Termometrenin haince 30 ° C'nin altına düşmek istemediği sıcak bir yaz haftasonunda, arkadaşlarım ve ben bir kır eğlence merkezine gittik. Ucuz değil ama bir yüzme havuzu, klimalı odalar ve barbekülü bir çardak. Güzellik. Yıllardır karşılıksız aşık olduğum komşum ve eski dostum Olya'nın spa otelinden havuza çıktığını görene kadar eğlendik. Hala 25 yaşımızdayken duygularım soğumuş olsa da (ve şimdi zaten 30 yaşındayız), kalp bölgesinde bir şeyler atladı. Gölgede oturdum, arkadaşlarıma tek heceli cevap verdim ve gözlerimi Olya'dan ayırmadım: saçlarını sarıya boyadı, iştah açıcı ganimetini ve aynı ince atletik bacaklarını sergiledi. Sonunda yoldaşlarımdan biri gözüme çarptı ve yüksek sesle sordu:
- Seryoga, neden bahsediyorsun? Olka'ya mı bakıyorsun?
Onu tanıyor musun? Şaşırarak sordum.
- Hala bilmiyorum. Onu bölgedeki herkes tanıyor. Eğer ne demek istediğimi anlıyorsan. Haince güldü.
Komik değildim ama incindim. Yani ben orada rezil olurken ve ona aptalca şiirler yazarken o herkese verdi mi? Sadece bana güldün. Ne kadar aptalmışım...
- Onun artık bir web kamerası kadını ya da eskort olduğunu duydum. - Başka bir arkadaşım söyledi.
- Seryoga, git ona merhaba de. Zaten otuz vuruş ve köşeden göz atarak bakire gibi davranmaya devam ediyorsun. Yanına gidin ve ona her şeyi anlatın.
Ve gerçekten söyleyecek bir şeyim vardı. O bir eskort olduğuna göre neden bir eskortun hizmetlerinden yararlanmıyorsunuz? Benim para konusunda hiçbir sorunum yok.
Olya'nın sırtüstü yattığı şezlonga gidip, zarif sırtımı ve kıçımla lezzetli bacaklarımı güneşe maruz bırakarak, kararsız bir şekilde oturdum, bacaklarını kenara doğru hareket ettirdim.
- Olya, merhaba. Nasılsın?
- Vay, Seryozha, merhaba! Kaç yıl, kaç kış.
- Ve hâlâ çok güzelsin. Sana yardım edeyim. - Yanında güneş kremi gördüm, parmaklarıma birkaç bezelye sıktım ve izin beklemeden Olya'nın sırtına sürmeye başladım.
Teşekkür ederim Serezha. Sen de iyi görünüyorsun. Başını çevirdi ve kendini tamamen masajıma verdi. Sanki neredeyse 5 yıldır birbirini görmeyen iki yabancı insan değil de, evli bir çiftmişiz gibi.
– Genel olarak nasılsın Olya, neler yapıyorsun? Sokaklar ya blog yazarı olduğunuzu ya da halkla ilişkiler yaptığınızı fısıldıyor. - Krem uzun süredir emiliyordu ve ben yavaş yavaş beline ve alt kısmına doğru inerek sırtına masaj yapmaya devam ettim.
- Bir dereceye kadar. Olya gülümseyerek cevap verdi. – Gerçekten videoyla çalışıyorum. Uzun süre açıklamak sizin için ilginç olmayacaktır. Sen nesin?
- İyiyim, BT alanında ekip lideri rütbesine ulaştım, Avrupa'da çalışıyorum, bir hafta önce bir el arabası satın aldım, yakın zamanda yeni bir dairenin onarımını bitirdim. Şikayet edecek bir şey yok. - Hemen kozları kullanmaya karar verdim ve 15 yıldır bu mücadeleyi sürdürüyorum.
- Aferin, senin adına sevindim. Böylece beni yanağımdan öpmeye korkmadan önce kendine daha çok güvendiğini görüyorum. Ve artık kaslara sahip oldu ve özgüven kazandı.
Açıkçası onun elastik kıçını okşuyordum, sıkıyordum ve etrafta kimse yokken zar zor farkedilen şaplaklar atıyordum. Yüzme şortlu horoz son derece gergindi.
- Ol, burada bir daire kiraladım, kondansatör var ve mini barda şampanya soğuk. Belki gidip sohbet edelim, tabiri caizse gençliğimizi hatırlayalım mı?
- Neyse neden gitmeyeyim ki bana boşuna krema sürdü.
Olya'yı odada bırakarak arkadaşlarıma döndüm. Cesaretlendirici parmaklar gösterdiler ve net jestler gösterdiler. Ben de ona gülümsedim ve kemikleri şortun elastik bandının altına gizledim.
Odaya girdiğimde şampanyayı çıkardım, ciddiyetle açtım ve odada bardak olmadığı için doğrudan boğazımdan içtim.
- Seryozha, bu aptal, çok kötü kokulu kremi hemen yıkayacağım.
Hiç utanmadan banyonun girişinde mayoyu çıkardı ve içeri çıplak girdi. Kapıyı kapatmadan birkaç dakika sonra banyo yaptı, havlu bornozunu giydi, kuşandı ve yanıma geldi. Çok güzel bir şekilde masadan bir şişe aldı ve birkaç derin yudum aldı.
- Peki Seryozha, orada ne hakkında konuşmak istiyordun? - Olya sinsice kısılmış gözlerinin arasından baktı ve bir Asyalıya benziyordu.
- Her zaman senin peşinden koştuğum ama kahrolası arkadaşlık alanından çıkamayacak kadar korkak ve çekingen olduğum hakkında. Erkek arkadaşlarının nasıl değiştiğini görünce üzüldüm ve sen de yazışmalarda bana onlar hakkında şikayette bulundun. Ancak artık her şey değişti.
– Evet, ne değişti?
- Daha fazla beklemeyeceğim.
Kalktım ve şampanyamdan birkaç yudum aldım. Şortunu çıkardı, traşlı kasıklarını ve kazığa bağlı 17 santimetre kalınlığındaki penisini ortaya çıkardı. Olya'yı elinden tuttu, sandalyeden kaldırdı, sabahlığını çözdü, açtı ve birkaç saniye muhteşem vücudunu inceledi. Evet, ona model diyemezsiniz: bir yerlerde selülit var, küçük bir karın var ama yine de kadınsı ve çekici.
Olya'nın elini tekrar alıp penisimin üzerine koydum ve gözlerimi kapattım. İşte burada, bir gençlik hayali gerçekleşti. Olya elini ustaca hareket ettirmeye başladı ve ben göğsüne yapıştım, göğüslerinin küçük tümseklerinde çıkıntılı meme uçlarının tadına baktım. Dudaklarını ve boynunu öptüm, elimi indirdim ve parmaklarımı ıslak rahmine daldırdım. Olya inledi. Elbisesini yırttım, onu yatağa ittim ve yüzümü amının kıvrımlarına bastırdım. Sadece mesleği hakkındaki teoriyi doğrulayan samimi bir saç kesimi vardı. Ağzımla özenle çalıştım ve kolayca onun içine kayan parmağımı kendime yardım ettim. Fışkırtıyor mu? Yüzümü kaldırdım, ikinci parmağımı ekledim ve parmaklarımla ritmik olarak onu sikmeye başladım: inledi, komşuları korkuttu, ellerimde kıvrandı, saçımı tuttu ve gerçekten de yaklaşık 7 dakikalık bir swotlamadan sonra bitirmeye başladı, halıya renksiz bir sıvı sıçraması.
Onun nefes almasına izin vermedim. Gelir gelmez onu sırtından karnına doğru çevirdim ve arkadan ona bağlandım.
- Olya, prezervatifin var mı?
– Hayır, peki ya sen?
– Bunu yapacağınızdan emindim.
- Neden bu kadar güven var?
- Peki, mesleğiniz nedeniyle.
Anlamıyorum.
- Tamam, bunu daha sonra tartışırız. Biz ne yaptık? Seni şu anda istiyorum, hiçbir yere gitmiyorum.
- Doğum kontrol hapı kullanıyorum ve yakın zamanda testler yaptırdım, temizim.
- Ve uzun zamandır kimsem yok.
Anlaştığımızı düşünün. Olya'yı geniş kalçalarından tuttum, sikimi yuvarlak kalçalarının biraz üzerine kaydırdım, susturucu amına tokat atarak ikimizle de alay ettim ve keskin bir hareketle içine girdim. Düşündüğümden daha dardı. Yağlama iyiydi, bu yüzden dar alanlardaydı ama rahatsız olmadı. Acele etmemeye ve anın tadını çıkarmaya çalıştım ve saçmalamak istemedim. Orgazma yaklaştıkça hızımı değiştirdim, pozisyonlarımı değiştirdim, durdum, onu dışarı çıkardım ve birkaç dakika tekrar yaladım, sonra tekrar sikişmeye devam ettim. Kesinlikle 40 dakika içinde iki kez daha bitirdi.
Üstüme atladıktan sonra ikimiz de ayağa kalktık ve onu duvara yasladım. Kollarını duvara dayadı, ben de ona sıkıca sarıldım, göğüslerini sıktım, ellerimle karnını okşadım, kendimi indirdim ve parmaklarımla aşağıya yardım ettim. Boynunu ve sırtını öpücüklerle kapladı ve kulağına onun ne kadar seksi ve karşı konulamaz olduğunu fısıldadı. Sonunda orgazmın yaklaştığını hissettim.
- Seryozha, yine bitirmek üzereyim ...
– Ben de….
Kıçını esirgemeden şaplak atmaya ve hızımı artırmaya başladım. İkimiz de inliyorduk ve bacaklarının yeniden bir orgazm nedeniyle titrediğini hissettiğimde kendimi bıraktım. Bir üyeyi çıkarmak için zar zor zamanım oldu ve hızla mastürbasyon yapmaya devam ederek, boynuna ateş ederek sırtına saldırmaya başladım. Bitirdiğimde tekrar yerleştirdim ve ereksiyon tamamen kaybolana kadar bir düzine telaşsız hareket yaptım.
Yorgun bir halde tutkuyla öpüştük ve duşa gittik.
- Seryozha, harikaydı! - Sperminin yıkanmasına yardım ettim ve o da sikimi köpürterek onu yeniden güçlenmeye zorladı.
- Evet, son zamanlarda bunu gerçekten özledim. Muhtemelen anlamıyorsunuz.
Neden bahsediyorsun? Prezervatif hakkında soru sorduğunuzda bu ipuçları nelerdi?
- Peki... erotik hizmetler alanında çalıştığınızı duydum... — Kaçamak bir cevap verdim.
- Sana böyle saçmalıkları kim söyledi? Eğer bu kadar çok kez bitirmeseydim şimdi gücenirdim.
- Hımm, özür dilerim... Peki videoyla çalıştığınızı kendiniz onayladınız mı? Ve samimi saç kesimin, gevşekliğin ve genel olarak.
- Editör olarak çalışıyorum ve tanınmış bir blog yazarının videoları düzenlemesine yardımcı oluyorum. Kendisi için samimi bir saç kesimi yaptı - eğitim aldı. Aslında bende her zaman gevşeklik varmış gibi görünüyordu.
- Ah, kahretsin.. Bilseydim bu kadar küstahça davranmazdım. Seni havuz başında ellemeye başladığımda neden beni göndermedin?
- Kendimi bilmiyorum, küstahlığına şaşırdım.
Elindeki horoz yine dövüş duruşuna geçti. Gülümsedim, ellerimi başının üstüne koydum ve onu yavaşça aşağı doğru ittim. Sessizce duşta diz çöktü ve dudaklarını seksten kızarmış kafasına doladı. Vızıldayarak sırtımı duvara yasladım, ısınan vücutlarımızın üzerine soğuk su akmaya devam etti ve Olya ağzı ve elleriyle ustaca çalıştı. Taşaklarıma masaj yapıyor, penisimi domateslere kadar yutuyor ve Asya şaşısıyla gözlerimin içine bakarken süper seksi. Bunu ne kadar hayal ettim ... Oldukça hızlı bir şekilde gerildim, kar beyazı buklelerini yumruğumun etrafında büktüm ve hızla pelvis ile çalışmaya başladım, geri kalan meni rezervlerini boğazına döktüm ve hatta yavaşlamadım. aynı zamanda. Olechka itaatkar bir şekilde her şeyi yuttu ve ona gülümsedi. Onu kucağıma aldım ve en ufak bir tiksinti belirtisi göstermeden büyülü ağzını öptüm.
Durum komedisi ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version