Hormonlar, çekiciliği ve sevgiyi nasıl hissettiğimizde önemli bir rol oynar. Örneğin oksitosin “aşk hormonu” olarak bilinir ve yakınlık ve güven duygularının yaratılmasına yardımcı olur. Bu hormonların ilişkilerimizde ne kadar önemli olduğunu düşünüyorsunuz?
Hormonlar, çekiciliği ve sevgiyi nasıl hissettiğimizde önemli bir rol oynar. Örneğin oksitosin “aşk hormonu” olarak bilinir ve yakınlık ve güven duygularının yaratılmasına yardımcı olur. Bu hormonların ilişkilerimizde ne kadar önemli olduğunu düşünüyorsunuz?
Durumsal
Hastane ile buluşma muhtemelen 6'ya yakın ama yine de tam olarak 5.
Mamba ile tanışın.
36 yaşındayım yandım 38
Bir kafede buluşup öpüşmek. Hemen yanımıza oturdular. Şarap sipariş ettim,...
Becerdin...en yüksek derecede tatmin anlamına gelen harika bir kelime 6 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
Siktir kelimesini duyunca, takside çalışırken yolcunun “Sarhoş oldum, siktim, ben de...
Ben 21 yaşındayım, kız ise 17. Bir kızla böyle bir iletişim kurma konusundaki ilk deneyimim tam bir karmaşaydı. Korkak olduğumu anlıyorum, beni yargılama. Sadece desteğe ve tavsiyeye ihtiyacım var....
Ve yine kızların nasıl kaka yaptığı sorusu aklıma geliyor. Yani bunu hangi şartlarda yapmayacaklar? Bazı nedenlerden dolayı bazıları utangaçtır, bazıları ise değildir. Geçenlerde ofiste bir iş...