2 hafta önce beni Pskov'a bir iş gezisine gönderdiler. Organizasyon 2 odalı bir daire kiraladı, bir erkek meslektaşımın benimle gelmesi gerekiyordu ama yolculuktan hemen önce hastalandı. Ve iş 2 kişilik olduğu için onun yerine 45 yaşında bir kadın meslektaş gönderdiler (ben 33 yaşındayım).
Genel olarak [url=You need to register to see the link. .top/viewtopic.php?t =6345]öyle oldu[/url], bir akşam konuşmamız samimi konulara döndü ve Lyuba kocasıyla uzun süredir çok çok nadir seks yaptığını açıkladı. ve onu çok özlemişti. Ben de harekete geçmeye karar verdim, bu düzelebilir dedim, o an gözlerinin nasıl parladığını görmeliydiniz. Ve sonra tutku devreye girdi.
Ve şimdi işten sonra 9 gün boyunca her gün çılgınca seks yapıyoruz, o sadece çılgınca aç.
2 hafta önce beni Pskov'a bir iş gezisine gönderdiler. Organizasyon 2 odalı bir daire kiraladı, bir erkek meslektaşımın benimle gelmesi gerekiyordu ama yolculuktan hemen önce hastalandı. Ve iş 2 kişilik olduğu için onun yerine 45 yaşında [url=viewtopic.php?t=1940]bir kadın[/url] meslektaş gönderdiler (ben 33 yaşındayım). Genel olarak [url=https://neo.sexforum .top/viewtopic.php?t =6345]öyle oldu[/url], bir akşam konuşmamız samimi konulara döndü ve Lyuba kocasıyla uzun süredir çok çok nadir seks yaptığını açıkladı. ve onu çok özlemişti. Ben de harekete geçmeye karar verdim, bu düzelebilir dedim, o an gözlerinin nasıl parladığını görmeliydiniz. Ve sonra tutku devreye girdi. Ve şimdi işten sonra 9 gün boyunca her gün çılgınca seks yapıyoruz, o sadece çılgınca aç.
Uzun süre Moskova'da yaşadım, prestijli bir işte çalıştım ve oldukça iyi para kazandım. Koşullar öyle gelişti ki, bir gün geldiğim yer olan Krasnoyarsk'a bir iş gezisine gönderildim. Yaklaşan...