Hukuk fakültesinde beşinci sınıftayken Ira adında oldukça doğal bir sarışınla tanıştım. 19 yaşındaydı, zayıftı, ortalama boydaydı ve göğüsleri mükemmel büyüklükte 2 idi. Hafifçe kıvrılmış uzun saçlar.
Birçok kişi tarafından sevilen, gerçekten çok güzel bir kızdı. O en yakın kasabaya arabayla 60 dakika uzaklıktaki bir köyde yaşıyordu, ben de bu kasabada yaşıyordum.
İlk başta ilişki hızla gelişti, ilk kez seks yaptığımız zaman You need to register to see the link. birkaç hafta sonraydı ve onun iddia ettiği gibi ben onun ikinci kişisiydim.
Altı yıllık ilişkiden sonra sorunlar ortaya çıkmaya başladı. Annesi çocukluktan beri tüm köyün en güzeli ve en zekisi olan bir prenses yetiştirdiği için özgüveni çok yüksekti. Sonuç olarak, ikinci senesinde paraya ne olacağı konusunda şaşkındı, milyonlar kazanmanın ne kadar kolay olduğundan bahseden en iyi blogcuları izledi ve tabii ki ben farklı oldum. Az kazanıyorum, kilo alıyorum, az çiçek var, güzelliğine az hayran oluyorum. Hakkımdaki şikayetler her ay birikmeye devam ediyordu.
İlişkiden yaklaşık bir yıl sonra onu sık sık evinde ziyaret ettim ve geceyi birkaç gün orada geçirebildim. Annesiyle birlikte köydeki özel bir evde yaşıyordu. Ve şimdi sevgili Irishka'nın bir sonraki koşusu komşunun çitine geldi.
Olay şu ki, birkaç yıl önce bir komşu odasının penceresini beton çitle kapatmış ve ormanın manzarasını kapatmıştı. Annesi ve o, ışığın pencereden girmeye başlaması için çiti en az birkaç metre daha derine çekmesi için komşuyla bir şeyler yapmaya çalıştılar, ancak komşu sadece bir çerçeveydi. Kolya Amca, çağrıldığı şekliyle, zaten 50 yaşın oldukça üzerindeydi ve zengin bir kırsal ailenin çocuğuydu. Bir keresinde odun kesip yakındaki bir sokakta kendisine para vermeyen bir kıza tecavüz etti. O zamanlar henüz genç olan Kolyan hapse gönderildi, ancak ailesi onu temize çıkardı ve onu Ira ve annesinin yanındaki ayrı bir eve taşıdı. O zamandan beri yaptığı tek şey içmek ve atalarının elde ettiklerini israf etmekti. Çoğu zaman her türden uyuyan kadın Kolya Amca'ya gelir ve yüzlerinde morluklarla ayrılırdı. Evinden düzenli olarak çığlıklar ve kırık tabak sesleri duyuluyordu. Ama bir sebepten dolayı hepsi geri geldi.
Kolya Amca ile çitin üzerinden konuşmayı denedim, hatta ona para bile teklif ettim ama o dinlemek istemedi ve ben de denemekten vazgeçtim.
Yaklaşık bir yıl sonra Ira ile ilişkim tamamen kötüleşti. Öfke nöbetleri ve kavgalarımız neredeyse her hafta oluyordu. Küçük bir kasabada 1000 avro maaşla iyi bir avukat olarak çalışıyordum, o hâlâ okuyordu ve yeterince kazanmadığımı, onu hak etmediğimi, bir grup zengin ve akıllı adamı benim yüzümden reddettiğini söyleyerek dırdır edip duruyordu.
Onu küçümsemeye başladım ama yine de bir şeyler yapmak istedim ki o da benim bir şeye değer olduğumu anlasın. Neredeyse her tartışmada bu önemsiz sorunu bile çözemediğim bir çit ortaya çıktı.
Bir ara birkaç şişe votka alıp Kolya Amca'yı ziyarete gittim.
İçtik, konuştuk ve onunla talihsiz çit hakkında konuşma fırsatı buldum ve bana Ira'yı çocukluğundan beri tanıdığını, onun kızı gibi olduğunu ve şimdi burnunu kaldırdığını ve ona bir hiç olduğunu düşünerek merhaba bile demediğini söyledi. Dünyadaki tüm paraya rağmen çitleri yerinden oynatmazdı. Kolya Amca'ya Ira'nın onu affetmesi ve bu talihsiz çiti kaldırması için ne yapması gerektiğini sormaya başladım. Gel, özür dile, para getir. Ama kararlıydı. Sonra tamamen içeri girdim ve Ira'nın herhangi bir isteğini yerine getirip getirmediğini, bundan vazgeçip vazgeçemeyeceğini sordum. Herhangi biri. Kolya Amca bunu düşündü ve Ira ile yapmak istediği şey için kesinlikle tekrar oturup güleceğini söyledi.
Sadece bir hafta içinde, üç kişinin sorununu nasıl çözeceğime dair bir plan geliştirdim - Ira'yı orman manzarasına döndürmek, ona imkansızı başardığımı kendime kanıtlamak ve Kolya Amca'nın değerli arzusunu gerçekleştirmesi. Bir komşuyla başka bir içki partisinde ona Ira'nın ona istediği her şeyi vereceğini söyledim. Tabii o benim sözümü dinlemedi. Daha sonra kendisine hazırladığım yasal sözleşmeyi gösterdim. Sonuçta kötü bir avukat değildim. Sözleşmede Ira'nın kendisiyle ilgili herhangi bir cinsel eylem karşılığında arazi edindiğini açıkça belirttim. Kolya Amca sonunda kabul etti ama bir şartım vardı: Her şeyi kendi gözlerimle görmek istedim.
Ira'ya çit sorununu hallettiğimi ve Kolya Amca'nın evinde bir anlaşma imzalayıp onunla bir içki içmemiz gerektiğini söyledim. Ona çitin parasını ödeyeceğim ve o da bizimle içki içip komşusunu dinlemek zorunda kalacak. Ira homurdandı ama geçici olarak onunla yaşayan zavallının ödeyeceği bedava araziye duyulan susuzluk bunda rol oynadı.
Hafta sonu onu köyden şehre götürdüm ve ona lüks dantelli siyah iç çamaşırı ve dizlerinin hemen üzerinde siyah bir elbise aldık. Seçim yaparken sarhoş komşunun tüm bunlarla ne yapacağını zaten hayal etmiştim ve bu beni sınıra kadar zorladı.
Hafta içi, sokakta ve evlerde daha az insanın olduğu bir günde bir anlaşma yaptık. Pahalı parfüm kokan, maksimum makyaj yapan ve yeni bir elbise giyen Ira muhteşemdi. İmzaladıktan sonra ona pahalı bir restorana gideceğime söz verdim, bu yüzden mükemmel görünüyordu. Hatta evden çıktıktan sonra hatıra olarak fotoğraf çektirmek için evinin yarım kalan ikinci katına çıktık. You need to register to see the link. Kolya Amca'nın kirli evinde az çok temiz sandalyeler bulduk. Durumu yatıştırmak için votka içtik ve konuşmaya başladık. Kolya Amca çocukluğunu ve okulunu, ona paten yapmayı nasıl öğrettiğini hatırladı. Ira'nın ya votkadan sonra ya da kolay paranın yakınında olması nedeniyle keyfi yerindeydi. Herkes sarhoş olduğunda, düşündüğüm gibi sözleşmeyi okumadan imzaladılar. Ve şimdi o an geldi. Kolya amcamla birbirimize baktık. Gözleri arzuyla yanıyordu. Sözleşmeye her iki tarafın pasaport bilgilerinin de eklenmesi gerektiğini ve Ira'nın pasaportu için hemen evine gideceğimi söyleyip dışarı çıktım. Kolya Amca bir hikayeyle Ira'nın dikkatini dağıttı ve ben sessizce yatak odasına gittim. Loş ışıklı odanın köşesinde idrar kokan bir sandalye vardı. Benim için ön sıradaki görünmez bir seyirciydi. Kolya Amca benim duyabileceğim şekilde yüksek sesle Ira'dan pasaportunu odadaki şifonyerden almasına yardım etmesini istedi ve bana doğru yöneldiler. Eğer vazgeçmenin bir zamanı varsa o da şimdiydi. Ama plandan sapmadım.
Odaya girdiler. Birkaç dakika içinde yeni elbisesinin ve iç çamaşırının yırtılacağını ve bir hiç olduğunu düşündüğü bir adam tarafından sert bir şekilde sikileceğini biliyordum. Kalbim göğsümden fırlayacaktı, penisim kazık gibi duruyordu.
Odaya girdiler ve şifonyerin yanına gittiler. Kolya Amca, Ira'yı sert bir şekilde ona doğru çevirdi ve karnına yumruk attı. Acı ve şaşkınlıkla eğildi, adam ona güçlü bir tokat attı ve yere düştü. Komşu lüks saçlarını eline doladı ve tüy gibi kaldırdı. Ira'nın yanağı kızardı, çığlık atmaya başladı, ona yönelik tehditler yapıldı ama Kolya Amca bunu yüzüne bir tokat, sonra bir tokatla durdurdu. Kolya Amca'nın bu tür kraliçeleri sakinleştirme konusunda çok şey bildiği aşikardı.
Ve gerçekten işe yaradı, tehditlerin yerini gözyaşları ve yakarışlar aldı.
Kolya Amca, Ira'yı saçlarından tutarak, üzerinde pis kokulu havluların ve kirli eşyalarının yattığı kirli yatağa sürükledi. Odada iyi aydınlatılan tek yer yataktı. Şimdi onu mükemmel bir şekilde görebiliyordum; makyajı gözyaşlarından şişmişti, saçı dağınık bir topuz halindeydi, bir kısmı komşusunun güçlü elindeydi, elbisesi yukarı kalkmıştı. Resim çok güzeldi.
Kolya Amca elbiseyi çıkarmasını emretti, Ira ağlayarak elbiseyi yukarı çekti, muhteşem vücudunu ve yeni dantel iç çamaşırını ortaya çıkardı. Elbisenin ardından dantel sutyen çıkarıldı. Kolya Amca serbest eliyle göğüslerini yoğurdu ve yakın zamanda sütyensiz bir tişörtle köyde ne kadar dolaştığını hatırladı.
Biraz eğlendikten sonra Ira'yı sırtüstü yatağa attı. Soyunmaya başladı, Ira ona durması için yalvardı. Ama dinlemedi, üstüne çıktı ve boğazından yakaladı. Ira hemen kendi elleriyle elini boynundan çekmeye çalıştı ama boşuna. Otoriter bir ses tonuyla, kendinden emin bir şekilde, Ira'nın bu hayatta hiç kimse olmadığını, onun bir çukur olduğunu ve bir fahişenin yapması gerektiği gibi bu iki metrelik toprağı kendisinin işleyeceğini söylemeye başladı. Irochka hiç bu kadar aşağılayıcı söz duymamıştı, özellikle kendisine yönelik, gözyaşları ve sümük bir dere gibi akıyordu. Kolya Amca ona bacaklarını açmasını ve külotunu çıkarmasını emretti. Ira tereddüt etti, adam ona bir tokat daha attı ve elini daha da sıkı sıktı. Acelesi olmamasına şaşırdım. Bol vakti olduğunu ve her anın tadını çıkardığını biliyordu. Sonuç olarak Ira pes etti ve bacaklarını açtı, elleriyle külotunu dizlerine kadar çekti, sonra Kolya Amca onları yırtıp bir kenara attı. Yarığına yakından baktı ve parmağıyla içine girdi. Ira kuruydu. Kolya Amca onu yağlamadı, sadece dudaklarını ayırdı ve penisini soktu. Ira bir itmeye hazırlanmak için kendini sıktı ama öyle bir şey olmadı. Birkaç dakika bu hareketsiz pozisyonda yattılar, sonra Ira rahatladı ve Kolya Amca ona biraz girdi, Ira yine küçüldü, yine hareketsiz kaldılar. Ira'nın vücudunun herhangi bir hareketi onu penisine çarptı.
Ve sonra hiç beklemediğim bir şey oldu - Ira nemlenmeye ve akmaya başladı. Kelimenin tam anlamıyla bir dakika sonra, çok fazla yağlayıcı olduğu için Kolya Amca'nın susturuşunu ve küfretmesini zaten duyabiliyordum. Kirli havlulardan birini aldı ve Ira'nın amındaki ve penisindeki kayganlaştırıcıyı sildi. Bir dakika sonra tarih tekerrür etti. Ira aktı ve inledi. Kolya Amca bir kez daha yatağın üzerinde duran elbiseyle kayganlaştırıcısını silip üzerime fırlattı. Ira tekrar tekrar geldi. Şok oldum. Kolya Amca da içeriye bolca boşaldı. Sperm ve kayganlaştırıcıyla kaplı penisini çıkardı ve Ira'ya yıkamasını emretti. Küçümsediği için hayatında hiç oral seks yapmamış olan kız, şimdi kirli penisin başını yuttu ve her şeyi parıldayana kadar temizledi. Kolya Amca onu yatağa attı ve bir süre sessizce yattılar. Sonra ona kirli bir battaniye attı ve eve gidip dürüstçe kazandığı toprakları kutlamasını emretti. Ira dışarı çıktığında ben de çitin üzerinden eve koştum. Eve geldi ve sessizce banyoya gitti. Orada birkaç saat geçirdi.
Açıklamalarla dolu zorlu bir gece bizi bekliyordu...
Kız arkadaşıma bir toprak parçası için para ödedim ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version