Podushkin Otel'de toplantıGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Podushkin Otel'de toplantı

Post by Anonymous »

Herkese merhaba!
Sıcak bir fanteziyi gerçeğe dönüştürmek istiyorum. 25 yaşındayım, eşcinselim ve daha fazla uzatmadan anonim seks, You need to register to see the link. ve You need to register to see the link. beni çok etkiliyor.
Geçenlerde ben Kitay-Gorod'daki Podushkin Oteli'ni, özellikle Beyaz Tiyatro ve Siyah Tiyatro odalarını keşfetti. Odaların arasında perdeli bir pencere bulunmaktadır. Konuklar maceraya hazırsa düğmeye basabilirsiniz ve yan odadaki tabela yanacaktır. Artı, tamamen anonimlik için bir ihtişam deliği olan bir kapı.
Ben zaten oraya bir kez gitmiştim: karşıda yaklaşık 50 kişi vardı, bir erkekle biraz oynadılar, ama pek iyi gitmedi - aynı yaştaki veya ona yakın insanları tercih ederim (eğer ilgilenirseniz, size daha fazlasını ayrı bir gönderide anlatabilirim).
Fikir şu: casusluk yapmak için (ideal olarak biseksüel bir erkek veya gey) birisiyle karşıda bir oda kiralayın, zafer deliğinden veya pencereden etkileşime geçin. Ayrıca, hızlı, anonim seks için herkesin odama girmesine açığım - ve eğer herkes biliyorsa diğer taraftan da içeri girebilirsiniz.
Katılmak isteyen ve böyle bir hikayeden heyecanlanan biri var mı? 35 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Genel olarak bugün için "Black Theatre" için yer ayırttım
Biri beyaz olanı alsın, eğleneceğiz
You need to register to see the link.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Podushkin Otel'de toplantı
    by Anonymous » » in General
    0 Replies