Merhaba! Size dünkü plaj gezisinden bahsetmek istiyorum!
Dün, günümüzü nehre bir geziyle ayırmaya karar verdik; çoğu şehirde olduğu gibi plajlar kirliydi, bu yüzden biraz daha ileriye, ancak daha temiz olan yere gittik. İnsanlar vardı ama çok değil, özellikle de bir hafta sonu için çok fazla değil.
Karım 31 yaşında, sarı saçlı, göğüsleri B'ye ulaşmıyor ama mükemmel durumdalar, sarkmıyorlar, meme uçları koyu pembe, kahkül gibi dikleşiyorlar, hem öpücüklerden hem de soğuk sudan, popo harika, makul büyüklükte ve harika üniforma, düz karın, kısacası karısı mükemmel durumda!
Geldik, kalktık, sandalyeler, şezlonglar, şemsiye, kahretsin nehirdeyiz))
Yolda benimki üç adet 1,5 litre dökülen su ile doldu. Direksiyondayım, dolayısıyla bilgisayardayım. Rahatlıyoruz, yüzüyoruz, güneşleniyoruz ve yaklaşık bir saat sonra yakınlarda içinde dört genç adamın olduğu bir otopark var. Yaygara, çığlıklar, gürültü, her şey olması gerektiği gibi. Umurumda değil ama biradan sonra cahillerin aklını bulandırmaya karar verdim!
Yüzmeye gittim, değerlendirici bakışları fark ettim, yanıma gelip sordum, üstsüz güneşlenmemin sakıncası var mı?! Hayır, elbette hayır, telefonuma takılıp video izliyorum. Benimki göğüslerini çıkarıyor, önce yüzüstü yattı, sonra döndü, sonra ayağa kalktı ve elleri başının arkasında göğüslerini güneşe maruz bıraktı, mayolarını kıvırıp top haline getirdi tanga, orada duruyordu, meme uçları dışarı çıkmıştı, hatta çok fazla baktım, anlıyorum soğuk su yok ama nedeni farklı. Telefonun altından sessizce bakmaya başladım. Yüzüyorum, diyor bana. Ve aynı biçimde nehre gider.
Bundan önce bir grup genç adam ve ben ağaçlar ve çalılarla ayrılmıştık ama suda böyle bir şey yoktu.
Bir sahne var, dizime kadar su var, kıçım neredeyse çıplak, memelerim sergileniyor, erkeklerin tarafında, biraz sessizlik var, sonra her gün meme görüyormuş gibi yapıp yaygara koparmaya devam ediyorlar başka bir şeyin üzerinde. Biri soğumaya ihtiyacı varmış gibi davranıyor, koşmaya başlıyor ve yarı çıplak karımın çok yakınına atlıyor, ortaya çıkan adama ciyaklıyor ve şaka yollu küfürler ediyor. Gülümsüyor ve gözlerini göğüslerinden ayırmıyor. Benimki yavaş yavaş dalıyor ve yüzüyor. Adam yakında, bir şey hakkında konuşuyorlar. Yüzdük ve kıyıya çıktık, her birimiz kendi evine gittik.
Görüyorum ki şimdiden heyecandan titriyorum, ben de bu tür kısır sahnelerden zaten tahrik oldum. Uzandı, sarıldı, öptü. Sonra tüm grup yüzmeye gitti, benimki de şirkete katılmaya karar verdi. Ayağa kalktı, uzaklaştı, adamlar birbirlerini ellerinden attılar. Benimki geldi, baktı ve atmasını istedi. Erkekler çok mutlu, çıplak memeler kendiliğinden geliyor ve gözlerinizi yormanıza gerek yok.
Onların kollarında ayağa kalktı ve üçe kadar sayınca onu uçurdular. Turna balığı gibi içeri girdi, gülerek geldi ve bir şey sordu)) güldüler. Dalış sırasında ipinin uçtuğunu, adamlardan birinin mayolarını sudan alıp ona verdiğini anlıyorum. Gülerek onları kıyıya atıyor ve çıplak yüzmeyi teklif ediyor!
Erkekler destek veriyor, yanımızda yaklaşık 50 metre ötede kıyıda evli bir çift var, geri kalanlar ise genellikle uzakta.
Giderek daha sık dalıyorlar, gülüyorlar, oynuyorlar, dalıyorlar ve onun yanında ortaya çıkıyorlar. Sonra tekrar birbirlerini fırlatmaya başlıyorlar. İkinci broşürün zaten bir hisseye sahip olduğunu fark ettim. İşte benimki tırmanıyor, şekerlemeden sonra işiyor, kel ve kel! Biri arkadan geliyor ve sanki onu tutuyormuş gibi iki eliyle açıkça iki çöreği de tutuyor. Yüzdükten sonra ayrılmaya başlıyorlar, benimki bana göz kırpıyor, onlara gidiyor ve bir dakika sonra çıplak duruyor, elinde bir bardak bira var, etrafı sikleri gerçekten duman çıkaran dört genç adamla çevrili...
Tüm bunları çalılıkların arasından mütevazı bir şekilde gözlemliyorum ve devamını çılgınca bekliyorum.
Onlardan herhangi bir inisiyatif almayacağıma dair anlayışım, elimle içlerinden birinin penisine dokunmaya başlıyor, "Kendini zorlayamazsın" diyor, sonra bardağı bırakıyor ve başka bir adamın elini alıyor. diğer eliyle penisini tutar ve onları mastürbasyon yapmaya başlar. Yoksun olanlardan biri arkadan gelip eliyle kıçına dokunmaya başlıyor, diğer eliyle dik meme ucunu kıvırıyor.
Benimki kaybolmadı ve dizlerinin üzerine oturarak sikini emmeye başlıyor ve diğer ikisini de mastürbasyon yapmaya devam ediyor, bir süre sonra o aynı pozisyonda ve herkes sırayla sikini yerleştiriyor ağzında, erkeklerin ortalama amları var ve benimkinden sonra sakince taşaklarını yutuyor, dakikalar sonra güçlü bir şekilde bir kasılmayla bir tanesini geri fırlatıyor, başından yakalıyor ve sperm atan sikini güzelimin ağzına sokuyor, her şeyi içine döküyor, benimki gıcırtılı değil, zorlamadan yutuyor ve sarsılarak kasılan penisin tadını çıkarırken, önce bir taraftan, sonra diğer taraftan bir akıntı ona geliyor, bir aletini çıkarıyor, yakalamaya çalışıyor diğerinden akıntı, yüzüne, saçına, ağzına boşalıyorlar, sonra dördüncüsü fırlıyor, göğüslerinin üzerinden sperm akıyor, yüzünün her yeri var, siklerini emiyor ve doğrulup bana doğru geliyor.
Hiç dört sik tarafından azarlanan bir karısı öptün mü? Bu harika, emdik, meme uçlarını yaladım, sonra aletimi çıkardım ve üzerlerine sperm sürdüm ve emmesine izin verdim. Eğildi ve onları sikmesine izin vermek istedi.
Elbette Evet!!!
Banyo yaptı ve yanlarına gitti, onu nasıl becerdiler, nasıl ciyakladı ve inledi. Sikleri önce sırayla onu vajinada sikmeye başladı, çoğunlukla köpek stili, sonra ikişer ikişer başladılar, biri ağızda, diğeri amda, sonra üstüne oturdu, siki ağzına aldı ve üçüncüsü açıldı anüsü, karım aynı anda iki adam tarafından sikildi, kedi ve kıçından, üçüncüsü onu ağzından sikti, başından çekti, hırladı ve inledi, sonra ağzında aynı anda iki sik vardı ... Son sürtük gibi becerilmişti, bir sikin kıçına bir porsiyon sperm döktüğünü gördüm, hemen yerini bir başkası aldı, deliklerinden höpürtü sesleri geliyordu ve genç tayların spermleri kalçalarından aşağı akıyordu, onlar durmadan onu sikmeye hazırdık, daha fazla dayanamadım ve o da amını içlerinden birinin sikindeyken söylerken ben de onu kıçına soktum.
Onu becerdim ve boşalmaya başladığımda evet, sik beni, diye duydum, arkasını döndü, beni gördü ve bu kadar çok sikten sonra benimkini bile tanıyamadığını, gün batımına kadar onu becerdiğimizi söyledi. sessizce eve gittik ve yıkanmamıştı, koltuk bu kadardı, bütün elbise spermle ıslanmıştı, sadece deliklerinden sızıyordu, yüzündeki sperm yüzünden derisinin solduğunu söyledi sıkı, dayanamadım, park ettim, köpek stili koydum, bagaja koydum, iyice yaladım, soktum ve bir porsiyon daha ekledim, tam amının içine...
İyi bir satın alma!
Dünkü sahil gezisi ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version