Uzun zamandır bir sitede sevgili arıyordum. Altı ay boyunca pek çok kişi yazdı ama kimse beğenmedi. Sonra bir adam bana yazdı, daha ilk mesajlardan itibaren ilgimi çekti.
Birkaç hafta yazıştık, beni görmek için aradı. Yürüyüşe çıktık. Bir hafta sonra ikinci kez, hiçbir söz vermememe ve gerçekten de veremememe rağmen - güven düzeyi, bağımlılık vb. o zamanlar benim için yeterli değildi. Onu biseksüel olduğum konusunda uyardım. Genelde süper davransa da onu gerçekten seviyordum. Bu arada, ikinci görüşmeden sonra (bir şey ummuş olabilir ama hiçbir şey olmadı), birkaç gün boyunca yazmadı ve ben de ona kendim yazdım, umarım onu herhangi bir şekilde kırmamışımdır, ondan hoşlandığımı ve iletişim kurmaya devam etmek istiyorum. Mesajıma hızlı bir şekilde yanıt vererek her şeyin yolunda olduğunu ve kendisinin de iletişim kurmaktan ve tanışmaktan memnuniyet duyacağını söyledi.
Birkaç hafta sonra evine gittim. Uzun süre konuştuk. İyi bir seks vardı, ama benim için tuhaf bir an vardı ki bu benim için ilk seferdi - uzun süre boşalamadı. Muhtemelen bir saat. Her ne kadar gaf mükemmel olsa da her yeri öptü, birkaç kez oral seks yaptı vs. Aynı zamanda ne kadar güzel olduğumu, her şeyin ne kadar harika olduğunu söyledi. Doğru, birkaç kez oral seks yapmayı ima etti, ama ben henüz bunu yapamayacağımı söyledim (adamın çok fırtınalı bir samimi hayatı var, o sadece bir kadın avcısı, bir şeyler kapmaktan korkuyordum). İkimiz de 30'lu yaşların başındayız. Uzun süredir bitirilmemesini "bir süredir kadın yok" şeklinde yorumladı. You need to register to see the link. iki saat daha konuştuk. Onu kovmadı, kalabileceğimi söyledi ama gece geç olmuştu ve ben onun tamamen uykusu geldiğini fark ederek kendimi bıraktım.
Ve eğer akşamları toplantılardan sonra yazıp oraya nasıl geldiğini sorarsa, o akşam yazmazdı. Belki de uykuya dalmak olarak değerlendirdim. Ama iki gün geçmesine rağmen yazmadı ki bu benim için tuhaf bir durum.
Kendime belki bir şeylerin ters gittiğini ya da onu yine kırdığımı söylemeye başlıyorum. Daha önce her gün yazışmamış olsak da bana öyle geliyor ki, ilk seksten sonra, eğer her şey yolundaysa, erkekler genellikle hemen yazıyor.
Belki de bir şey anlamıyorum?)
Erkeğin seks sonrası tepkisi ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version