Bir kadının zayıflığıseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Bir kadının zayıflığı

Post by Anonymous »

Altı yıllık evliyim, doğum izninden sonra eski işime dönemedim, uzmanlık alanımı uzun süre aradım ama sonuç alamadım. Sonra tamamen çaresiz kaldığımda eski erkek arkadaşım Victor beni aradı, onunla evlenmeden önce tanıştım. Çok şaşırdım, onunla iletişim kurmadım ve birbirimizi görmedik bile. Her türlü saçmalık hakkında güzelce sohbet etti, ortaya çıktığı gibi, bir ticaret şirketinin başına geçti ve ofis için acilen bir kıza ihtiyacı vardı, asıl gereklilik muhasebe bilgisiydi ve onun evli olması gerekiyordu. Böylece her biri bir yıl çalışan son iki kız doğum iznine çıktı. Olası iş gezileri hakkında hemen uyarıda bulundu ve aynı zamanda olası tüm rahatsızlıkları aydınlatacak bir miktar açıkladı!

Tabii ki eşime işi bir ilan aracılığıyla bulduğumu anlatan hiçbir şey söylemedim. İşin ilk günü kolaydı, ekip tamamen erkekti, ilgi odağıydım, herkes beni memnun etmeye çalıştı. Victor'un nezaketi beni hoş bir şekilde şaşırttı; nasıl ayrıldığımızı unutmuş görünüyordu. Konuşma sırasında kocamın çalışma programını sordu, akşam Victor beni resmi olmayan giyinebilmem için yarın bir "kurumsal etkinlik" olacağı konusunda uyardı. Ben tatilmiş gibi işe gittim, Sasha benden önce işe gitti ve eve ancak yarın dönmesi gerekiyordu, bu yüzden en sevdiğim yazlık elbisemi giyebildim. Victor'un bana karşı tutumu dramatik bir şekilde değişti; gün boyunca sanki şaka yollu bir şekilde ince kumaşın üzerinden kıçımı okşuyormuş gibi bana sarılmaya çalıştı.

Yapamadım ve belki de onun girişimlerini durdurmak istemedim. Hiçbir şeyi fark etmiyormuş gibi davrandım ama o anda içimdeki her şey onun okşamalarıyla eriyip gitti. Bunu kocamla uzun zamandır yaşamamıştım ve Victor bunu biliyor gibi görünüyordu. Yaklaşık bir aydır seks yapmadığımı biliyordum. Geceleri eşim yanımda uyurken yastığa gömülüp yalnızlıktan ağladığımı biliyordum. Uzun zamandır parmaklarının altından aktığımı biliyordu. Muhtemelen bunların hepsi yüzümden, gözlerimden okundu. Kolunu belime doladı ve beni ofisine götürdü.

Ben de zayıf bir şekilde pes ettim ve imzalanacak bir anlaşma olmadığını bildiğimden, kendisi bu iyi nedeni dile getirmesine rağmen gittim. Çalışanların bana, kocasına hâlâ sadık, evli bir kadına ne yapacaklarını çok iyi anladıklarını bilmek. Victor kapıyı kilitlemedi, sadece kapattı, hatta küçük bir boşluk bile bıraktı. "Sözleşmeyi imzalamak" için masaya gittim, ancak imzalamadan önce iş sözleşmesinin şartlarını öğrenmek gerekiyor: Belgeyi incelemeye dalmış gibi davranırken, Victor bana arkadan baskı yaparak çalışıyordu. dudaklarıyla boynum. Elbisenin kalçalarıma nasıl tırmandığını "fark etmedim" ve bir saniye sonra sırılsıklam külotum aşağı indi. Victor'un amımın etine eziyet eden parmaklarından bacaklarımda bir zayıflık ve karnımın alt kısmında tatlı bir gıdıklanma hissettim. "Yorgundum" ve düşmemek için masanın cilalı yüzeyine yüzüstü uzandım.

Gıdıklama arzusu giderek güçlendi, parmaklarını çok ustaca, daha güçlü ve daha aktif bir şekilde çalıştırdı. Öleceğimi sanıyordum ama Victor beni kurtarmaya karar verdi ve parmaklarının yerine penis koydu. Sınıra kadar doluydum ve neredeyse kurtuldum, bana işkence etmedi ve hemen kalçalarımı masanın üstüne bastırarak üyesiyle aktif olarak çalışmaya başladı. Beni öfkeyle dövdü, hiç esirgemedi, bir tür hayvani tutkuyla beni becerdi, birkaç dakika sonra ilk kurtarıcı orgazmı yaşadım: "Hadi fahişe, boşalmak," diye bağırdı Victor, gevşek vücudumu dövmeye devam ederek, şehvetle kıvranan. - Bunca yıl seni nasıl becereceğimi, seninle nasıl evleneceğimi, seni nasıl bir fahişeye çevireceğimi, beni terk etmenin intikamını nasıl alacağımı hayal ettim! İşte bu, bu kadar!” Penisini susturucu vajinama sürerken söyledi. Artık yüksek sesle inlemeyi tutamadım ve birkaç dakika sonra ikinci kez kurtuldum.

Victor da hızlandı ve sızıntı yapan yarığıma bir miktar tohum sıçrattığını hissettim.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post