Bir kız için geniş anal: artıları ve eksileriGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Bir kız için geniş anal: artıları ve eksileri

Post by Anonymous »

Tüm forum üyelerine iyi akşamlar!
İlginç bir görüş ve belki de anal seks sevenlerden tavsiyeler.
Mesele şu ki, yaklaşık altı ay önce bir kızla tanıştım. İletişim kurmaya, iyi vakit geçirmeye başladılar ve daha sonra sevgili oldular. Böylece bir süre sonra önceki ilişkiler ve cinsel deneyimler hakkında açıkça konuştuk ve sıra anal seks konusuna geldi. Ona göre bu konuda “küçük” bir tecrübesi vardı ve bunu tekrarlamaktan çekinmedi, bu da beni tabii ki mutlu etti. Ancak uygulamaya başladığımızda, onunla seksten kaynaklanan hislerimin fiziksel olarak daha önce diğer partnerlerle edindiklerimden çok uzak olduğunu hemen fark ettim. Anüs halkasının tüm çapını penisimle hissetmeyi seviyorum. Ve burada neredeyse penisimin çevresini hissetmiyorum, oraya çok kolay düşüyor. Klasik sekste bile vajina çok daha sıkı kenetlenir, ancak benim beklentilerime göre bunun tersi olması gerekir. Ve bu, en küçük penisten çok uzak olmama rağmen. Bu formdaki anal seksten geriye kalan tek şey bu eylemin farkındalığıdır, fiziksel duyumlar vajinal seksten daha kötüdür. Kulağa kaba gelebilir ama sanki onu cebinize koyuyormuşsunuz gibi geliyor. Ereksiyon bir süre devam eder, ancak zamanla sürtünme sırasındaki zayıf duyumlar nedeniyle penis, tam ereksiyon seviyesinin yaklaşık% 30-40'ı kadar solar. Sonuç olarak, benim için bu formdaki seks vasat, çoğu zaman ya bitirmem ya da sözlü olarak bitirmem gerekiyor. Kıza izlenimlerimi doğrudan anlatmadım, korkarım ki bu konudan sıkılıp gelecekte genel olarak reddedebilirim. Daha önce kaç partneri olduğunu ve ne sıklıkta klima uyguladığını öğrenmeye çalıştım. Bunun bazen ayda 1-2 defadan fazla olmadığını söylüyor. 32 yaşında, ayrıca evli ve 6 yaşında bir çocuğu var. Kocamdan sonra tek bir partnerim vardı, o zaman bile kararsız bir partnerim vardı; genel olarak onunla 1-2 ayda bir seks yaptım. Ve nadiren evlilikte.
Kısacası ne düşüneceğimi bilmiyorum. Bununla kimler de karşılaştı? Belki bu tamamen fizyolojinin bir özelliğidir? You need to register to see the link. etkisi olabilir mi veya ne tür bir hastalık? Yoksa iyi bir deneyim miydi?
Peki duyular zayıfsa kişi bununla nasıl başa çıkabilir?

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Çocuk Mastürbasyonu (Artıları ve Eksileri)
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    34 Views
    Last post by Anonymous
  • Boyut önemlidir, uzun veya geniş
    0 Replies
    36 Views
    Last post by Anonymous
  • Boyut önemlidir, uzun veya geniş
    0 Replies