Uyumsuzluk ya da kafanda neler oluyor?kadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Uyumsuzluk ya da kafanda neler oluyor?

Post by Anonymous »

Durumsal
Hastane ile buluşma muhtemelen 6'ya yakın ama yine de tam olarak 5.
Mamba ile tanışın.
36 yaşındayım yandım 38
Bir kafede buluşup öpüşmek. Hemen yanımıza oturdular. Şarap sipariş ettim, oturup suşi sohbet ettik.
Bacaklara ve kollara kinestetik erişimi açıyorum. Kız k+. Derin bir sesle konuşmak, sürekli sağ gözün içine bakmak veya dalgın bir şekilde sağ göze bakmak.
Beni ürperten çok tuhaf bir görünümün olduğunu söylüyor.
Kız saçlarını bükerek bana doğru yarı dönerek oturuyor. ++ yakınına oturduk. NLP hikayeyi anlatmaya başladı, kız gözlerini devirdi, hikaye sırasında aynı kinestetik kişinin sesi. Hikayenin sonunda gözyaşları aktı. Kıza sarıldım, sonra alnını öpmeye başladım, elimin tersiyle gözyaşlarını sildim. Beni kucağına aldı ve nefes alamaz duruma gelene kadar bana sarıldı. Daha sonra gitmesine izin verildi.
5 dakikada ve bu kadar miktarda farklı duyguları yakaladığım ilk kişi sensin diyor. Sanki benimmişsin ve uzun zamandır seninle birlikteyiz diyor. Çok hafif.
Şınav çekmeye başlıyorum. Kulaktan ve boynundan öpüyorum. K++. Hadi dudaktan öpelim. K+++. Kızın dili hayatını ağzımda yaşıyor. Daha sonra tişörtün altına basın.
Saçını koklamaya başladığımda gözlerimin dolduğunu ve sanki kapanıyormuş gibi olduğumu fark ettim.
Sütyenin altına basın. Onu aldı. Sandıklara tam erişim.
Sıkılmaya başladım. Herhangi bir dokunuşta gözlerini devirir. Kalçalarıma kadar iniyorum. Eğik şapkayı ellerimle okşamaya başlıyorum.k+++++. Kapanıyormuş gibi hissetmeye başladılar.
Stupor - kulübe yok.
Onu uğurlamak için bir taksiye biniyoruz. Yol boyunca parmakları birbirine dolanmış halde elimi tutuyor. Parmaklarımı sıkıyorum ve gözlerini deviriyor.
Girişte her şey yeniden başlıyor. Duvara bastırarak onu boğmaya başlıyorum, gözlerini deviriyorum ve inliyorum. Ayağını bacaklarımın arasına bastırıyor. Dilimin göğüslerine tam erişimi var. Sonra ellerini alıyorum, kazağımın altına koyuyorum, her şeyi keşfetmeye başlıyorum ve aniden elini kaplan yavruma doğru indiriyorum. Dokundu ve elini çıkardı. Kızın hızlı nefes alması var. Demirden yapılmadığımı söylüyor. . Ama bu girişi yapamıyorum. Onu davet edemiyor, arkadaşı evde. Hiç 0 seçeneğim var.
Ozhp ne zaman izinli olduğunu söylüyor. Bugün konuşuyorum). Veya bir hafta içinde.
Vedalaştık. Bu akşam için SMS yoluyla teşekkür ederiz.
Ertesi gün aradım ve arkadaşlarla bir bara gidelim, sonra birlikte takılırız dedim. Bir arkadaşım bir daire ödünç aldı.
Kız başka bir şehirden başka bir arkadaşımın beni görmeye geldiğini, gelemeyeceğimi söylüyor.
Aradım ve sanki tanışıklığımızı pekiştirmemiz gerekiyormuş gibi seni gerçekten görmek istediğimi söyledim.
yanık'dan itibaren donma tamamlandı. Tekrar diyor ki, hafta sonunuz buluşalım.
Bugün itibariyle kafede yapılan toplantının üzerinden 2 gün geçti.

Şu anda yazmamaya veya aramamaya karar verdim. 2 gün geçti bile.

Toplantıdaki duygu okyanusu nedeniyle, "kahkahalar ve keskin gözyaşları, sonra tekrar kahkaha, hayal kırıklığı, aydınlanma, yine gözyaşları ve yine kahkaha." Bu 10 dakika içinde gerçekleşti. 2 kez ağladım. Yani, duygu okyanusu nedeniyle telefonumu çağrılar ve mesajlarla havaya uçurması gerekir - AMA.

Her şey sakin olduğu kadar sessiz.

Neden bende uyumsuzluk var? Yanlış davranış!!!!

Bir kafede duygusal dalgalanmalar konusuna değindi, iddiaya göre bir adam bu tekniği arkadaşı üzerinde (muhtemelen kardeşimiz) denemiş, bu konuyu çok çabuk sızdırdım, nedenini biliyorsunuz.

Sizce kendisi mi salıncak ayarlamaya çalışıyor?
Ona ne oluyor? Ben bizzat onu balkonun altında serenatla ve ağzımda bir gülle bekliyorum.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post