Ebeveynlerinden birinin (tabii ki tesadüfen) mastürbasyon yaptığını gören var mı?
Lütfen şiddet içeren bir fantaziyi gerçekmiş gibi göstermeyin) “Benimki bunu benim önümde/benimle yapıyor” gibi cevaplar 14 yaşındaki çocukların fantezisi olarak algılanıyor You need to register to see the link.
Ebeveynlerinden birinin (tabii ki tesadüfen) [url=viewtopic.php?t=4518]mastürbasyon[/url] yaptığını gören var mı? Lütfen şiddet içeren bir fantaziyi gerçekmiş gibi göstermeyin) “Benimki bunu benim önümde/benimle yapıyor” gibi cevaplar 14 yaşındaki çocukların fantezisi olarak algılanıyor [img]https://twemoji.maxcdn.com/2/svg/1f603.svg[/img]
Adı Svetik'ti. 19 yaşında, güzel mavi gözlü, biraz zayıf, sarışın bir kızdı. Pedagoji Üniversitesi'nde okudu ve tüm tezahürleriyle İngiliz diline delicesine aşıktı. Annesi, babasıyla birlikte...
Sana hikayemi anlatacağım. Kısa bir iş gezisinin ardından bir gün evime döndüm. Anahtarıyla kapıyı açıp apartmana girdi. Daha sonra odama gittim, kapıyı açtım ve kızımın erkek arkadaşıyla seks...
15-16 yaşlarında bir erkek ve bir kız seks yaparsa ve ebeveynleri bunu öğrenirse, eğer normal ebeveynlerse buna bir şekilde tepki vermeliler mi?
Pek çok kişinin bu yaşta zaten seks yaptığı ve bir...
Çocuğu rızasıyla bir kalem ve bacaklarla bağlar mıydınız? Örneğin, “Hadi, şimdi ellerinizi bağlayacağım ve çocuk iyi cevap verir” derseniz, bunu kabul ederse bunu yapar mısın?