Öğürme refleksinden nasıl kurtulurumGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Öğürme refleksinden nasıl kurtulurum

Post by Anonymous »

Bu satırları okuyan herkese iyi günler! Muhtemelen derin oral seks yapmayı deneyenlerin çoğu kontrol edilemeyen kusma deneyimi yaşamaktadır. Derin'i gerçekten seviyorum, ancak bunu boğazında birkaç saniyeden fazla tutabilen çok az partner var ve benim de herhangi bir kaydım yok.
Aslında, bu refleksin tamamen yok olduğu yalnızca bir kızla tanıştım, ancak bu daha çok kuralın bir istisnası))
İnternette ilginç bir videoyla karşılaştım, mesele şu ki, sol elinizin başparmağını yumruk haline getirmeniz ve aynı zamanda 5 saniye boyunca dokunmanız gerekiyor. sağ elin işaret parmağıyla çeneye doğru çekin, ardından sağ elin başparmağı ve işaret parmağıyla sol elin başparmağı ve işaret parmağı arasındaki deriyi yine 5 saniye boyunca sıkın. Kulağa saçma geliyor ve saçma gibi görünüyor, ancak açıklanamaz bir nedenden dolayı işe yarıyor (uzun süre olmasa da kendim ve başkaları üzerinde test edildi)
Söyle bana, You need to register to see the link. başka yöntemler ve teknikler biliyordur?
Ve aynı zamanda, belki birisi verilen yöntemin fizyolojik düzeyde nasıl daha iyi çalıştığını açıklayabilir mi? Çok ilginç))

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post