Bunu nasıl daha hızlı atlatabilirim? ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Bunu nasıl daha hızlı atlatabilirim?
Hikaye şu, 32 yaşındayım, umurumda değil, çok fazla kadın yoktu ve bu uzun zaman önceydi, 2 yıl önce başarısız bir yürüme deneyimi ve ardından bir arkadaş bölgesi vardı) Ama iyileştim , ve yaşadı, ya çalışarak ya da uzanarak, kısacası, ağustos ayında bir kız bana yazdı, 24 yaşında, dedi, sanki çok tatlısın ve gidiyoruz, flört ediyoruz, iletişim, birkaç gün içinde ortaya çıktığı gibi , Onun hayatındaki en ilginç kişi benim, ben de onu sevdim, gerçekten bir nüans vardı, evliydi, 2 çocuğu vardı ama kocası güya ayrılmıştı, hapisteydi) Gerçekten öyleydi, ama görünüş için öyle olduğunu söyledi.Kısacası zaman geçti, iletişim hızlandı, şakalar falan, her şey güzeldi, kısa sürede görüştük, çocukluydu, yani misafirlikte yanıma geldi, oturdu , annemle tanıştım, ona kendi çocuğu gibi sarılayım. Doğru, annem zaten kalbimi kıracağını söyledi ama ben hiç kabul etmedim) Haftalarca iletişim kurmaya devam ettik, seksin olduğunu söyledi bizimle mümkün ama ilişki olmayacak ama seksle arkadaşlık da bana yakıştı, ikinci yürüyüş de fena değildi, her şeyi beğendi, sonra tabii sözler seni göreceğiz gibi gitti ama gerçek değil vs. Bir noktada hadi bir oyun oynayalım-fotoğrafı tahmin edelim yazdı ve sonra benim evimde olduğunu, elinde bir çikolata tuttuğunu fark ettim) Memnun oldum ve kendisinin öpülmesine izin vermemesine rağmen, ben yine de onu otobüse kadar götürdüm. Ama genel olarak iyi de olsa kalbim bir şekilde endişeliydi. Ertesi gün ağda görünmedi, daha sonra çalıştığını söyledi, işyerinde Wi-Fi olup olmadığını sordum, hayır dedi, sonra işin çok uzun sürdüğünü, iletişimimizin sona erdiğini, birbirimizi görmeyeceğimizi yazdı. Üstelik iletişimde keskin bir şekilde soğudu, ben de gönderdim ve sildim Ama onun düşünceleri aklımdan çıkmıyordu ve ertesi gün VK'sına yazdım, onun sözlerinden bunun benim için zor olduğunu ve bir gün birbirimizi göreceğimizi yazdım, o da ona belki yazacağımızı söyledi ama birbirimizi görmeyeceğiz, buna cevaben koşarak bana geleceğini söyledim, koşmadı ve bitti, benim için hala zor, ne yapmalıyım?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version