Şimdi bir erkek bir kadına tecavüz ediyorsa suçlu olduğu açıktır, bunlar onun eylemleriydi, fiziksel olarak aktifti, dövdü, tehdit etti, bundan kaçınmak için neyi yanlış yaptınız? Bu bir kazada olur, bu yüzden trafik kurallarından dolayı suçlanmıyorsunuz, ancak durumu kendiniz analiz etmeye başlıyorsunuz .. ve düşünüyorsunuz çünkü orada 40 tabelası vardı ve 50 kullanıyordunuz, eğer 40 sürüş yapsaydınız bu kadar ani yavaşlamazdınız, o zaman arkanızdaki kişinin yavaşlayacak zamanı olurdu ve bu tecavüzde olur, kadın yaptığı herhangi bir davranıştan pişmanlık duyar mı?
Şimdi bir erkek bir kadına tecavüz ediyorsa suçlu olduğu açıktır, bunlar onun eylemleriydi, fiziksel olarak aktifti, dövdü, tehdit etti, bundan kaçınmak için neyi yanlış yaptınız? Bu bir kazada olur, bu yüzden trafik kurallarından dolayı suçlanmıyorsunuz, ancak durumu kendiniz analiz etmeye başlıyorsunuz .. ve düşünüyorsunuz çünkü orada 40 tabelası vardı ve 50 kullanıyordunuz, eğer 40 sürüş yapsaydınız bu kadar ani yavaşlamazdınız, o zaman arkanızdaki kişinin yavaşlayacak zamanı olurdu ve bu tecavüzde olur, kadın yaptığı herhangi bir davranıştan pişmanlık duyar mı?
Cinsel sağlık, bir erkeğin genel refahında ve güveninde hayati bir rol oynar. Bununla birlikte, erektil disfonksiyon (ED), ilişkileri ve benlik saygısını etkileyebilecek yaygın bir konudur....
Hayatımda bunun olabileceğini hiç düşünmemiştim. Bir keresinde arkadaşlarımla bir partide karımın alışılmadık durumunu fark ettim. Dans ederken ona ne olduğunu sorduğumda bir şeyden diğerine atladı...
19 yaşımda, ailemle birlikte yaşadığım, bir milyonluk şehre çok da uzak olmayan bir köyde yaşayan akrabalarımı ziyaret etmek için banliyö treniyle seyahat ettim. Geri dönerken ormanda küçük bir...
Altı yıllık evliyim, doğum izninden sonra eski işime dönemedim, uzmanlık alanımı uzun süre aradım ama sonuç alamadım. Sonra tamamen çaresiz kaldığımda eski erkek arkadaşım Victor beni aradı, onunla...