İyi günler Millet, elinizden gelen her şekilde yardım edin, kendimi son derece talihsiz bir durumda buldum, kendimi garip bir yerde buldum, kesinlikle hiç para yok, gerçekten yemek yemek istiyorum ama soracak kimsem yok, herhangi bir yardım için son derece minnettar olurum. Acilen 200 rubleye ihtiyacım var. Lütfen SBP aracılığıyla telefon numarasıyla havale yapın: 8 - (9 - 5 2) - 1 - 3 3 - 6 - 5 - 1 0 Çok teşekkür ederim!
İyi günler Millet, elinizden gelen her şekilde [url=viewtopic.php?t=3325]yardım[/url] edin, kendimi son derece talihsiz bir durumda buldum, kendimi garip bir yerde buldum, kesinlikle hiç para yok, gerçekten yemek yemek istiyorum ama soracak kimsem yok, herhangi bir [url=viewtopic.php?t=3325]yardım[/url] için son derece minnettar olurum. Acilen 200 rubleye ihtiyacım var. Lütfen SBP aracılığıyla telefon numarasıyla havale yapın: 8 - (9 - 5 2) - 1 - 3 3 - 6 - 5 - 1 0 Çok teşekkür ederim!
Bu metni düzenli bir forum için yazdım ve buraya kopyalamaya karar verdim. Onu göndermek için orada çalışmadı. Bu nedenle, tarzında şaşırmayın ... lütfen ... İyi insanlar. Lütfen bana yardım et....
Merhaba Hayvanat Bahçesi Seks Hakkında Bilmeyen Herkes Tüm Detaylar ve Hazırlık Lütfen Bana Özel Mesajlarda Yazın Diyalogdaki tüm ayrıntıları anlatacağım
İnsanlar son derece sinir bozucu duruma giren yardımlar, gerçekten çok yemek istiyorum, kesinlikle para yok ve soracak kimse yok, herhangi bir yardım için son derece minnettar olacağım Acilen 500...
İnsanlar son derece can sıkıcı bir duruma giren insanlar yardım et, çok güçlü istiyorum , kesinlikle hiçbir para yok ve herhangi bir yardım için herhangi bir yardım için son derece minnettar olacağım...
Millet, elinizden gelen her şekilde yardım edin, kendimi son derece sinir bozucu bir durumda buldum, gerçekten yemek yemek istiyorum, kesinlikle hiç param yok ve soracak kimsem yok, her türlü yardıma...