Aldatılma konusunda ne hissediyorsunuz?General

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Aldatılma konusunda ne hissediyorsunuz?

Post by Anonymous »

Bir erkek arkadaşım var ama bu You need to register to see the link. ve onunla tanışma fırsatını uzun yıllardır bekliyordum ama durum basit değil. Son zamanlarda nasıl bir ilişki yaşamak istediğimi düşünüyordum. Onu bekliyorum ve yıllarımı kaybediyorum. Böylece tüm gençliğim geçecek ve diğer akranlarım gibi bir şey denemeyeceğim. ve buluşacağımız bir gerçek değil. Bu kişi benim için çok değerli ve onunla bunun hakkında konuştum ama yine de yaşlandıkça bazı ayrıntılar hakkında sessiz kalmanın daha iyi olduğunu anlıyorum. ayrıca hile yapmadığını söylüyor (ona inanıyorum çünkü özel bir durum var... "kafa" ile ilgili bazı sorunlar). peki ya? Kendimi düşünmek istiyorum çünkü HAYAT BİRDİR. Artık beklemeye devam etmemek istiyorum. 2020'den beri tek başıma bekliyorum.
Sorun şu ki, tüm bunlara rağmen onun karşısında kendimi suçlu hissetmekten korkuyorum. ve hiçbir şeyi saklamak istemiyorum. Hata yapsam bile genellikle her şeyi dürüstçe anlatırım. ama son yıllarda vicdanım zayıfladı ama hâlâ içimde bir sempati ve dürüst olma arzusu var. ilişkimiz henüz gelişmiyor, yoruldum ama ona yakın kimse yok. kelimenin tam anlamıyla beni büyüttü. Onu çok uzun zamandır tanıyorum, hakkımda her şeyi biliyor. İnsanlara güvenmeyi zor buluyorum. diğer insanların düşüncelerine ihtiyaç vardır. Hiç değişmek doğru olur mu? bunu kabul etmeyecektir. Yani elbette benimle kalacak, biliyorum. ama her zamanki gibi söylersem mutsuz olacak ve büyük ihtimalle incinecek. Onun bunu daha kolay kaldıramaması beni gerçekten rahatsız ediyor. Sadece O'nunla birlikte olmak ve diğer ilişkileri ilişkiler olarak sınıflandırmak istiyorum, daha fazlası değil. Asla ona yakın kimseyi bulamayacağım, buna ikna oldum.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post