Herkese merhaba, 18 yaşındayım ve kendinden büyük bir kadınla cinsel deneyim kazanmak istiyorum. 35 yaşında ve bir tanışma sitesinde tanıştık. Hemen ne istediğimi söyledim ve o da kabul ettiğini söyleyebilir. Toplantının Pazar günü yapılması planlanıyor. ancak iki gerçek kafamı karıştırdı: Birincisi, pek fazla yazışmamızın olmaması ve ikincisi, toplantı sırasında nasıl işleri berbat etmememiz gerektiği. Forumun kadınları, o yaştaki kadınlara nasıl daha iyi davranabileceğim konusunda bana biraz tavsiye verin
Herkese merhaba, 18 yaşındayım ve kendinden büyük bir kadınla cinsel deneyim kazanmak istiyorum. 35 yaşında ve bir tanışma sitesinde tanıştık. Hemen ne istediğimi söyledim ve o da kabul ettiğini söyleyebilir. Toplantının Pazar günü yapılması planlanıyor. ancak iki gerçek kafamı karıştırdı: Birincisi, pek fazla yazışmamızın olmaması ve ikincisi, [url=viewtopic.php?t=3867]toplantı[/url] sırasında nasıl işleri berbat etmememiz gerektiği. Forumun kadınları, o yaştaki kadınlara nasıl daha iyi davranabileceğim konusunda bana biraz tavsiye verin
14 yaşındaydım, biraz zayıftım, her zaman kıçımdan sikilmek istemiştim. Bir yıldan fazla bir süre boyunca her türlü sohbete katıldım, bilgi alışverişinde bulundum, iletişim kurdum ve ilk seks için...
Last post
Benimle görüşmek isteyen bayanlar bekliyorum 05375790892
Merhaba. Uzun zamandır bir erkek manastırda yaşıyorum. Yeterli kadın sevgisi yok. Arabası olan ve zaman zaman bana gelip manastırdan alacak ve sonra geri getirecek bir kadınla tanışmak istiyorum. Ben...
Neden böyle bir ilişki sapkınlık olarak değerlendiriliyor? Ve çoğu kişi genellikle bir psikoloğa, hatta bir psikiyatriste gitmeyi tavsiye ediyor.
Sonuçta öyle bir şey yok. Ben kendim daha yaşlı...
Herkese selam. 44 yaşındayım. Cinsel hayatım doymuş. Birçok kız ve kadınla seks oldu. Ve Zhmzh formatı şanslıydı. Ancak son zamanlarda yaşlılarla denemek ilginç hale geldi. Şimdi aramada. Bu...