kasıklarla kaplı. Aşağıda küçük testisler var. Dilimi şaft boyunca gezdirdim, testislerini okşadım, yaladım ve sonra önce birini, sonra diğerini yutmaya başladım... Sonra yine yakışıklı adamın gövdesi boyunca kafasına doğru gittim. Dilimi sünnet derisinin altına soktum ve pembe kafası ortaya çıktı. Ucunda tatlı bir damla precum parlıyordu. Yaladım ve ağzıma emmeye başladım. Külotumdaki her şey zaten ıslaktı, penisim genç bir penis gibi sızıyordu...
Ah, onun "tatlı şeftalisi" ne kadar lezzetli çıktı! Onu öfkeyle okşadım, bazen tamamen yuttum, bazen sadece kafasını ağzımda bırakıp dilimle frenulumu okşadım. Zevkten sessizce inledi, ellerini başımın üstüne koydu ve beni kendine bastırdı. Beş dakika geçti ve kaçmaya çalışırken daha yüksek sesle inledi. Ama gitmesine izin vermedim. Tohumu ağzıma sıçradı. Zevkle yutkundum ve penisini ve taşaklarını yalamaya devam ettim...
Bacaklarını kaldırdım, kasıklarını yaladım ve kalçasını okşadım. Oğlum tatlı tatlı inleyerek her anın tadını çıkardı. Kalçasını kanepenin kenarına kaydırdım ve bacaklarını omuzlarının üzerine attım. Önümde onun küçük pembe deliğini gördüm. İçeri girmeye çalışarak dilimle yalamaya başladım. Ama vücudu küçüldü ve bunu yapmama izin vermedi.
Sonra parmağımı ağzımda ıslattım ve onun dar, el değmemiş deliğine girmeye çalıştım. Oğlan “bakireydi”! Büyük ve iri sikimle ona girmemin benim için kolay olmayacağını anladım. Ve ben zaten orgazmın eşiğindeydim.
Sonra çocukluk arkadaşımla daha önce yaptığımız şeyi yapmaya karar verdim: sadece onun üzerine uzanıp vücuduna bastırdım.
Külotumu çıkardım, genç arkadaşımı karnıma koydum ve onun üzerine yatarak 100 kilogramlık narin vücudunu ezdim. Dudaklarımız birbirine değecek şekilde yüzünü yana çevirdim ve onu tutkuyla öpmeye başladım, aynı zamanda da boudinam'ı kalçalarının arasında hareket ettirdim.
Bir dakika sonra üzerine çıktım..... İlk cinsel buluşmamız böyle geçti.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post