Herkese iyi günler, kısa ve öz bir şekilde anlatmaya çalışacağım, su çoksa beni suçlamayın, şimdiden herkese teşekkürler. Hakkımda: OMP 31 yaşında, evli, 10 aylık bir çocuğumuz var, eşimle birlikte özel bir evde yaşıyoruz, özel bir problemimiz yok, durumum ortalamanın üzerinde, en hafif deyimle hayatım Kötü değil.
Onun hakkında: OZhP 34 yaşında, bekar, 7 yaşında bir çocuğu var, ailesinden ayrı yaşıyor iş yerindeki meslektaşım kızıyla birlikte apartman dairesinde.
Sıradan başladı, 1,5 yıl önce çalışmaya geldim, zaten çalıştığım ve 10 yıldan fazla süredir çalıştığım yer, hemen hoşuma gitti, biraz yazmaya başladım (haftada 1-2 kez hafta sonları olta atıyorum veya Cuma günü, ala iyi hafta sonları gibi, vb.) tepki gösterdi ve diyaloğa girdi, bazen mesajı bıraktı ve teşekkür ederek yanıt verdi. O sıradan sıradan bir çalışan, ben de çalışanım ama statüm daha yüksek, sadece üsttekilere rapor veriyorum)
Yaklaşık bir yıl önce bir mini şirket vardı ve ben kazara sarhoş bir şekilde bir çalışanla arabaya bindiğimi söyledim ve en hafif deyimle çok fazla şey söyledim (yakınlık olmadan), o anda onu gördüm bana olan ilgisini büyük ölçüde kaybetmişti, muhtemelen onun için de aynısının olacağını düşünüyordu. Bu arada işyerindeki meslektaşlarımız birbirimize nasıl baktığımız vb. konusunda sürekli bizimle dalga geçiyorlardı, kaybolmayın, mesela)
Belki bundan 2-3 ay sonra, meslektaşlarımın benden hoşlandığı konusunda onunla nasıl dalga geçmeye çalıştıklarını gördüm diyerek iletişimi başlatmaya ve durumu durumdan çıkarmaya çalışıyorum, değiştirmeye karar verdim. Konuyu neredeyse yanlış bir şekilde, birlikte seyahat ettiğim başka bir OZhP'ye söylediğimde (artık çalışmıyor), biraz inandı ve Kimsenin iletişimimizi bilmeyeceğini söyledim - o inandı ve normal şekilde +/- iletişim kurmaya başladık. Birbirimizi ilk kez bir ay önce iş DIŞINDA gördük, sadece bazen ona gitmeyi teklif ettim, bazen işler onun için daha önce işe yaramadı, sonra benim için bir şekilde (birleşmedi, sadece oldu) Zamanında buluşmak mümkün değil), onunla tanıştım, onu selamladım, elimi kucaklamadım) bir saat boyunca yolculuk yaptık, birçok konu hakkında konuştuk - harikaydı. Samimi konularda, sinemaya gideceğimiz, onun benim aşkım olduğu (mizah olduğunu anladım) vb. Şakalar çoktan başladı.
Ana eylem: 2 gün önce kurumsal bir parti (mini) vardı, oraya dar bir grupla gittik. Oraya gitmek için onu taksiyle almayı teklif ettim, yazacağını söyledi ama yazmadı) Ben kendim gittim, o zaten oradaydı - tamam (sonra onu seçmeyeceğini yazmanın harika olduğunu söyledi) kalktı, özür diledi). Masada bir erkek (ben) ve 5 kız vardı, o da onlardan biriydi) elinden geldiğince şaka yaptı, bana ilgi vardı, şakalar geldi, o ve ben fısıldıyorduk çünkü yan yana oturuyorduk diğeri, meslektaşlarımız kovulmamamız gerektiğini söyleyerek gülüyorlardı) biraz dokunaklıydı, bacaklarıma biraz dokundum, bana cevap verdi, vb. Sonra, 3-4 saat sonra kulübe gittik, çoktan pes etmiştik, meslektaşlarım bakmadığı halde onu ellemeye başladım, onu ayağa kaldırdım ve öyle sıktım) biri geçerken biz, yoldan çekilmek için onu hep kıçından veya bacaklarından tuttum, bundan pek hoşlanmadığını, ellerime vurmadığını veya bağırmadığını fark etmedim. Bir saat sonra, görünüşe göre bunca zamandır onu bekleyen bir salakla birlikte ayrıldı (önceden gideceğini söylemişti ama gecikti, sanırım benim yüzümden). Gece saat 01:00 civarıydı.
İki meslektaşımla kaldım, orada biraz çılgına döndüm (eğlenceliydi) ve bundan sıkıldım, bu yüzden başka bir OZhP
Dolaşım sistemi biraz bozuldu, yeterince bastırmadım, yardım istiyorum ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version