Bir maceraseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Bir macera

Post by Anonymous »

Annem 41 yaşında, ortalama boyda, ince yapılı ve sıkı vücutlu, orta büyüklükte göğüsleri ve büyük koyu renkli meme uçları var. Popo çok elastik, bunu uzun zaman önce fark ettim çünkü annemi sık sık mayoyla görüyordum. Bir kadın olarak annemden hoşlandığımı uzun zamandır fark ediyordum ve bu nedenle ona karşı büyük bir ilgi duymaya başladım.

Her şey, solunum cihazından banyo yaparken onu gözetlemeyle başladı. Elbette onun sadece kendini yıkamasını izlemedim, ona doğru mastürbasyon da yaptım.

Annem oldukça modern bir insan ve birçok insan gibi interneti kullanıyor. İnternette erkeklerle ne hakkında konuştuğu ilgimi çekti ve e-posta şifresini kırmaya karar verdim. Yaptım. Mektuplarına bakmaya başladım ve şok içinde donup kaldım.

Annemin çıplak olduğu ve bu fotoğrafları erkeklere gönderdiği bir fotoğraf gördüm ama o erkeklerden birinin ona gönderdiği fotoğrafları görünce daha çok şaşırdım. Annesini yanında ve farklı pozlarda gösterdiler, sonra annemin seks konusunda çok iyi olduğunu öğrendim çünkü onun sekste her şeye izin verdiğini ve fotoğrafını çektiğini düşünmüyordum. Ama itiraf etmeliyim ki beni gerçekten heyecanlandırdı. Fotoğrafa daha yakından baktığımda nadiren gittiğim kulübemizde çekildiklerini fark ettim ve annem orada çiçek yaparak vakit geçirmeyi sevdiğini söyledi. Annem tekrar kulübeye gitmeye hazırlanana kadar beklemeye karar verdim. Uzun süre beklemek zorunda kalmadık.

Bir akşam annem eve geldi ve yemekte hafta sonu köye gideceğini söyledi. Elbette dedim. Gerçi bunu gerçekten uzun zamandır istiyordum. Annem gittikten sonra kulübeye gidip orada ne yaptığını görmeye karar verdim.

Uzun zamandır beklenen bu gün geldi. Annem gitti ve ben de bir arkadaşımın arabasını ödünç alarak hemen onu takip ettim. Kulübeye yaklaştıktan sonra evi görebilmek için yakına park ettim. Ben öyle bir şey görmedim, annem mayoyla dolaşıyordu, bahçede ev işi yapıyordu. Bir saat bekledikten sonra annem eve girdi ve bir süre sonra bir araba durdu ve içinden yaklaşık 40 yaşlarında iki adam indi, annem onlarla buluşmak için dışarı çıktı, zaten dizinin hemen altında bir etek ve bir bluz giymişti ve Daha sonra fark ettiğim gibi çoraplar. Öpüştüler ve eve girdiler.

Bir süre sonra pencereden dışarı bakmaya karar verdim; hava zaten oldukça karanlıktı. Pencereye yaklaşarak ışığın açık olduğu mutfağa dikkatlice baktım. Oturup içtiler, güzelce sohbet ettiler, seslerini net bir şekilde duyabiliyordum. Bir süre sonra Stas isimli adamlardan biri annemi dansa davet etti. Yavaş yavaş dans etmeye başladılar ve Stas'ın ellerinin çoktan annemin belini ve kıçını okşamaya başladığını gördüm. Adı Igor olan başka bir adam oturup onların dansını izledi. Görünüşe göre Stas çoktan tahrik olmuştu ve annesini öpüyordu. Ancak annesi onu durdurdu ve onun önünde olmaz dedi. Bu beni şaşırttı çünkü ikisini de bunun için aradığını düşündüm. Daha sonra oturup içtiler. Bundan sonra annem odaya girip çıkacağını söyledi, 5 dakika sonra Stas onu takip etti. Odanın penceresine gittim. Annem ve Stas orada konuşuyorlardı. Bu arada annemin adı Irina.

Irina seni istiyorum.

Eh, Stas, yalnızca biz değiliz, o girebilir.

Irina, merak etme, o her şeyi anlayacaktır.

Sonra öpüşmeye başladılar. Stas'ın elleri annemin vücudunun her yerinde kaydı ve sonra annemin eteğini kaldırdı ve annemin kıçını bacaklarında gördüm, parlak kırmızı çoraplar ve külotlar giymişti. Daha fazla izleyemedim ve aletimi çıkarıp mastürbasyon yapmaya başladım. Annemin kıçını sıktı. Daha sonra bluzunu çıkardı ve göğüslerini öpmeye başladı. Bu uzun sürmedi ve annem onun önüne çömeldi. Ah, kıçı nasıl da kasılmıştı. Pantolonunun düğmelerini çözdü ve Stas'ın penisini çıkardı, hiç bu kadar sik görmemiştim, sopa gibi uzun ve kalındı.

Annem onu ​​emmeye başladı ve o anda o kadar çok geldim ki biraz başım döndü bile. Annem onu ​​çok tutkuyla emdi, ya ağzına götürdü ya da dilini onun üzerinde gezdirdi. sonra annemi omuzlarından kaldırdı, öptü ve bulutunu masanın üzerine açtı. Külotunu çıkarmadan annesinin amını tükürükle yağlamaya başladı. Sonra bu kocaman aletin annemin amına daldığını gördüm. Annesinin içinde hızla hareket etmeye başladı. Bu da onun inlemeye başlamasına neden oldu. Bu çok uzun sürmedi ve annemin amından çıkıp penisini annemin kıçına doğrulttu. Bu kadar kolay girmesine şaşırdım, annemin kıçını sikmeye başladı, avucuyla annemin kıçına tokat attı. Annem çığlık attı ve o anda Igor içeri girdi. Bir şey oldu dedi. Igor'u gören annem kendini örtmeye başladı ve çok utandı ve Stas kendini örtmeden ayağa kalktı.

Igor, "Ah, burada yaptığın şey bu" dedi ve annem başını eğdi.

Ve Stas şöyle dedi: -bağlanmak istiyor musun?

Annem gözlerini kaldırdı ve dehşetle Stas'a baktı.

Igor evet yanıtını verdi.

Annem buna gerek yok dedi.

Cevap olarak Stas, Irisha'yı sevdiğinizi söyledi.

Annem cevap vermedi.

Igor hiçbir şey söylemeden Stas'ınkiyle neredeyse aynı büyüklükte bir penis çıkardı.

Annem sarkık bir halde gerek yok demeye başladı.

Stas, annesinden gizlediği şeyi çıkardı ve şimdi seni becereceğiz dedi. Annem ayağa kalktı ve odadan çıkmaya çalıştı ama Igor'un eli onu durdurdu.

Annem gerek yok demeye başladı ve elini onun elinden kurtarmaya çalıştı.

Ama Igor annesine tokat attı ve onu saçından tuttu, annesinin gözlerinde yaşlar belirdi.

Garip ama beni üzmedi ama beni daha da tahrik etti. Igor, annesini saçından tutarak onu penisine doğru eğdi ve onu annesinin ağzına sokmaya başladı. Bu sırada Stas odadan çıktı, ben buna hiç önem vermedim, Igor'un onu annesinin ağzına vermesini izledim. Yaklaşık 5 dakika sonra omzumda bir el hissettiğimde neredeyse korkudan ölüyordum. O Stas'tı.

Adam dedi, burada ne yapıyorsun?

Cevap veremedim ve sessiz kaldım.

Pencereden dışarı baktı ve Igor'u annesiyle birlikte gördü ve dedi ki, erkeklerin kadınları sikişmesini izlemekten hoşlanır mısın?

Zor duyulacak şekilde bunun annem olduğunu söyledim.

Stas gülümsedi ve sordu: - onu izlediğini biliyor mu?

Hayır cevabını verdim ve ne derse desin ona sormaya başladım.

Buna gülümsedi ve penisime baktı ve anneni sikmek istediğini mi söyledi?

Cevap vermedim, gözlerimi indirdim.

Ona neden anneme tecavüz ettiğini sordum.

Stas kendisinin bir fahişe olduğunu ve bunu kendisinin istediğini söyledi.

Öyle olduğunu anlamama rağmen öyle olmadığını söyledim.

Stas'ın bir sonraki sorusu beni şok etti.

Anneme yardım etmek ister misin?

Evet cevabını verdim.

Bunun üzerine eve gireceğimizi söyledi.

Sessizce onu takip ettim.

Mutfağa geldik ve sakinleşmem için bana bir içki ikram etti, anneme tecavüz etmeyeceğini düşündüm.

Sessizce yanıma gelip penisini çıkardı ve hadi anneme yardım et dedi.

Sözümü tutamamış gibiydim ve o anda Stas elini gömleklerimin üzerinde gezdirdi.

Ne yapacağımı bilmiyordum.

Stas buna şöyle dedi: Peki o zaman, haydi gidip annenin sikişmesini izleyelim.

Annemin beni görmesinden korktum ve kendi isteğimle ağzımı açamadım.

Ve hemen ağzında bir sik belirdi.

Stas em şunu dedi.

Dilimle yalamaya başladım; hâlâ yumuşaktı ama boyutu daha küçük değildi. Penisini elimle aldım ve tutmaya başladım, dudaklarımı alnının başı boyunca hareket ettirdim ve nasıl büyüdüğünü hissettim. Nedenini bilmiyorum ama penisim de ayağa kalkmaya başladı.

Stas, "Görüyorum ki bunu nasıl yapacağını biliyorsun" dedi ve sordu, belki bunu daha önce birine yapmıştır?

Hayır cevabını verdim.

Stas taşaklarını yalamamı söyledi, ben de bunu düşünmedim ve hayır dedim. Onları yalamaya başladı ve Stas da sikini çekmeye başladı. Stas'ın siki zaten bir ağaç gibi duruyordu ve pantolonunu çıkar dedi.

Ona şaşırmış gözlerle baktım ve kendi kendime düşündüm, kıçımda böyle bir sikin olmasına dayanamıyorum. Annemin odanın karşı tarafında olduğunu tamamen unutmuştum. Oradan inlemeler geldi. Ayağa kalktım ve tuhaf bir hareketle pantolonumu çıkarmaya başladım.

Stas ayakta duran üyemi gördü. Evet beğendin dedi.

Stas arkanı dön dedi, ben de öyle yaptım. Kıçımı hissetti ve tokat attı, bu da çığlık atmama neden oldu. Stas dört ayak üstüne çıkmamı söyledi ve ben ayağa kalktım, sonra anüsüme tükürdüğünü hissettim. Ne olacağını biliyordum ve rahatlamaya çalıştım ama dokunuşlarından hiçbir şey çıkmadı, kıçım gerildi. Sonra penisinin anüsüme dayandığını hissettim ama içeri giremedi. Kırbaçtan bitkisel yağ alıp parmaklarına döktü ve parmaklarını bana doğru yönlendirdi. Biraz seğirdim ama hiçbir acı olmadı.

Sonra penisinin vurgusunu yeniden hissettim ve anüsümü nasıl esnettiğini hissetmeye başladım. Bu beni üzdü ve istemsizce hayır dedim. Daha da derine doğru gittiğinde yüksek sesle çığlık attım ve sonra sopasını bana sürmeye başladı, acıdan gözyaşları aktı ve ben yüksek sesle inleyip çığlık attım. Artık ne olduğunu anlayamıyordum. Sonra kapının gıcırdadığını duydum ve hiçbir şey yapamadım, sadece o yöne baktım.

Igor dışarı çıktı ve bu kim dedi.

Stas kendisinin Irka'nın oğlu olduğunu söyledi.

Igor buna inanmadı ve odaya girdi.

Annesiyle birlikte dışarı çıktığında annem çok üzgündü, beni dört ayak üzerinde çıplak dururken ve az önce onu siken adam tarafından sikilirken gördü.

Annem bağırdı: "Beni senin için çok küçük hale getirecek ne yapıyorsun?"

Gözlerimi kaldırarak dedim ki: Anne, bağırmana gerek yok, hiçbir şeyi değiştiremezsin. Sana yardım etmek istedim.

Sonra içime kaynar su gibi bir şeyin döküldüğünü hissettim. Bitiren Stas'tı. Daha sonra benden çekildi ve ben hala üç dakika kadar orada yattım. Annem yanıma geldi ve beni okşamaya başladı ve "Zavallı şey, çok zayıfım" dedi. Bu sırada adamlar gitti, farkına bile varmadım.

Anneme baktım, çıplaktı ve yüzünde sperm damlaları vardı. Ayağa kalkıp üst kattaki odaya çıktım. Ve öylece uzandım, anüsümde korkunç bir uğultu vardı ve sonunda uykuya daldım. Gece yarısı yanıma birinin oturduğunu ve ağladığını hissettim. Gözlerimi açtığımda annemi gördüm. Ayağa kalktım ve ona sarıldım ve ağlama anne dedim ve sikimin kalktığını hissettim, annem sikimin ona dayandığını hissetmesin diye sarılmayı bitirmeye çalıştım. Ama annem bırakmadı. Bir kez daha ağlama dedim ve onu sevdiğimi söyledim. Beni boynumdan öpmeye başladı, sonra bornozu açıldı ve o göğüsleri o kadar yakından gördüm ki arkama bakamadım.

Annem bunu fark etti ama nedense örtbas etmedi.

Ve fısıltıyla dedi ki, beni istiyor musun? Bir süre sessiz kaldım ve evet dedim.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post