Neler olduğunu anlamıyorumkadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Neler olduğunu anlamıyorum

Post by Anonymous »

Ben 21 yaşındayım, kız ise 17. Bir kızla böyle bir iletişim kurma konusundaki ilk deneyimim tam bir karmaşaydı. Korkak olduğumu anlıyorum, beni yargılama. Sadece desteğe ve tavsiyeye ihtiyacım var. Foruma yeni katıldım, kendimi geliştirmeye yeni başladım.

4 ay önce tanıştım ve çok aşık oldum. Beni yürüyüşe davet etti, çok çabuk yakınlaşmaya başladılar, karşılıklılık vardı, “Seni asla bırakmayacağım”, “Senin yanında olabildiğince rahatım” ifadeleri vardı. Ancak zamanla, "Yakında benden nefret edeceksin", "Zamanla farklı davranmaya başlıyorum" şeklinde algılamaya başladım. Toplantılarda inisiyatif benden, yakınlaşma olarak ondan geldi. Hızla sarılmaya, Fransız öpücüğüne başladılar ve hızla üzerime mümkün olan her şekilde tırmanmaya başladılar. Son görüşmemizde tam anlamıyla üstümde yatıyordu, ceketinin altını okşayacak noktaya geldim ama daha ileri gitmeye cesaret edemedim (her şeyi kendisi yaptığını anlıyorum, sadece buna katlanmak zorundaydım) . Sonra iki haftalığına eve gitti ve şöyle dedi: "Bu iki haftayı nasıl atlatacağımı bilmiyorum." İşte bu kadar. "Çok ders çalışıyorum, ailem beni strese sokuyor" bahanesiyle tüm toplantıları iptal ediyor. .” Bir aydan fazladır birbirimizi görmüyoruz. Sonunda anlaştık ve şarap aldık. Sadece planlanan saatte gelmedi. Anlaşmazlığa düştüm, ondan "kimseyi görmek istemediğini" öğrendim. Ve o andan itibaren uzun süre korkunç bir şekilde TFNing yapmaya başladım. Onu sürekli bununla rahatsız ettim (büyük olasılıkla her şey yoluna girecekti) Birkaç gün onu görmezden geldim), son tartışma sonucunda ağlamaya ve intihardan bahsetmeye başladı, ben de kendimi sinir krizine soktum, sonunda şöyle dedi: “Erkeklerle ilişkiye hazır değilim .” Korkunç bir durumdaydım. Gücümü topladım, 3 gün boyunca görmezden geldim, sonra forumla tanıştım ve ona karşı daha küstah davranmaya başladım, kendime baktım, karşılıklı bağımlılıkla ilgili sorunları çözdüm ve çok daha fazlası. Böylece farklı bir şekilde iletişim kurmaya başladık.

Bir hafta önce dilini dişlerinin arasında gezdirdiği ve dişlerini ısırdığı bir video göndermeye başladı ("birlikte" olduğumuzda bu asla gerçekleşmedi.) Bugün banyodan bir video gönderdim. Sıradışı bir şey yok. Sadece bacaklar ve aynı. dudakları ısırıyor Ama... O ne - videoda diyor ama ses yok. Bunu başka birine gönderdiğini ve sonra bana ilettiğini varsayıyorum (ve sesi kapattı Birine hitaben söylenen sözleri duymamak.) Bir kere bile görüşme talebinde bulunmadım, sadece onu buna yönlendirmeye çalıştım (bir şey görmek istersen gel). Bir kez randevu aldım ama randevudan sonraydı. spor salonunda ve belirlenen saatten bir saat önce aldım, "Her şey acıyor."

Kafam karıştı. Bunu bana neden gönderdiğini bilmiyorum. Ancak bu onu acı verici hale getirir. 3 kızla randevu aldım, bu yönde çalışıyorum. Ama ben bunu istiyorum ***, bu benim zevklerime en yakın şey. Ve bu bir prensip meselesi, bundan sonra kendime olan saygımı büyük ölçüde artıracağım. Hâlâ şansım var mı ve buna değer mi?
Mat. 2 ceza puanı

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post