Gözetleme boynuzlamakseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Gözetleme boynuzlamak

Post by Anonymous »

Eşim bir hastanede hemşire olarak çalışıyordu. Bazen geceleri de görevde olması gerekiyordu. O zamanlar düzenli bir gece vardiyası vardı. Evde tek başıma oturuyordum, sıkılmıştım, onu memnun etmek istiyordum ve ona çay ikramına pasta götürmeye karar verdim. Hastaneye yaklaşınca biraz rahatlamak için çalıların arasına atlamak istedim, pencerelerin hemen yanındaydılar, yoluma girip penisimi çıkarır çıkarmaz ofisin ışığı yandı.< /p> Eşim içeri girdi, elinde salatalar vardı, ardından da ellerinde şişelerle üç genç adam geldi. Biri güvenlik görevlisi, ikincisi nöbetçi doktor ve bir diğeri de beyaz önlüklü genç adamdı. Her şeyi masaya koydular ve içki içmek için oturdular. Dışarısı uzun süredir karanlık olduğu ve ışıkları açık olduğu için beni görmediler ama ben her şeyi mükemmel bir şekilde gördüm ve hatta biraz duydum. Doktorun doğum gününü kutladılar.

İçtiler, konuştular, şakalaştılar ve gözle görülür derecede sarhoş olmadılar. Müzik çalmaya başladı, doktor eşimin yanına gelip dans etmemi istedi. Ona sıkıca sarıldı ve dudaklarıyla yanağına dokunarak kulağına bir şeyler fısıldamaya başladı.

Ellerinin kadının kalçalarına düştüğünü ve onları sıktığını gördüm. Karısı ona daha sıkı sarıldı. Doktorun elleri bornozun altına girdi ve ellerinin çoktan külotunun içinde olduğunu fark ettim. İkisi de heyecanlanmıştı, adam çoktan küstahça karısının cübbesini kaldırmıştı ve ben onun külotunun çoktan indirildiğini, kıçını sıktığını ve elini bacaklarının arasında gezdirdiğini gördüm.

Karısı da aynı şekilde karşılık verdi ve pantolonunda beliren şişliği okşadı. Diğer iki adam şaşkınlıkla onlara baktı. Aniden karısı diz çöktü ve doktorun fermuarını açtı. Uzanıp penisi nasıl çıkardığını ve ardından adamın taşaklarını nasıl serbest bıraktığını gördüm. Felçli gibi durdum ve karımın penisimi ellerinde tutarak başımı açığa çıkarmasını, başkasının erkeğinin kıçını öpmesini ve sonra onu ağzına almasını izledim. Daha da derinleşiyor. Penisini nasıl yukarı bastırdığını ve taşaklarını yalamaya başladığını görüyorum.

Diğer iki adam da şefkat istedi ve yaklaştı. Karısı da penislerini çıkarıp tek tek ağzına aldı. Doktor bir şeyler söyledi, karısı kalktı ve muayenehaneden çıktılar. Yakında pencerede ışığın yandığını gördüm. Pencerelerin üzeri boyalıydı ancak boşluklar vardı.

İçlerinde buranın bir eş ve üç adamın girdiği bir duş odası olduğunu gördüm. Fazla vakit kaybetmediler; hızla karılarını soymaya ve her şeyi çıkarmaya başladılar. Karımı yine dizlerinin üzerinde görüyorum ama çoktan çıplak ve çıplak adamların siklerini emiyor. Devam etmek isteyen ilk kişi doktor oldu. Yaklaşık 45 yaşlarında bir adam, karısını dirseklerinin üzerinde öne doğru eğiyor, arkasında diz çöküyor ve onun kısa ama kalın penisinin amının içine nasıl girdiğini görüyorum.

Kıçından tutuyor ve bagaja doğru çekiyor. Dayanamadım, heyecanlı organımı çıkardım ve mastürbasyon yapmaya başladım. Doktorun işi bitince yerine güvenlik görevlisi geldi. Penisini ona soktu ve hareket etmeye başladı, ikinci adam tereddüt etmeden önde durdu, karısı penisini eline alıp ağzına yönlendirdi.

İki adamın aynı anda karımı sikişini izlerken mastürbasyon yaptım. Dürüst olmak gerekirse uzun zamandır bunun hayalini kuruyordum ve birdenbire gördüm. Arkamdaki gardiyan tempoyu arttırdı, sikini daha derine ve daha hızlı sürüyordu, karım kıçını salladı, ne kadar iyi hissettiğini gördüm. Bir süre sonra tempo özellikle hızlandı, sonra poposunu ona bastırdı ve fark ettim ki su sızdırıyordu!

Genç bir adam kaldı. Arkamda durdu ve üçüncü üyenin karımı parçalamasını izledim. Bu düşünceler penisimi sertleştirdi. Karımın bir daire içinde dolaşmasına izin verdiler! Bunu gördüm ve sarsıldım. Ama gördüğüm kadarıyla orgazm oldum ve geldim. Ve gördüğüm şuydu ki genç adam karımı arkadan parçalıyordu. Doktor önde durdu, karısı ağzını açtı ve penisini oraya sokmak yerine. Bir akıntıya izin verdi. Karımın nasıl sikildiğini ve ağzına işediğini gördüm. Direnmedi bile; şehvetli bir kadının heyecanı yüzünde okunuyordu.

Genç adam işini bitirdiğinde onun etrafında durdular, mastürbasyon yapmaya ve onu spermle doldurmaya başladılar ve ardından üç taraftan da üzerine işediler. Jetleri ağzıyla yakaladı ve spermi vücudunun her yerine sürdü. İşleri bitince hep birlikte duş alıp ofise döndüler. Karısı çıplaktı ve üzerine düğmesiz bir sabahlık atılmıştı. Biraz dinlendikten sonra masanın üzerine koydular ve eşim ikinci kez daire çizerek dolaştı. Hatta birbirlerinin arkasında sıraya bile girdiler. Sonra penislerinin üstüne oturdu, onu her pozisyonda yırttılar.

Pencereden ona baktım ve zaten spermle kaplı olan penisimi çektim.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Gözetleme boynuzlamak
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    54 Views
    Last post by Anonymous
  • Grup seks, boynuzlamak.