Eşimle bir şekilde tartıştık, kız kardeşini görmek istedi, orada biraz içti, kız kardeşini terk etti, üç gün ortadan kayboldu, eve sarhoş geldi, bir arkadaşının evinde olduğunu söyledi, üç gün boyunca telefonu açmadı, sence doğru mu söylüyor? Ne kadar zaman önce olursa olsun, bizim için her şey yolunda ama şüphe düşünceleri var. Bu elbette hiçbir şeyi değiştirmeyecek, ancak başka bir görüş ilginç
Eşimle bir şekilde tartıştık, kız kardeşini görmek istedi, orada biraz içti, kız kardeşini terk etti, üç gün ortadan kayboldu, eve sarhoş geldi, bir arkadaşının evinde olduğunu söyledi, üç gün boyunca telefonu açmadı, sence doğru mu söylüyor? Ne kadar zaman önce olursa olsun, bizim için her şey yolunda ama şüphe düşünceleri var. Bu elbette hiçbir şeyi değiştirmeyecek, ancak başka bir görüş ilginç
Kızlar, eğer böyle bir ihtiyaç varsa, örneğin yeterli yer yoktu Arabada birinin kucağına oturmak ya da yetişkin kızlardan birini kucağınıza oturtmak arasında seçim yapabilirsiniz. Neyi seçerdiniz?
Kızlar, uzun zamandır kadın ilgimi çekmedim. Görünüşe göre bir eğri, eğimli bir spor fiziği değil. Peki, Lütfen fotoğraflarınızı atın ve sonra her şeyin orada göründüğünü unutacağım
Eşimin iki sevgilisi var, biriyle sık sık buluşuyor, onu tanıyorum ve buluşmalarını her zaman benimle koordine ediyor (bu beni çok heyecanlandırıyor). Bu ilişkilerde bazı tabularımız var, örneğin:...