Ne yapmalıyım? ⇐ Eşcinsel Forumu
-
Guest
Kullanıcı adından bahset
Ne yapmalıyım?
Herkesi hoş karşılıyorum. Böyle bir hikaye. 35 yaşındayım, yaklaşık 10 yıl önce bir partiden çok sarhoş bir şekilde yürüyordum, treni beklemek için istasyon bankına oturdum ve uykuya daldım. 40-45 yaşlarında görünen bir adam tarafından uyandırıldım. Son trende uyuyakaldığım ortaya çıktı. Nezaketle gidip geceyi onunla geçirmeyi teklif etti. Düzgün giyimli görünüyor, kültürel iletişim. Genel olarak şüphe yok. Evine geldik, yemek yedik, biraz içtik, bana ayrı bir yatak verdi. Duş aldım ve uykuya daldım. Bir süre sonra bana oral seks yaptığı gerçeğinden uyandım. İlk başta anlamadım, direnmeye başladım ama bana güvence verdi, sakinleşin ve eğlenin diyor. Bitirdim. Daha sonra beni kaldırıp dizlerimin üzerine koydu ve aletini ağzıma koydu. Direnmeye çalıştım ama başımı tuttu ve açıkçası bu hoşuma gitti. Sonra beni tekrar yatağa yatırıp arkadan itti, iki kere sikti. Yani çok zaman geçti, o zamandan beri erkeklerle seks olmadı. Ama o geceyi hala hatırlıyorum, her şeyi en ince ayrıntısına kadar hatırlıyorum. Ve tekrarlamak istiyorum. Söyle bana eşcinsel miyim? Ne yapmam gerekiyor? Ve bunu yaşlı bir adamla tekrarlamak istiyorum. Artık arzularımdan korkuyorum. Ve ne yapacağımı bilmiyorum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version