Size bir soru. Penisin girip çıkması ve kaka yapma sırasındaki duyumlarda benzerlikler var mı? Penisi anüse soktuğunuzda kaka yapıyormuş gibi hissediyor musunuz? Tam tersi, kaka yaptığınızda anal seksi hatırlıyor musunuz? Eğer analdan hoşlanıyorsanız, kaka yapmaktan da hoşlanıyor musunuz? Daha önce neyi seviyordun?
Size bir soru. Penisin girip çıkması ve kaka yapma sırasındaki duyumlarda benzerlikler var mı? Penisi anüse soktuğunuzda kaka yapıyormuş gibi hissediyor musunuz? Tam tersi, kaka yaptığınızda [url=viewtopic.php?t=2126]anal[/url] seksi hatırlıyor musunuz? Eğer analdan hoşlanıyorsanız, kaka yapmaktan da hoşlanıyor musunuz? Daha önce neyi seviyordun?
Park, yaz, ısı, zaten karanlıktı, oldukça Afro toplantıya nereye ve nasıl gideceğü sorusu ile yaklaştı .... açıklayabildiği gibi, ama geride kalmadı. Beni evde görmeye gittim, her şey meydanda yolda...
Bize neden tekrar doğum yapmaya karar verdiğini söyle? Doğum hislerini beğendin mi? Tekrar geçmekten korkmuyor musunuz? Kaç kez doğum yaptın? Bize doğum sırasında duyumlardan bahsedin
Uzun zamandır bir kız gibi hissetmek ve adama teslim olmak istiyorum. Bunu yapmak için, periyodik olarak anüs geliştirmeye çalışmak, böylece seks hoş ve çok acı verici değil. Parmaklarımı veya...
Ben genç bir öğrenciyim, 18 yaşındayım, bakireyim, iyi durumdayım, büyük ve kalın 18 cm penisim var
Her yaşta ve görünümde bir kız arıyorum (özellikle milflerden memnunum) ve aynı yaştaki kızlar),...