Forumun deneyimli üyelerinden tavsiye isteyin.
32 yaşındayım. Zenginlik ortalamanın üzerinde, hayatım boyunca 7 OZHP vardı. OZP - 22 yaşında. СЗ'de tanıştık. Ben çok aptalım, bunların başarısız olduğum kontroller olduğunu anlıyorum (belki yanılıyorum).
Genelde 7 toplantı oldu, seks için yaşayamam. Toplantıları asla reddetmez. Sadece tutkulu öpücükler vardı. Onun ruh halini ayarlamaya çalışıyorum ama orada anlaşılmaz bir şeyler oluyor, bir toplantı çerçevesinde ruh hali tamamen durgunluktan bir tür süperaktifliğe atlıyor gibi görünüyor.
Ve ne zaman bir tür yakınlaşmaya gitsem, ondan tuhaf bir tepki alıyorum (geçmiş deneyimlerime göre bunu daha önce hiç görmedim, bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum)
Örneğin, öpmek için tırmandığımda, “gerçekten öpmek istiyor musun?” veya başka ifadeler gibi geri dönebiliyor ve ancak o zaman kendini birkaç kez öpüyor veya ben de elini tuttuğumda, sanki hepimiz gidiyormuşuz gibi davranıyor. tamam, başka zaman alırım ama elini geri çekiyor. Ve her toplantıda öyle bir dalgalanma oluyor ki, bundan nasıl yararlanacağımı bilmiyorum, duyumlara (ve sahtekarlıklara) göre daha aktif bir şekilde zorlamamız gerekiyor gibi görünüyor, ama yine de böyle bir deneyim olmadı. , ojp'den önce tam tersine, B'yi B yapıyorlardı ve her şey kolay ve basitti
[img]You need to register to see the link. .ru/uploads/emoticons/default_wacko.png[/img]
Ozhp 22, sıkıştırmama yardım et, ben dayanıklıyım ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version