Size eşimi biraz farklı bir açıdan nasıl tanıdığımı anlatmak istiyorum. Eşim Victoria mükemmel ahlaki ve fiziksel niteliklere sahip büyüleyici bir insan, 27 yaşında çok daha genç görünüyor, 175 cm, kocaman yeşil gözler, kahverengi saçlı, ideal vücut oranları. Yaklaşık üç yıldır evliyiz, neredeyse yedi yıldır çıkıyoruz ve birbirimizi birinci sınıftan beri tanıyoruz.
Mesleğim doktorum. Aile hayatında ve yatakta tam bir uyum var, bu olaydan önce bana öyle geliyordu. Şimdi asıl şey hakkında. Bir apartman dairesini yenilemeye başladık, çok sıkıntı oldu, arkadaşlarımdan fiyat - kalite prensibine göre pencerelerin nerede yapıldığını öğrenmelerini istedim. Önerdiler... Belirlenen günde iki pencere ustası geldi, biri 36 yaşında, diğeri kırk yaşlarında, yakışıklı değil, sıradan erkeklerdi, ancak birinin saçı kısa kesilmişti, ikincisi ise tam tersine başının arkasında bir örgü. Oleg ve Roma.
Boyutları aldık, zamanlama konusunda anlaştık ancak maliyet konusunda anlaşamadık. Bir gün içinde onları arayıp öğrenmeleri gerekiyor. Arıyorum, ücretini öğreniyorum, her şey yolunda, depozitoyu soruyorum, yarın 12:00'de geleceklerini söylüyorlar. Ve o gün sabah beni aradılar ve konsültasyon için hastaneye gelmemi istediler. Oleg ve Roma'yı arayıp evde sadece eşimin olacağı konusunda onları uyarıyorum, gelmeyi kabul ediyorlar. Sabah hastanede kalmadım ama saat 12.00’de evde olacağımı görüyorum. Park halindeyken ön kapıyı açtım ve koridorda pencere teknisyenlerinin ayakkabılarının durduğunu gördüm, çok sevindim, pencerelerin bir an önce takılmasını kabul edeceğimi düşündüm. Ancak bazı nedenlerden dolayı daire sessizdir. Parke boyunca kayarak oturma odasının kapalı kapısına yaklaşıyorum ve dinliyorum. Kapının arkasından el çırpmaya benzer sesler geliyor.
Sessizce başka bir odada dolaşıyorum, ortak sundurma boyunca gizlice yürüyorum ve dikkatlice oturma odasına bakıyorum.
Ve karımın nasıl dört ayak üzerinde yerde durduğunu, külotunu aşağı indirdiğini ve arkadan pantolonsuz durduğunu görüyorum, ancak karımın amında bir sik varken Oleg onu beceriyor. Roma bir sandalyede karşıda oturuyor ve penisini okşuyor. Victoria'mın yüzünde bol miktarda sperm izleri görülüyor, gözleri yukarı kıvrılmış ve dudaklarından mutlu bir inilti duyuluyor. Oleg, Victoria'yı iki eliyle kalçalarından tutuyor ve penisini ritmik olarak karıma pompalıyor. Dudaklarındaki sperm kalıntılarına bakılırsa, Roma onu ağzından sikmiş ya da birkaç dakika önce ağzına girmiş.
Tüm bunlara baktığımda kafamda neler olup bittiğini, karımın nasıl becerildiğini görmenin büyük heyecanını, hayat inançlarına nasıl teslim olabileceğini anlayamadığımı anlatmak zor mu? İstediğim zaman gelebilirsem tüm bunlar nasıl olabilir?
Ben duygularımı anlamaya çalışırken Oleg penisini eşimden çıkardı ve onun anüsüne boşalmaya başladı. Sperm Victoria'nın kasıklarına akmaya başladı, Vika mutlu bir inilti çıkardı ve karnına batmaya başladı, elini altından dudaklarına doğru götürürken sperm kalıntılarını toplayıp ağzına götürmeye başladı ve, açgözlülükle yaladı, yutmaya başladı. Gördüklerimin karşısında hayrete düşerek yavaş yavaş geri çekilmeye başladım ve kendimi başka bir odada buldum, aceleyle ayakkabılarımı giyip sessizce sokağa koştum. İçimde bir duygu volkanı köpürdü, cep telefonumu çıkardım ve Victoria'nın evini aradım, birkaç kez çaldıktan sonra sesini duydum ve her an evde olabileceğimi söyledim. Numarayı çevirirken böyle bir sahneye tekrar tanık olmak istediğimi fark ettim. Kapıyı açarak içeri girdim ve Vika'nın Roman ve Oleg ile pencerelerin takılması hakkında konuştuğunu gördüm.
Merhaba dedikten sonra sanki hiçbir şey olmamış gibi sohbete katıldım. Zaten kafamda bir plan var. Kurulumun Cuma günü yapılmasını istemeye başladım ancak hastamın ameliyat olması planlandığı için evde olmayacağım. Oleg bunun oldukça mümkün olduğunu söyledi. Mümkünse kurulumun birkaç kişi tarafından yapılmasını istedim.
Vika mağazadayken birkaç gün boyunca gözlem noktamı sundurmanın üzerine kurdum, burayı çeşitli şeylerle doldurdum, böylece içeride bir yer vardı ve oturma odasını fark edilmeden gözlemleyebildim.
Cuma geldi. Sabah Vika'nın duşa girmesini bekledikten sonra kapıdan çıkacağımı bağırdım, ön kapıyı çarptım, saklandığım yere süzüldüm ve beklemeye başladım. Bekleme uzun sürmedi, yaklaşık 20 dakika sonra pencere çalışanları geldi; Oleg ve Roma'nın yanı sıra yanlarında iki kişi daha vardı: Andrey adında uzun boylu bir genç adam ve Denis adında 19 yaşlarında bir oğlan.
Bunun tekrar yaşanma ihtimalinin düşük olduğunu düşünmüştüm ama yanılmışım. İlk başta eski pencereleri söküp yenilerini takmak uzun zaman aldı ve ben zaten tam da bu pozisyondan uyuşmaya başlamıştım. İşi bitirip enstrümanı toplayan Oleg, operasyon sırasında mutlu olduğunu öğrenince Vika'ya döndü ve nerede olduğumu sordu ve artık hep birlikte eğleneceklerini söyledi.
Oturma odasının ortasına bir sedir yerleştirdiler, Victoria, altında hiçbir şey olmayan bornozunu attı, dört ayak üzerine çöktü, sedire yaslandı ve kıçını kaldırdı.
Roma arkadan geldi ve karımın amını ve anüsünü zevkle yalamaya başladı. Oleg, Andrey ve Denis penislerini çıkarıp Victoria'nın ağzına götürdüler, o da açgözlülükle sırayla emmeye başladı, gördüğü kadarıyla, penisim sıçradı ve gerildi. Toplu oral seks uzun sürmedi, aşırı heyecanlı olan Denis ilk önce ellerini Victoria'nın başının arkasına koydu ve penisi boğazına gelecek şekilde kasıklara olabildiğince yakın bastırdı. ve boşalmaya başlayınca Victoria boğulmamak için spermi yutmaya başladı.
Oleg, Roman'ın yerini aldı ve hemen Vicky'yi amının içine soktu, Victoria şaşkınlıkla eğildi ve tatlı bir inilti çıkardı, Roman ve Andrey siklerini ağzına sokmaya, siklerini inceleyip emmeye başladılar, Vika gözlerini kapattı. Kısa süre sonra Vika'nın karnını yukarı kaldırdılar, böylece kafası osmanlıdan sarkmaya başladı, sırayla ağzını verdi ve Oleg, Victoria'nın bacaklarını kaldırarak amını dövmeye devam etti. Andrei pozisyonu değiştirmeyi önerdi, şimdi Oleg sedirin üzerinde oturuyordu ve Victoria penisinin üzerine oturup yüzü ona dönüktü ve Andrei, Victoria'nın anüsüne salyalar akıtarak aniden ona girdi.
Eşim ve ben anal seks yapmadık ve Vika'nın direnç göstermemesi cesaretimi kırdı. İnlediğini söylemek yetersiz kalır. Vika sadece acı ve zevkle çığlık attı, bu da Andrey'i tahrik etti ve Andrey onun anal deliğine boşalmaya başladı, bitirdiğinde Roman onun yerini aldı ve Victoria'yı büyük bir şekilde becerdi, geri çekilip sokuldu penisini onun kedisine soktu. Penis, Andrey'in spermiyle yağlanan Andrey'in anüsü boyunca kolayca ve hızlı bir şekilde yürüdü ve Roman da onun kıçına boşalmaya başladı. Bitirir bitirmez Oleg, Vika'yı ondan aldı ve zaten güçlendirilmiş penisiyle sedirin üzerine oturdu.Denis, Vika onu ona sırtını döndü, eliyle sikini tuttu ve kedisi sikinin üzerinde oturmaya başladı Denis, Vika'yı yakaladı ve onu kendisine doğru bükmeye başladı, böylece bacakları yerden kalktı, Oleg ayağa kalktı, kalçalarını omuzlarına kaldırdı ve Victorina'nın amına çift penetrasyon yapmaya başladı. Vika acıdan çığlık atmaya ve atlamaya başladı ama Denis'in elleri onu sıkıca tuttu... Oleg törende durmadı ve aniden ona girdi. Vika'nın başına tuhaf bir şey gelmeye başladı: coşku ve orgazm içinde zıplamaya çalıştı ve kendisini üyelerin üzerine sapladı.
Böyle bir sikişme uzun sürmedi, orgazmın yaklaşacağını tahmin ederek Victoria üyelerden çıkarıldı ve dizlerinin üstüne çöktü, mastürbasyon yaptı, Oleg ve Denis ağzına ve yüzüne boşalmaya başladı, Vika'nın yapmadığı sperm Yüzünden göğsüne damlayan damlaları tek başına yutmaya zaman ayırdı. Bir eliyle sperm kalıntılarını toplayıp ağzına gönderdi, diğer eliyle klitorisini okşadı. Daha sonra herkes giyinmeye başladı ve birkaç kelime konuştuktan sonra oradan ayrıldılar. Victoria banyoya girdi. Anın tadını çıkararak saklandığım yerden sürünerek çıktım ve sessizce bahçeye çıktım. Eşimi bu şekilde daha iyi tanıdım.
Gözetleme boynuzlamak ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version