19 yaşımda, ailemle birlikte yaşadığım, bir milyonluk şehre çok da uzak olmayan bir köyde yaşayan akrabalarımı ziyaret etmek için banliyö treniyle seyahat ettim. Geri dönerken ormanda küçük bir yürüyüş yapmaya karar verdim ve durma platformunda indim.
Tren yolu boyunca yürüdüm, turuncu yelek giyen yaklaşık bir düzine kadın orada oturuyordu. Muhtemelen öğle yemeği molası vermişlerdi ama aynı zamanda da içki içiyorlardı. Kimisi kırk yaşını aşmış, kimisi daha gençti. Ama hepsi çok korkutucuydu, ağızlıkları yıpranmıştı, kırmızıydı, hepsi tıknazdı, çarpık bacaklıydı ve yakınlarda demiryolu aletleri, levyeler ve benzeri şeyler yatıyordu. Yanlarından geçtim, bana hiç dikkat etmediler.
Biraz ileride, kırk yaşlarında bir kadın olan başka bir demiryolu işçisi, çalılıkların arasında eteğini kaldırdı ve işemek üzereydi. Arkasından sessizce yaklaştım ve kasıklarını gıdıkladım. Kadın korkuyla sıçradı, bana döndü, yüzü kıpkırmızı oldu, çok öfkeliydi.
— Keçi!
— İbne!
—Şimdi seni becereceğim!
Onun yağlı poposuna şaplak attım. Saçımı yakaladı ve çılgınca bağırdı: "Bana tecavüz ediyorlar!"
Kendimi ondan kurtarmak istedim ama bu o kadar da kolay olmadı ve sonra arkadaşları koşarak geldiler, içlerinden biri kürek sapıyla sırtıma vurdu, o yüzden dizlerimin üzerine çöktüm ve sonra bir sürü kadın üzerime saldırdı. Bana vurdular, yukarıdan aşağıya yumruk attılar, avuçlarıyla dövdüler, tekmelediler, tırmaladılar, hatta ısırdılar.
Sonunda sırtım yukarıda olacak şekilde beni yere attılar, kadınlarından biri üzerime bindi ve kollarımı bükmeye başladılar ve ardından beni kemerle bağladılar.
— Peki yakalandın mı tecavüzcü?!
—Ben tecavüzcü değilim, bırakın gideyim, ben hiçbir şey yapmadım.
Çok korktum ve ayrıca ciddi şekilde dövüldüm. Kadınlardan biri arkamdan tekme atmaya başladı, biri sırtıma, diğeri bacaklarıma oturdu, kıçlarının altından kaçamadım. Gitmeme izin vermek istedim ama acımasız davrandılar.
Doğru, bu kadınların arasında, pek de genç olmayan, benim yaşlarımda, kısa ve zayıf bir kız vardı, durumuma sempati duydu ve kadınları beni bırakmaları için ikna etmeye başladı ama onlar sadece güldüler. —Ne istiyorsa onu alacaktır!
—Şimdi polisi arayıp sizi teslim edeceğiz. Kadınlar bana söyledi.
—Ya da belki de adamları aramak daha iyidir? — biri şunu önerdi.
Beni sıkı tuttular, kurtulmaya çalıştım ama tekmelerin yalnızca yeni bir kısmını yedim.
Çok geçmeden bir arabanın sesini duydum. Beni ayağa kaldırdılar ve yaklaşık elli yaşlarında iki adam gördüm; sağlıklı görünüyorlardı ama aşırı kilolulardı, sarhoş yüzleri vardı ve en kötüsü parmaklarında mahkum yüzükleri vardı. Kurtulmaya çalıştım, hatta birkaç adım bile koşabildim ama kadınlardan biri bacağına takıldı ve yere düştüm, ellerim bağlandı ve ciddi şekilde yaralandım. Beni tekrar ayağa kaldırdılar.
— Yani sen bir tecavüzcüsün?
—Ben hiçbir şey yapmadım!
Her şeyin tanışmasıyla başladığı kadın yüzüme birkaç ağır tokat attı.
— Kaç yaşında olduğumu biliyor musun?!
— İki çocuğum var!
— İbne!
—Sadece şaka yapıyordum!
Bu adamların yüzleri yağlandı ve fark edilir derecede heyecanlandılar.
— Senin için her şey açık.
Biri karaciğerime yumruk attı, acıyla nefesim kesildi ve yere oturdum. Sonra yüzümde bir sik gördüm, adam onunla dudaklarıma tokat attı. Baba güldü. Bazıları bunu telefonlarıyla filme aldı.
—İstediğimi elde ettim.
— Tecavüzcüler sikildi. — adamlardan biri ciddiyetle duyurdu.
- Haklısın - kadınlar bu tür kavramları kabul etti.
—Vazelininiz var mı? — adam kadınlara sordu.
Kadınlar "Bulacağız" diyerek güldüler.
Gitmeme izin isteyen zayıf kadın ayağa fırladı ve kadınlardan biri eliyle ağzını kapatana kadar bu tecavüzün durdurulmasını talep etmeye başladı.
Beni yüzüstü çevirdiler, kot pantolonumu, külotumu ve spor ayakkabılarımı çıkardılar. Popom havada kalacak şekilde dizlerimi büktüler. Bir adamın parmağını anüsüme soktuğunu ve oraya bir çeşit krem sürmeye başladığını hissettim. Başka bir adam beni kıskaç gibi sıkıca tuttu. Çok geçmeden anüsümde keskin bir acı hissettim ve kıçımdan sikildiğimi fark ettim. Kadın mutlulukla erkeği teşvik etti. İlk başta sadece canımı acıttı ama sonra hoş geldi. Sonunda içime geldi. Ayağa kalktım, birbirleriyle yarışan kadınlar sorular sordu.
— Nasıl beğendin mi?
— Hoş muydu?
Ve bana güldüler. Ona ibne, horoz diyorlardı. Sadece sıska olan bana anlayışla baktı; olanlardan dolayı acı çektiği açıktı. Yan tarafa koştum ve yol boyunca koştum, artık kimse beni kovalamıyordu. Sonra çizildiğime aldırış etmeden bazı çalılıklara döndüm. Beni bağladıkları kemer gevşedi ve ellerimi serbest bıraktım. Daha sonra durum anlaşıldı.
Yalnızca tişört giyiyorum, kot pantolon ya da şort yok, ayrıca çıplak ayaklıyım, şehirden 15 kilometre uzaktayım ve şehirde dolaşmak uzun bir yol. Kot pantolonun cebindeki para ve telefon kendilerinde kaldı.
Şehre ve ardından eve nasıl geldiğim ayrı bir hikaye. Evde anne ve babama holiganların saldırdığını söyledim ama hiçbir yere açıklamayla gitmeyeceğim.
Birkaç gün evde oturdum, dışarı çıkmaya cesaret edemedim, sadece SIM kartı değiştirmeye gittim, kaybettiğimi söyledim, bana aynı numaraya yenisini verdiler.
Sonra üniversitedeki derslere geri döndüm. Kadınlar bende, hem yaşıtım olanlarda hem de benden büyüklerde bir tür korku uyandırdı. Bakire değildim ama kalıcı bir kız arkadaşım da yoktu. Ve şimdi kıza nasıl yaklaşacağımı bilmiyordum.
Ayrıca, kıçımdan sikildiğimi ve bunun bir suçlu tarafından yapıldığını anladım; bu tür insanlar, eğer öğrenirlerse, sonsuza kadar kaybolurum. Bilinmiyor, bir yerlerde kadınların bunu telefonlarıyla çektiği anlaşılıyor, bir gün onlardan biriyle tanışacağım. Milyonlarca nüfuslu bir şehrimiz var ve bunlar büyük olasılıkla çevredeki bazı kasaba veya köylerin sakinleri, ancak kaçınılmaz olarak buluşacağız. Bütün bunlardan korkuyorum.
Birkaç hafta sonra kısa boylu, sıska bir kadınla tanıştım. Onunla hemen sokakta tanıştım. Bana baktı; acımayla, bir tür korkuyla ve görünüşe göre heyecanla baktı.
Ona yaklaştım. Gidip konuşmamızı önerdi. Bankta oturduk.
—Kıçınıza soktuklarında canınız çok mu acıdı?
- Elbette acıtıyor ve aynı zamanda da korkutucu. Peki, seni hapishanede sikmediler, eğer her şey sırsa, o zaman buna tahammül edebilirsin.
—Deli bir kadınla birlikte oldum ve bu yüzden incindim. Artık horoz oldu. - içten bir sempatiyle konuştu.
— Onu ve bu adamları iyi tanıyor musun?
- Biliyorum, seni kıçından siken kişi üç kez hapse girmiş, annemin kuzeni. O ve babam içki arkadaşıdırlar. Babam da oturmuş onların sohbetlerini dinliyordu, bu yüzden ibneleri ve horozları biliyorum.
"Benim adım Natasha," diye ekledi.
Sonra çok konuşkan olduğu ortaya çıkan Natasha, kadın ve erkeklerin şehrin yakınındaki köylerden birinin sakinleri olduğunu söyledi. Kadınlar delirmiş, özellikle de beni yakalayan. Kim bilir kimden gelen iki çocuk tarafından herkes tarafından becerilmişti. Genel olarak tüm erkek cinsiyetinden intikam aldım. Fabrika kantininde aşçı olarak çalışan Natasha, 22 yaşında olmasına rağmen çoktan boşanmayı başardı.
"Ah, kız arkadaşın var mı?" diye sordu Natalya.
— Hayır, sadece fahişelerle konuştum, pek fazla değil.
—Bir sürü oğlum olduğunu söyledi aşçı.
— Natasha, bunu kıçından kendin denedin mi?
— Evet, kocam da oraya tırmanmayı çok seviyor, birkaç kereden sonra hoşuma gitti.
— Genel olarak, bir erkeğin sikilmesinin iğrenç olduğunu düşünmüyor musunuz?
—Senin adına üzüldüm, komikti ve çok heyecanlandım. Şimdi bile seni gördüğümde heyecanlandım.
- İsterseniz bana gelelim, kız arkadaşımla daire kiraladım ama artık yalnızım, kız arkadaşım tatile gitti. - Natasha beni gerçekten olabildiğince yakından tanımak istiyordu.
Zayıf bir aşçının yaşadığı daireye geldik. Natalya buzdolabından bir şişe votka aldı, 100 gram içti ve bana ikram etti. İçmediğimi söyledim.
Kız "O hâlâ bir erkek," diye güldü.
Onu soymaya başladım, kendim de soyundum ama sikim sertleşmedi. Natasha parmaklarıyla ve ağzıyla beni heyecanlandırmaya başladı, buna alıştığı belliydi. Sonra sırt üstü yattı, ben de üstüne yattım ve sikişmeye başladım. Deli olduğu her halinden belliydi.
Sonra onunla seks yapıldı ve daha fazlası oldu. Sonunda sordu.
— Kendi intikamını almak istemiyor musun?
—Ne istediğimi anlıyor musun?
Kansere dönüşen Natasha, kıçına daha fazla yumuşatıcı krem sürülmesini ve sikinin de daha iyi yağlanmasını emretti. Daha önce kızlar için oraya gitmemiştim ama şimdi denedim, güzel oldu ama kediden pek bir farkı yok.
Sonunda ondan ayrılmanın zamanı geldi. Onunla arasının iyi olduğunu söyledim ama bir daha görüşmek istemiyorum, akrabalarıyla, arkadaşlarıyla tanışmaktan korkuyorum.
— Şurası kesin ki, onu bir ibneye verdiğim için bana da gülecekler.
Natasha bana çok utanç verici sözler söyledi ama bunu yumuşak bir şekilde, öfkelenmeden yaptı, çok basit biri.
Orada vedalaştık.
Deli bir kadının kurbanı ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version