Merhaba, You need to register to see the link. yalnızca bir kez denedim. Bir gün sonra sık sık gaz çıkarmaya başladığımı fark ettim; bu daha önce hiç olmamıştı. Aynada kıçıma baktım ve kasları iyice sıkamadığımı fark ettim; Bunu daha önce fark etmemiştim. Gerçekten fazla mı uzadı? Bir arkadaşıma danıştım ve bana anal sfinkter yetmezliği teşhisi koydu. Bu birkaç gün içinde eski haline döndürülebilir mi? Ne kadar beklemeliyim? Ve bunun bir daha yaşanmaması için nasıl bir önlem alınması gerekiyor? Belki biraz krem veya merheme ihtiyacın var? Tavsiye lütfen. Belki birisinin benzer bir sorunu vardı. Bana bununla nasıl başa çıktığını söyle.
Merhaba, [url=https://ne.sexforum.top/viewtopic.php?t=23157]anal seksi[/url] yalnızca bir kez denedim. Bir gün sonra sık sık gaz çıkarmaya başladığımı fark ettim; bu daha önce hiç olmamıştı. Aynada kıçıma baktım ve kasları iyice sıkamadığımı fark ettim; Bunu daha önce fark etmemiştim. Gerçekten fazla mı uzadı? Bir arkadaşıma danıştım ve bana [url=viewtopic.php?t=2126]anal[/url] sfinkter yetmezliği teşhisi koydu. Bu birkaç gün içinde eski haline döndürülebilir mi? Ne kadar beklemeliyim? Ve bunun bir daha yaşanmaması için nasıl bir önlem alınması gerekiyor? Belki biraz krem veya merheme ihtiyacın var? Tavsiye lütfen. Belki birisinin benzer bir sorunu vardı. Bana bununla nasıl başa çıktığını söyle.
Daha önce ilk toplantıda oral seks hakkında bir hikaye yazdım/yazdım. Devam.
İki gün geçti. İş, ev, yeni bir arkadaşla SMS, bugün bir toplantı anlaşması. Bugün 14: 30'daki toplantı, Karısı anneye...
Uzun zamandır bir sitede sevgili arıyordum. Altı ay boyunca pek çok kişi yazdı ama kimse beğenmedi. Sonra bir adam bana yazdı, daha ilk mesajlardan itibaren ilgimi çekti.
Birkaç hafta yazıştık, beni...
Bir erkekle seks öncesi ve seks sonrası ilgili varlıkların görüşleriyle ilgileniyorum o. Karşınızda sıradan bir adam var, diyelim ki arkadaşsınız ama seks aklınıza bile gelmiyor. Ve bir noktada...
Uzun zamandır bir kız gibi hissetmek ve adama teslim olmak istiyorum. Bunu yapmak için, periyodik olarak anüs geliştirmeye çalışmak, böylece seks hoş ve çok acı verici değil. Parmaklarımı veya...