Anekdotsal durumseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Anekdotsal durum

Post by Anonymous »

Kişisel gelişim koçu olarak çalışıyorum ve bundan iyi para kazanıyorum. Biliyorsunuz, son zamanlarda hizmetlerime çok talep var, dolayısıyla eğitim programı bir yıl önceden planlanıyor. Doğru, ülkenin her yerindeki seminerlerle çok seyahat etmeniz ve bazen yurt dışına seyahat etmeniz gerekiyor. Şikayet etmek günah ama işin kötü tarafı neredeyse hiç evde olmuyorum.

Kırk altı yaşındayım ve evliyim. Eşimin adı Tamara. Benden bir yaş dört ay büyük. Öyle oldu ki çocuğumuz yok. Bununla ilgili olarak eşimin depresyonu var ve artık kronik aşamaya girmiş durumda. Tamara için canım yanıyor çünkü onu delice seviyorum ve ona daha fazla ilgi göstermek yerine onu sürekli dairede yalnız bırakıyorum.

İş gezilerimden birinde, eve erken dönme fırsatım oldu. Eşime sürpriz yapmayı umduğum için onu uyarmadım. Farkında olmadan kendimi bir şakanın kahramanı haline getirdim.

Sabah saat beşte anahtarımla ön kapıyı açıyorum. Çantamı koridorda bırakıyorum, üstümü çıkarıyorum ve parmak uçlarıma basarak yatak odasına giriyorum. Mutfağın önünden geçerken, çevredeki görüşümde üzerinde trukhandan başka bir şey olmayan bir tür tuzlu krakerin musluktan su içtiğini fark ediyorum. Sulama çukurundaki bir geyik gibi, yoldaşım da varlığımı fark etmiyor. Ancak benim durumumda geyikle karşılaştırma çok daha başarılı. Sonra tuvaletteki sifon sesi duyuyorum, sese doğru dönüyorum ve Tamara'nın tuvaletten çıktığını görüyorum. Eşim bana korkmuş gözlerle bakıyor ve tuhaf bir duraklama oluyor. Eşimi tepeden tırnağa incelediğimde külot giymediğini ve sabahlığının eteğinin altından en sevdiğim tüylü saçlarımın parıldadığını fark ediyorum.

Eşimi sevgilisiyle yakaladığımı anlayınca yaban domuzu gibi silaha koştum. Onları öldürmek istediğimden emin değilim ama içgüdülerim bana bunun yapılacak doğru şey olduğunu söyledi. Silahlı olarak sorgulamaya başladım. Beni aldatan gencin henüz yirmi altı yaşında olduğu ve yeni komşumuz olduğu öğrenildi. Ayrıldığım gün o ve Tamara'nın yolları bahçede kesişti ve aynı akşam Kirill ilk kez bizi ziyarete geldi. Hanımımı duygusal olarak iyice tedavi eden genç adam, hanımın manevi boşluğundan yararlandı ve onu penisiyle doldurdu. Bu adamdan kişisel gelişim dersi almalıyım.

Kirill'i çiftliği vurmakla tehdit ederek onu mayolarını çıkarmaya zorladım. Boyutu değerlendirdikten sonra bu konuda onunla rekabet edemeyeceğimi fark ettim. Penis gerçekten çok büyüktü; yirmi yedi santimetre. Adamın sünnet derisindeki kırmızı leke, benim yokluğumda muhabbet kuşlarının takla atarak iyi vakit geçirdiğini gösteriyor olabilir. Kanıtları doğrulamak için eşime bir tabureye oturmasını ve bacaklarını açmasını söyledim. Şüphelendiğim gibi, şapkasının bu canavar tarafından ciddi şekilde hasar gördüğü ortaya çıktı. Görünüşe göre saatlerce sikişmekten dolayı iç dudakları şişmiş.

Nedenini bilmiyorum ama o anda üzüntümü bir arkadaşımla paylaşmak istedim. En yakın arkadaşım Anton'u aradım ve gelmesini istedim.

Misillemeleri bekleyen Kirill tamamen boynunu büktü. Karımı bir kez daha sikmek isteyip istemediğini sorduğumda genç adam başını öne eğerek sessizce bunu istemediğini söyledi. Garip ama bir nedenden dolayı bunu istedim. Benden yirmi genç bir adamın karımı mutfak taburesinde nasıl sikeceğini görmek istedim.

Şartı açıkça belirledim: Ya penisini Tamara'ya sokacak, ya da onu kasıklarından vuracağım. Nasıl tepki vereceğini bilemeyen çocuk bir ayağından diğerine geçti. Silahı taşaklarına dayadım ve siki şimdi sertleşmezse hiçbir zaman sertleşmeyeceğini söyledim. Kirill tehdidi bir söz olarak kabul etti. Nasıl çalıştığını bilmiyorum ama otuz saniye içinde asker savaşa hazırdı.

Grief Casanova, Tamara'ya katılmak istedi ama Tamara onu elleriyle itti. Başka çaresi olmadığını anlayan adam, eşimin ellerini sırtına koydu, onu masaya bastırdı, köpek stiline soktu ve arkadan içeri girdi. Karısı tekmeledi ve ağladı ama çok geçmeden ya kendini toparladı ya da bundan keyif almaya başladı. Mutfak titriyordu, tabaklar çatırdıyor, tencereler takırdıyordu. Tamara önce inledi, sonra açıkça çığlık atmaya başladı. Kirill sabahlığının eteğini kaldırdı ve Tom'u geniş, alçak kalçalarından yakaladı. Sanki hayatında son kez sikmiş gibi karımı sikti. Kocaman topları Tamara'nın tıraşsız kasıklarına çarpıyordu.

Görünüşe göre ben gelmeden önce bu çift zaten seks yapmıştı, bu yüzden Kirill işini çabuk bitiremedi. Ama eşim tam tersine o kadar sert geldi ki zar zor ayağa kalktı.

Bir bakış açısı değişikliği isteyerek sevgilileri bir tabureye oturttum ve şimdi Toma partnerine dönüp penisinin üzerine atlıyordu. Kirill karımın büyük kıçını elleriyle yakaladı ve benim isteğim üzerine kalçalarını iki yana açtı. Daha fazla kayıtsız kalmak istemediğim için yanına gittim ve Touma'yı arkadan yakaladım. Her ne kadar penisim onun vajinasındakinden daha düşük olsa da, Tamara rektumunu istila etmeme acı verici bir tepki verdi. Avantaj sağlamak için karımın kocaman, hafif sarkık göğüslerini iki elimle yakaladım. Meme uçlarının nasıl şiştiğini hissedince karımın çok heyecanlandığını fark ettim. Karımın kahverengi saçlarının aromasını içime çekerek, onun rahat anal deliğine sıcak sperm akıntısı döktüm. Kenara çekilerek Kirill'e baktım; boşalmaya hazırdı. Son birkaç gündür bu adamın hanımımı birden fazla kez hayal kırıklığına uğrattığından şüpheleniyorum ama bunu benim önümde yapmak istemedi. Belki bunun beni kızdıracağından korkan Kirill, Tamara'yı penisten çıkarmaya çalıştı ama ben onu durdurdum ve içeri boşalmasına izin verdim. Gerginliği sonuna kadar bastıran genç adam, yumurtalarının içindekileri doğrudan karımın rahmine gönderdiği için rahatladı. Herkes gibi o da kasılmalar geçirdi.

Eşime bir yabancının cinsel organını içinde hissetmekten hoşlanıp hoşlanmadığını sordum ve dürüstçe yanıt vermesini bekledim. Yalan söylemenin bir anlamı olmadığını anlayan Tamara, gözlerinin önündeki perdenin ardından mutlu bir unutuş içindeyken bana baktı ve olumlu bir şekilde başını salladı. Rehinelerime bir seçenek verdim: Ya devam edeceğiz, ya da onların işini bu lanet mutfakta bitireceğim.

İkisini de silah zoruyla tutarak Kirill ve Tom'u oturma odasına götürdüm. Yürürken, sevgilimin kasıklarından beyaz sıvı damlacıklarının aktığını, yere damladığını, mutfaktan oturma odasındaki kanepeye kadar iz bıraktığını gördüm.

Çocuğa kanepeye oturmasını söyleyerek eşime onun önünde diz çökmesini ve ağzının yardımıyla Kirill'in penisini dik duruma getirmesini söyledim. Süreci hızlandırmak için, sikin dik konumda olması gereken saat başına on dakikalık bir sınır belirledim. Tom hemen diz çöktü ve emmeye başladı. Bana göre, beni hiç bu kadar zevkle emmemişti. Görünüşe göre genç biberi seviyordu. Şaşırtıcı bir şekilde, yirmi yedi santimetrelik etin neredeyse tamamını yutmayı başardı. Tamara bir eliyle adamın büyük tüylü toplarını ezdi, diğer eliyle de silahı adamın göğsüne koyup Kirill'in meme ucunu çimdikledi. Oral seksten tahrik olan eşim elini bacaklarının arasına koydu ve orta parmağını amının içine sokmaya başladı.

Bu sırada kapı zili çaldı. Görünüşe göre Antokha geldi diye düşündüm. Tamara o kadar dalmıştı ki yaban turpu ağzından bile çıkmıyordu. Ve Kirill, ölümünün geldiğini düşünerek ciddi şekilde gerildi. Kilitli değil diye bağırdım. Arkadaşım, bir hesaplaşmanın planlandığına karar vererek, yedek olarak aldığı oğluyla birlikte daireye geldi.

Yeni gelenleri ayakkabılarını çıkarmadan oturma odasına davet ettim. Burada bulmayı beklemedikleri bir şey buldular. Özellikle arkadaşımın oğlu Dima'nın yüzündeki şok açıkça görülüyordu.

Durumu kısaca anlattıktan sonra Anton'dan tavsiye aldım: Bu pislikleri ormana götürün ve orada öldürün. Yaklaşımı tahmin edilebilirdi, tıpkı Antokha'nın hala o eğitimden olduğu gibi. Genel olarak Dima'yı da aynı şekilde büyüttü. O da kızararak durdu ve karımın çıkıntılı kıçına dikkatle baktı. Evimize birden fazla kez geldi ama Tom Teyze'yi hiç böyle görmemişti.

Dima'ya daha önce bir kadınla birlikte olup olmadığını sordum. Babasına baktı. Anton ne demek istediğimi anladı ve artık büyümeye başlama zamanının geldiğini söyledi. Dimon biraz tereddüt etti ve biraz rahatsız olduğu açıktı.

Karıma doğru yürüdüm, onu kalın saçlarından yakaladım ve onu en sevdiği "şekerden" zorla ayırdım. O zamana kadar Kirill'in penisi zaten olması gerektiği gibi duruyordu. Dima'nın yaklaşmasını istedikten sonra Tamara'ya adamı emmesini söyledim. Bunu dostane bir şekilde yapmak istemediğinde yüzüne güçlü bir tokat attım, böylece avuç içi izim yüzünün yarısında iz olarak kaldı. Anton, oğluna daha cesur olmasını ve Tamara Teyze'nin onu memnun etmesine izin vermesini tavsiye etti. Dima pantolonunun belindeki bağcıkları çözdü ve eşofmanını iç çamaşırıyla birlikte aşağı çekti. Genç adamın siki taştan daha sertti. Dima'nın önünde diz çöken Tamara, amını yanağından tuttu. Tamara, Dimka'yı hayatı boyunca tanıyordu; üstelik o onun vaftiz annesiydi.

Kirill sanki kanepeye çivilenmiş gibi oturuyordu. Benim ısrarlı isteğim üzerine, kendini emme Toma'nın arkasına konumlandırdı ve onu onun kıçına soktu. Anton ve ben durup süreci kenardan izledik.

Anladığım kadarıyla bu onun ilk cinsel deneyimi olan Dimka'nın hayatı uzun sürmedi. Onun yaşında beklendiği gibi o kadar çok sperm döküldü ki Tamara'nın yutmaya vakti olmadı. Meninin bir kısmı vaftiz annesinin sakalından ve göğüslerinden aşağı aktı. Sadakatsiz karımı boğazına kadar spermle beslemek için Kirill'e sikini kıçından çıkarmasını ve yemek borusuna iyice vurmasını emrettim. Son orgazma rağmen penisi hala ayakta olan aynı Dima'ya Kirill'in yerini almayı teklif ettim. Ancak, eşek yerine ana deliği kullanmanızı ve teyzenizin amını dokunmanızı tavsiye ettim. Heyecandan bunalan adam Tamara'nın arkasında diz çöktü, onu kalçalarından tuttu ve rahat bir seviyeye sabitledi. Sonra ilk kez değil ama Dima vajinaya girdi. Gözlerini onların sallanmasından ayırmadan leğen kemiğini Toma'nın soğuk ekmeklerine vurdu.

Anton oğluna gururla baktı ve yol boyunca tavsiyelerde bulundu. Tamara aldığı zevkten dolayı gözlerini kapattı. Bacaklarının arasından kendi sıvıları damlıyordu. Tamara'nın kalçalarının iç kısmından nem akıntıları akıyordu. Kirill iki eliyle kulaklarını tutarak boğazını sertçe sikti. Toma elini yere koydu ve diğer eliyle onun sarkan memesini yakaladı. Kendi başına meme ucunun halelerini büktü, bu da onun dört ayak üzerinde istikrarlı bir şekilde durmasına izin vermedi. Bu nedenle Toma, Kirill'in ellerini göğsünün altına koydu ve kendisi de daha dengeli bir pozisyonda durdu.

Dima ilk başta çok hızlandı ve sonra aniden durdu, Tamara'yı sarkan karnından yakaladı, güçlü bir şekilde öne doğru eğildi ve neredeyse sırt üstü yattı. Dimon'un karımın derinliklerine indiği açıktı. Kirill de neredeyse onunla aynı anda Tamara'nın boğazından aşağıya bir akıntı akıttı. Karıma her iki ucundan da sperm pompalayan genç pislikler yetişkin bir kadında şiddetli bir orgazm yarattılar ve yaşlı kadınım gözlerini devirerek yere çöktü.

Eşime onun için henüz hiçbir şeyin bitmediğini söyledikten sonra arkadaşım Anton'un gençlere yakalanan hilecilerle nasıl başa çıkılacağını göstermesini önerdim. Telefonunun kamerasını açan Antokha, Tamara'nın yüzünü her açıdan kaydetmeye ve ayrıca mevcut durum hakkında yorum yapmaya başladı. Dış ses, gelecekteki izleyicilere, sadakatsiz eşin kamuoyu önünde kınanması konusunda, kadının bunu hak ettiği için bir daire içinde dolaşmasına izin verildiğini ve yasal koca olarak benim, bu deriyi ve onu herifi öldürme hakkına sahip olduğumu bildirdi. Kirill'i kastetmişti ve mahkeme bunun için beni aklamalı. Anton, Tom'u saçından yakaladı ve yeni İnternet yıldızının gözyaşlarıyla lekelenmiş yüzünü yakın çekimde filme aldı ve ardından benim iznimi alarak videoyu hemen ağa yükledi.

Tamara'ya hazırlanması için bir saat verdim ve sonra onu, Kirill'le birlikte kapıdan dışarı attım. Anton beni adama fiziksel şiddete başvurmaya ne kadar ikna etmeye çalışsa da buna değmeyeceğine karar verdim. Aslında yıllardır evli olduğum kadına daha çok kızıyordum ama ona daha fazla soru sormak istemiyordum. Alacağı “ün”, durumun acılığını anlamasına ve normale dönmemesine yetecektir.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post