Uzun süre Moskova'da yaşadım, prestijli bir işte çalıştım ve oldukça iyi para kazandım. Koşullar öyle gelişti ki, bir gün geldiğim yer olan Krasnoyarsk'a bir iş gezisine gönderildim. Yaklaşan geziden, eski yerleri görmekten, şehirde dolaşmak beni çok mutlu etti, üzerime biraz nostalji geldi. Konaklama için şirket bana dört günlük bir otel ödedi ama ben eski tanıdıklarımdan birinin yanında kalmaya karar verdim. Bağlantılarımı araştırdıktan sonra geçmişte tanıştığım Lena adında bir kızla karşılaştım, ancak belirsiz nedenlerden dolayı sık sık yaşanan tartışmalar nedeniyle ayrıldık. Lena'nın kızıl saçlı, ikinci büyüklükte sert göğüslü, çok hoş, minyon bir kız olduğunu belirtmekte fayda var. Bazen Lena'nın bir mağazada (sigara alırken) pasaportunu göstermesi istendiğinde reşit olmadığı bile algılanıyordu. Eski bir arkadaşıma yazdığımda onun evli olduğunu ve çocuğu olmadığını öğrendim. Onlarla birkaç gün kalmamın mümkün olup olmadığı sorulduğunda, beni görmekten her zaman memnun olacağını, kocasının kıskanç biri olmadığını ve kimsenin geçmişi hatırlamayacağını söyledi.
Sabah erkenden uçak Krasnoyarsk'a indi, varınca bir taksi çağırdım ve sabah altı buçuk civarında zaten oradaydım. Lena benim için kapıyı açtı, sarı bir külot ve ince bir üst giymişti, çok uykulu görünüyordu. Kocasının Moskova'ya yaptığı bir iş gezisinde bıraktığı bir şeyi mırıldandı ve ben de oturma odasında oturabildim; o zaten odanın ortasındaki büyük kanepeye benim için yatağı hazırlamıştı.
Varıştan sonra yıkandıktan sonra salonda uzandım ve VK'daki fotoğraflara göz attım. Nereye gitmek istediğimi, kimi görmek istediğimi planladım. Aniden kapı gıcırdadı ve Lena eşikte belirdi. Tatlı bir şekilde gülümsedi, odaya girdi ve hiç utanmadan benimle birlikte battaniyenin altına tırmandı. Yan yana oturduk, neredeyse yan yana oturduk, sohbet ettik, birlikte ne kadar eğlendiğimizi hatırladık, ortak tanıdıklarımızı tartıştık; ara sıra kıkırdıyordu ve bazen şakacı bakışlarının arkasında ne tür düşüncelerin saklı olduğunu anlayamıyordum.
Bir noktada elini külotuma koydu ve gözlerimin içine bakarak kumaşın içinden penisimi hafifçe okşamaya başladı, heyecanlandım. Ereksiyonumu görünce tatlı bir şekilde gülümsedi, eğildi ve ereksiyon halindeki penisimi avucunun içine aldı ve biraz sallamaya başladı. Onu daha önce hiç olmadığı kadar istiyordum, onu şu anda istiyordum, ailemi ya da kocasını düşünmeden, ne pahasına olursa olsun istiyordum.
Lena penisime baktı ve onu çekmeye devam etti; önce bana, sonra gerginlikten şişmiş organıma bakmayı sevdi. Onu boynundan çekip tutkuyla öptüm, dillerimizle okşadık, bu arada sarsıntıları giderek sertleşti. Bir süre sonra artık dayanamadım ve kafasını aşağı çektim, ağzını açtı ve sikimin kafasını sıcak bir şekilde içine daldırdı. Sonra yavaş yavaş emmeye başladı, yavaş yavaş daha derine, daha derine yutmaya başladı. Onun küçük ağzını aletimle hissetmek ne kadar sıcak ve hoştu! Dilinin ucuyla aletimi parmakladı ve tutkuyla emmeye devam etti. Bir dakika sonra elimi kafasına koydum, saçını sıkıca tuttum ve bu sevimli yaramaz kızın ağzından kelimenin tam anlamıyla sikmeye başladım! Tekrar tekrar topları ağzının derinliklerine sokuyor. Prensipte basit bir oral seksten boşalmak mümkündü, ancak en ahlaksız düşünceler büyük bir hızla kafamdan uçup gidiyordu.
Penisimi ağzından çıkardım, üstünü çıkardım, aniden külotunu çıkardım ve dudaklarımı amına bastırarak dilimi üzerinde gezdirdim. Lena'nın her yeri ürperdi, elini başıma koydu ve inlemeye başladı. Şişmiş klitorisine dilimle her dokunduğumda, narin vücudunun titrediğini hissettim, bir süre sonra amını yalamaya devam ettim ve parmağımla kıçını biraz çalıştırmaya başladım. Geçmişte, birlikteyken onu asla kıçından sikmeyi başaramazdım, sürekli korkuyordu ve reddediyordu ama şimdi ne pahasına olursa olsun bunu yapmaya karar verdim. Kızımı dilimle okşadım ve parmağımla yavaşça kıçından becerdim. Gözlerinin içine baktığımda orada izin göremedim ama reddedildiğini de görmedim. Kırılgan bedenini yana çevirdi, onu kendine doğru bastırdı ve sertleşmiş penisini onun kıçına yapıştırdı. Dikkatlice bastırdı ve yavaşça arkadan girdi. Ne kadar hoştu, yavaş yavaş ilerleyen hareketlere başladım.
Lena yüksek sesle inledi, ben de onu kıçından becerdim ve elimle göğüslerini yoğurdum. Tekrar tekrar, daha da derinlere nüfuz ederek. Onun kıçını becerme düşüncesi beni çok heyecanlandırdı ve şimdi gerçekte bu sevimli kızı arkadan beceriyorum. Yenilenmiş bir güçle üzerime bir heyecan dalgası çöktü, daha fazla dayanamadım, aletimi kıçından çıkardım ve kelimenin tam anlamıyla ağzına ittim ve bolca boşalmaya başladım. Öksürdü, aletimi ağzından çıkarmaya çalıştı, dudaklarına ve yüzüne sperm akmaya başladı ama ben onu zorla geri ittim, muhtemelen boğazına kadar nüfuz etti. Son damlaları da sıktıktan sonra aletimi ağzından çıkardım, dudaklarının üzerine götürdüm ve tatmin olmuş bir şekilde yanıma düştüm. Lena sessizce kalktı ve duşa girdi. Ve ben, uçuştan yorulmuş, tatmin olmuş ve cinsel gerilimden kurtulmuş bir halde, anında bayıldım...
Keyifli bir iş gezisi ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version