Romantizm Sevdiklerinizden ayrılmayın...
Kanepede yatıyordu. Son 2 aydır bu onun normal haliydi. Tavana bakarak yatıyordu. Hiçbir şey düşünmüyorum, kafamdaki boşluk bilerek yaratıldı. "Yapay olarak yaratıldı" - bir psikolog böyle derdi. Kendine hiçbir şey düşünme izni vermiyordu. Korkmuştum. Buna izin vermekten korkuyordum. Donuk acı onu terk etmedi. Onun ayrılmaz bir parçası haline geldi. Hayatının bir parçası. Onun varlığının bir parçası. Ve sanki bu acıdan önce orada değilmiş gibi.
2 ay. Sanki tüm hayatım gibi.
Sabah saat 11.00. Otobüs durağı. Taksiden iniyor. Dikkatle bakıyor... Ne olduğu belli değil ama çok dikkatli. "Aptalca bakmak" - küçük kız kardeşi de tam olarak bunu söylerdi ve prensipte haklı olurdu.
Taksi şoförüne para ödüyor. Ağır bavulunu bagajdan alıyor. Onu otobüs durağına sürükler. Arkadan takip ediyor. Parlak güneş ışığı gözleri kör eder. Peki Şubat ayında güneş nereden bu kadar parlak geliyor?
Bagajlar teslim edildi. Otobüsün kalkmasına daha 15 dakika var. Bir sigara çıkarıyor.
“O istifa etti” - düşünce kafanızdan ışık hızıyla uçar ve hemen kaybolur. Fark nedir?
Anılarla dolu canlı resimler gözlerinizin önünde parlıyor. "Sigara içmeni istemiyorum. Artık bu saçmalığa son vermenin zamanı geldi! Sağlığınızı mahvediyorsunuz! » Öfkeyle yüzüne bakıyor. O gülüyor. Ona sarılıyor. Burnun ucuna hafif bir öpücük. "İşte bu, Vitamin Guy, ben zaten vazgeçtim" - ve az önce aldığım pahalı sigara paketi çöp kutusuna atılıyor.
Ona Vitamin adını verdi. “Sen benim Vitaminimsin. Mutluluk Vitamini. Bu vitamin olmadan bir daha asla kendim olamayacağım. Hayattan keyif almayın, mutlu olmayın.”
Boğazım şüpheli bir şekilde ağrımaya başlıyor. " Aman Tanrım! Bu değil! Ağlamak istemiyorum! Ona söz verdim." Ve gözlerini başka tarafa çeviriyor.
Sigara içiyor. Zaten dördüncü. Parmaklar hafifçe titriyor.
Yüzüne bakar. Güzel. Cesur. Yine de tanıştıklarında ona sadece güldü. Aşık olmak onun planlarının bir parçası değildi. Ama... Çok sabırlı, çok nazik ve şefkatliydi. Bütün alaylara katlandı. Kalbi titredi. Ve sonra... Sonra her şey aşka dair güzel bir filmdeki gibiydi. Gece yürüyüşleri. Hiçbir şey ve her şey hakkında konuşmalar. İlk dokunuşlar. Hafif, çekingen. Ama çok hassas ve dokunaklı. Aşık oldu. Havuza daldı. Her şeyi unuttum.
Tıpkı onun gibi. Tanıştıkları sırada başka biriyle çıktığını bilmiyordu. Muhteşem sarışın. Büyük mavi gözler. Uzun kıvırcık saç. Moldovanka. İnanılmaz derecede iyiydi. Bir kedi yavrusu kadar uysaldı, yatakta onun tüm kaprislerini yerine getirmeye hazır bir kaplana dönüştü. Genel olarak, her aklı başında adamın hayalidir.
Onu terk etti. Kimse nasıl ve neden olduğunu anlayamadı. Ve sadece o, içinde altın ışıltıların parıldadığı bir çift parlak kahverengi göz görür görmez gittiğini biliyordu. Ve aynı zamanda yabancının keskin dilinden yakıcı bir alay uçtu. “Benimle dalga mı geçiyor? Benim yukarıda?" Bu düşünce onu o kadar etkiledi ki ilk dakikalarda ne cevap vereceğini bilemedi. Vay…! Gülüyor... Ona...
Bütün kızlar ona deli oluyordu. Onlara doğru şöyle bir göz attığı anda eriyip gittiler. Ve bu gülüyor. Onu bağlayan da bu oldu. Başta. Ta ki bu alaycı, kendine güvenen, bağımsız kızın görünümü altında onun aslında hala bir çocuk olduğunu anlayana kadar. Akıllı, hassas, anlayışlı ama yine de bir çocuk. Ve aniden onu gerçekten korumak istedi. Her zaman orada ol, her zaman! Ve onun hiçbir yere gitmesine izin vermeyin.
Ayrıca Tanrı, görünüşüyle onu gücendirmedi. Güzeldi. Önceki tutkularının çoğu gibi bayat güzel değil. Kısa boylu. Yapılı. Uzun kıvırcık kahverengi saçlı. Kalın uzun kirpiklerle çerçevelenmiş kahverengi gözler. Küçük burun. Güzel tanımlanmış ağız. Görünüşe göre her şey. Alışılmadık bir şey yok. Ama aynı zamanda... Aynı zamanda görünüşünde geçici bir şeyler vardı. Belki bir gülümsemeden? Gülümsediğinde yüzü bir şekilde hafifçe değişti. Sanki içinde bir iç ışık yanıyordu. Gözler parladı. Yüzü aydınlandı, hâlâ bilmecesinin ne olduğunu anlamamıştı. Ve şimdi gidiyor. Yalnız kaldı. Bunu asla çözmeyi başaramadı. Ve artık bu mümkün olmayacak.
Bir sigara daha yaktı. Garip. Pakette yarısı kadar sigara var. Gerçekten hepsini içti mi? Ona söz verdi. Ama şimdi ne fark var? Zaten gidiyor. Parmaklarım haince titriyordu. Onun gözlerine baktı. Uzaklara baktı. Son derece adaletsiz! Hala söyleyecek çok şeyi var!
5 dakika. Ayrılmadan 5 dakika önce. Ağlamadı. Sessizdi. Ona sarıldı. Her zamanki kadar güçlü. Sanki ona şunu söylemek istiyormuş gibi: "Gitmene izin vermeyeceğim!" Küçük titreme vücudunu sarstı. Serbest kaldı. Otobüse koştu.
“Tekrar görüşeceğiz!” Kesinlikle buluşacağız! Söz veriyorum!" - bunlar onun son sözleriydi. Onun arkasından bağırdığı sözler.
Pencereden dışarı baktı. Hiçbir şey görmedim. Her tarafta gözyaşları vardı. Artık bunun hiçbir önemi yok.
Otobüs hareket etmeye başladı. Histerik bir durumdaydı. İstanbul'a kadar ağladı. Sakinleşemedim. Sonra ilk kez, artık ayrılmaz bir şekilde onunla birlikte yaşayan aynı donuk acıyı hissetti.
Onu istasyonda annesi ve kız kardeşi karşıladı. Onlar mutluydu. O da gülümsedi. Zoraki. Yorgun olduğunu söyledi. Çok.
Eve vardım. Duş aldı ve derin bir uykuya daldı. Ertesi gün işleri halletmeye başladım. Çantadan ev yapımı bir kartpostal düştü. "Seni sevmem için 1000 ve 1 neden." Satırlar gözümün önünden geçiyordu. "Seni uyurken izlemeyi seviyorum. Gülümseyişini seviyorum. Arabamı nasıl sürüyorsun? Aptalca şeyler yaptığımda görünüşünü ve bana bakışını seviyorum. Hediyeleri seçme şeklini ve yarı uykulu bir şekilde pijamalarla dolaşmanı seviyorum... Senin yanında kendim olabilmeyi ve rol yapmamayı seviyorum. Parmaklarını ve benden önce kimsenin görmediği o küçük beni seviyorum. Kahkahalarını seviyorum. Sinirlendiğinde bunu seviyorum. Daha sonra 1000 kat daha seksi olursunuz. Seviyorum, seviyorum, seviyorum...” Aslında 1000 tane sebep vardı. "Seni seviyorum çünkü SEN BENİMsin. Çünkü sevmekten başka bir şey yapamıyorum. Çünkü bunun için bir nedene ihtiyacım yok…” - bu son satırdı. 1001'inci neden. Ve onlarla birlikte gelen her şeyin anlamı oydu.
O akşam sinir krizi geçirdi. Özenle koruduğu kırılgan dünyası bir gecede çöktü.
Onu yatırdılar. Kanepede. Doktor geldi. Birkaç saat sonra sakinleşti. Ama kanepeden hiç kalkmadı.
Mayıs. Şehir Parkı. Yaklaşık 30 yaşlarında yakışıklı bir adam, kolunda çarpıcı bir esmer tutuyor. Ona gülümsüyor, ona sevgi dolu bir bakışla bakıyor ve etrafındaki dünya yok.
“Peki Vitamin, peki sana soruyorum. Eve git. Kendine dikkat etmelisin. Doktor dedi ki..."
“Her şeyi kendim biliyorum! Doktorlara ihtiyacım yok! İkizler temiz havadan faydalanır.”
Ona sevgiyle sarıldı ve hâlâ gülümseyerek yeşil sokaklarda yürüdüler. Ve sanki hayatlarında ne tren istasyonu, ne ayrılık vardı... Ne gözyaşı, ne sigara, ne kanepe.
24 Mart 2007
Bütün insanlar henüz gençken kaderini bilirler. Ve yaşamın bu döneminde her şey açık ve mümkündür. Yapmak istedikleri her şey için hayal kurmaktan ve çabalamaktan korkmazlar. Ancak zamanla gizemli bir güç, onları kaderlerini gerçekleştirmenin imkansız olduğuna ikna etmeye başlar. İnanmayın! Hayallerinizin peşinden gidin.
Paulo Coelho'nun yazdığı "Simyacı"
Gerçekten oldu… ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Zorla mı oldu bilmiyorum ama şimdi tekrar istiyorum, sadece rızamla
by Anonymous » » in seks hikayeleri - 0 Replies
- 100 Views