16 yaşındayım, forumda benim gibi bir sürü insan da var, ben daha yaşlı erkekleri tercih ederim, 27 gibi, onlarla iletişim kurmak daha keyifli, onlar daha rahat, onlar tecrübeli, sen Kendi yaşınızdaki biriyle tanıştığınızda gizlilikten daha az korkarsınız. Bunu ancak bunlarla yaşadım. Burada büyükleri seven başka küçükler var mı? Peki burada gençleri seven yaşlılar var mı?
16 yaşındayım, forumda benim gibi bir sürü insan da var, ben daha yaşlı erkekleri tercih ederim, 27 gibi, onlarla iletişim kurmak daha keyifli, onlar daha rahat, onlar tecrübeli, sen Kendi yaşınızdaki biriyle tanıştığınızda gizlilikten daha az korkarsınız. Bunu ancak bunlarla yaşadım. Burada büyükleri seven başka küçükler var mı? Peki burada gençleri seven yaşlılar var mı?
30 yaşındayım. Güzel, ince. Erkekleri ve onlarla seks yapmayı seviyorum. Ama 29 ila 40 yaşları arasında aktif, güzel bir kızla deneyim istiyorum. Kıçından dikkatlice denemek istiyorum . Novosibirsk
Merhaba. Bir arkadaşım var ve bir şekilde önceki gün karısının erkeklerden biriyle seks yaptığını neredeyse şaşmaz bir şekilde tespit ediyor.
Benzer durumu kim yaşıyor, bunu nasıl belirliyorsunuz?...
Herkese selam! Yakında adamı iki ay sonra ilk kez göreceğiz, bir haftalığına başka bir şehre gezi düzenledik, erkek arkadaşımın da uzun zamandır görmediği en yakın arkadaşı oraya gidecek. Sorun şu...